Nasil bu kadar rahat ve umursamaz olabiliyorlar?

Hikayede bi freshvegetables eksik..o da her ayrintiyi sorun görür..şunu der,bunu der,caldirirlar,acmaz,acar, bu sefer onlar acmazlar..bu sefer bu agzini acar,onlar da acar..
Velhasili bi daha kimseye borc para vermeyecegini anlar..

Önemsizse niye istedin
İstedin vermek istiyo bune umursamaz tavır.
Ayrıca acaba siz arkadaşlarınızın gözÜnde normal sıradan cana yakın bi kızmısınız.

Gerçekten kızların gariplikleri bunlar mı?

Bunlardan ötürü mü kızlara tepkilisin?

Çok konuşmamaları ya da çok soru sormaları?

Eee sen de onların dedikodusu yapıyorsun hem de isim verip. Bu bence daha garip değil mi?

Ayrıca sınavda telini kapatma diye bi seçenek var biliyor olmalısın.

Siz de gereksizce takintili ve sorgulayicisiniz hatta yine gereksizce kibirli duruyorsunuz .

Hayir yani borc alirken su saat su dakika odeyecegim diyerek borc alani gormedim hic.
Niye boyle bir sey bekliyorsunuz ki?
Arkadasimdir kaba tabirle ustune yatmayacaktir ya da ihtiyacim varsa isteyebilecegim samimiyettedir, neden senet imzalatir gibi davranayim ki?

Sorularindan da sikiliyorsaniz ki belki kendince ilgilenmek olarak dusunuyordur, kibarca uyarirdiniz.
30 tl'yi isteyebilen insan bunu da rica edebilir.

Bence fazlasiyla ergensiniz.
Arkadas edinmemeniz daha iyi.

Gerçekten kızların gariplikleri bunlar mı?

Bunlardan ötürü mü kızlara tepkilisin?

Çok konuşmamaları ya da çok soru sormaları?

Eee sen de onların dedikodusu yapıyorsun hem de isim verip. Bu bence daha garip değil mi?

Ayrıca sınavda telini kapatma diye bi seçenek var biliyor olmalısın.
Burasi herkesinn derdini anlattigi bir yer, o zaman konu acan herkes mi dedikodu yapmis oluyor hayir tabiikide, vermis oldugum isimler bile bu sahislara ait degil :)

bböle arkadaş olmaz olsun derim bende sinir olurdum uzak dururum seni kıskanmiş çekememiş bide cvp da vermemiş daha nelerrr. ben olsam uzaklaşirim lazim olmaz.

Burasi herkesinn derdini anlattigi bir yer, o zaman konu acan herkes mi dedikodu yapmis oluyor hayir tabiikide, vermis oldugum isimler bile bu sahislara ait degil :)

Öyle sinir bozucu insanlarla tanıştım ki şu ömrümde, şu kızların yaptıkları ya da senin takıldıkların bana aşırı basit geldi.

Evlenip, iş hayatına girince böyle tipleri bile mumla arayacaksın.

Ayrıca kız sınavın olduğunu ya bilmiyordur ya unutmuştur. Bile bile aramaz ki. Seni evde sanıyormuş, evinin önünden geçmelerine az kalmıştır ısrtarla ulaşmak istemiştir.

Ayrıca rahatsız ediyorsa yavaş yavaş mesafe koyarsın ya da rahatsız olduklarını dile getirisin, sana değer veriyorlarsa yapmazlar..

Öyle sinir bozucu insanlarla tanıştım ki şu ömrümde, şu kızların yaptıkları ya da senin takıldıkların bana aşırı basit geldi.

Evlenip, iş hayatına girince böyle tipleri bile mumla arayacaksın.

Ayrıca kız sınavın olduğunu ya bilmiyordur ya unutmuştur. Bile bile aramaz ki. Seni evde sanıyormuş, evinin önünden geçmelerine az kalmıştır ısrtarla ulaşmak istemiştir.

Ayrıca rahatsız ediyorsa yavaş yavaş mesafe koyarsın ya da rahatsız olduklarını dile getirisin, sana değer veriyorlarsa yapmazlar..
Evet, ne yazik ki evli degilim, yasim 20 ve simdilik yasima gore dertlerim var, ilerde is hayatina girince.elbette bunlarda bana basit gelecek. Zamaninda sizinde mutlaka.olmustur arkadaslarinizla sorunlariniz ama simdi olsa takmazsiniz bile cocuksu gelir. O yuzden bi de burdan bakin lutfen.

Back
X