• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bu kadar zayıf kalabildiniz?

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)

Merhaba, forumda yeniyim ve doğrusu kuralları fazla bilmiyorum umarım hatalı bir şey yazmam.
Neyse mesela ben kilo sorunumun olmamasını, hareketli biri olmama bağlıyorum. Yani üşenmek, tv karşısında saatler geçirmek pek benim tarzım değil. Asansör kullanmam, her seferinde merdivenleri kullanırım ve mümkünse koşarak çıkarım. Günde mutlaka 1 saat yürüyüş yaparım, kahvaltı yapmadan asla güne başlamam, gün içerisinde bol bol su içerim. Öğle aralarında genellikle meyve ve sebze gibi hafif yiyeceklerle geçiririm. Aklıma yemek yemek gelince dikkatimi dapıtmaya çalışırım....
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

hareketim neredeyse hiç yok (tabii evden durağa, duraktan eve yürüdüğüm 20 dakikayı saymazsanız). tatlıdan, yağlıdan da kaçınmıyorum. aynı kiloda kalmamın sebebi porsiyonlarımın çok küçük olması. her şeyden yiyorum, ama azar azar. mesela diet menülerinde bulunan 'kibrit büyüklüğünde yağsız peynir' benim zaten normal şartlarda kahvaltıda tüketebileceğim maksimum miktardır, daha fazlasına yerim kalmıyor. zaten bir süre sonra mide de alışıyor, porsiyon büyütünce rahatsız oluyorsun. bir de ne kadar kalori yaktırır bilmem ama ev içinde oturmayı hiç sevmiyorum. film izleyeceksem bile ayakta, salondaki sehpanın etrafında döner vaziyette buluyorum kendimi. huy işte.

neyemi borcluguz daha kahvalti yapmadim aklima bile gelmiyor acikmadim,zaten ipin ucunu bi kacirdinmi kilo almaya basladinmi sonu gelmiyor ondan sonrada ne kadar az yersen ye o kilolar gitmeyecektir,bende zayifligindan sikayetcigim 4,5 kilo alsam keske,,,

Kahvaltı etmiyorum öğlen yemeğiyle kahvaltıyı birlikte tek öğün yiyorum.Az ekmek yiyorum yemekleri bitiremiyorum.Ama bunları iştahım olmadığı için yapıyorum keşke iştahım olsa da kilo alsam :(

tamamen iştahsızlık ile alakalı valla ben kendimi bildim bileli zayıfım bi türlü de kilo alamıyorum günde iki öğün zor yiyorum . iştahım olsa bile amaaaan akşama yerim nasıl olsa diyorum (tabii bu biraz benim üşengeçliğim ile alakalı :50: ) bi insan yemek yemeye üşenir mi diyosun eminim ama öyle valla ben üşeniyorum şurdan kalkıp mutfağa gidipte bişeyler yemeye :14:

Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)

bende malesef cok zayifim 1.66 boydayim kilom 48...kilo alamiyorum diyemicem...1 gün yiyiorum 2 gün yemiyorum :D ne yapim ama migdemden inmiyor..ama kilo almak cok istiyorum :(

genel sorunumuz iştahsızlık galiba. gerçekten yiyipte kilo almayanlar olduğuna inanmıyorum ben en azından hiç alamama gibi bir durum olmaz o zaman.

Ben küçükken cok zayıftım hiç birşey yemezdim, bu burgera falan alıştım derken geldi kilolar... hele göğüslerim çok büyük. Annem kilo aldıgın için diyor evet öyle günden güne vermeden kilo alıyorum. Ekmeği cok az yemeye çalışıyorum ama çikolatadan vazgeçemiyorum. Küçükken cok cok hiperaktiftim hala öyleyim hatta suan normal kiloda olmamı buna bağlıyorum. 1.55 boyum var kilom 52.. vermeye calısıyorum bol hareket ediyoruuum :)

^Boyuna gore kilon cok fazla degil,
bende 160 boyundayim kilomda hemen hemen ayni.
Bence sen aksam 8den sonra birsey yememeye ozen goster.

Sanırım ekmeği çok az yiyorum .. Bazı yemeklerde ekmek aklıma bile gelmez .. Normaldee herşeyi çok yiyen bir insanım yiyiptee alamayanlardanımm..:37:

benım gordugum herseyi canım ister yerim dur diyemem kendiime :41: :17:
ne yapcam bilmiyorum alıyorum kiloları vallahi

Zayıf kalmamızın nedeni; daha dogrusu kendi açımdan konuşayım ben et sevmem, et yemem arada balık yerim o kadar. Çok az yemek yerim. Tatlıyı her gün yemem her gn canım çekmez. Hiçbi zaman 2 tabak üst üste yemek yemedim. 1 çorbaylada doyabiliyorum. Moralim bozukken yemek yiyemem zaten. sebze ve meyveyi çok severim. Çoğu zaman kahvaltıda sadecec meyve yemek bile yetiyor. "yemek için yaşamıyorum" yaşamak için yiyorum. Yemek yemeyi çok sevmem. Çabuk da doyarım. ama sor memnun muyum? Evet şişman olmaktan kat kat iyi ama 36 beden bir kotun içine girememek çok kötü biraz kalçalarım olsun isterdim..

Zayıf kalmamızın nedeni; daha dogrusu kendi açımdan konuşayım ben et sevmem, et yemem arada balık yerim o kadar. Çok az yemek yerim. Tatlıyı her gün yemem her gn canım çekmez. Hiçbi zaman 2 tabak üst üste yemek yemedim. 1 çorbaylada doyabiliyorum. Moralim bozukken yemek yiyemem zaten. sebze ve meyveyi çok severim. Çoğu zaman kahvaltıda sadecec meyve yemek bile yetiyor. "yemek için yaşamıyorum" yaşamak için yiyorum. Yemek yemeyi çok sevmem. Çabuk da doyarım. ama sor memnun muyum? Evet şişman olmaktan kat kat iyi ama 36 beden bir kotun içine girememek çok kötü biraz kalçalarım olsun isterdim..

"yemek için yaşamıyorum" yaşamak için yiyorum. bu cümleni cok begendıım :) ben suan cok garip bi dönemdeyim, hiç birşey yapmak istemiyorum, yemek bile az yiyorum. Akşam 8'de uyuyorum sabah 9'a kadar uyanmıyorum. Haftaiçi de 7'de uyanıyorum.

Ben küçükken cok zayıftım hiç birşey yemezdim, bu burgera falan alıştım derken geldi kilolar... hele göğüslerim çok büyük. Annem kilo aldıgın için diyor evet öyle günden güne vermeden kilo alıyorum. Ekmeği cok az yemeye çalışıyorum ama çikolatadan vazgeçemiyorum. Küçükken cok cok hiperaktiftim hala öyleyim hatta suan normal kiloda olmamı buna bağlıyorum. 1.55 boyum var kilom 52.. vermeye calısıyorum bol hareket ediyoruuum :)

canım sen bana takıl :) bende 154 boyundayım. bı ara bende 51 kg idim. şimdi 46.5 :21: hedefim 44 kg. gel sen geeeel :))

canım sen bana takıl :) bende 154 boyundayım. bı ara bende 51 kg idim. şimdi 46.5 :21: hedefim 44 kg. gel sen geeeel :))

canım nasıl indim o kiloya yaaa!!!

benim de boyum 1.56. ama 50 kilodan bir gram aşağı inemiyorum yıllardır..47 olsam bana yeter

canım nasıl indim o kiloya yaaa!!!

benim de boyum 1.56. ama 50 kilodan bir gram aşağı inemiyorum yıllardır..47 olsam bana yeter

hönk ? anlamadım :D 40lı kilolardan mı bahsediyorsunuz ?? o zaman çok çok zayıf olursunuz. benim boyum 1.57 kilom 53, bana çok zayıfsın derler

Back
X