Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)
Zayıf kalmamızın nedeni; daha dogrusu kendi açımdan konuşayım ben et sevmem, et yemem arada balık yerim o kadar. Çok az yemek yerim. Tatlıyı her gün yemem her gn canım çekmez. Hiçbi zaman 2 tabak üst üste yemek yemedim. 1 çorbaylada doyabiliyorum. Moralim bozukken yemek yiyemem zaten. sebze ve meyveyi çok severim. Çoğu zaman kahvaltıda sadecec meyve yemek bile yetiyor. "yemek için yaşamıyorum" yaşamak için yiyorum. Yemek yemeyi çok sevmem. Çabuk da doyarım. ama sor memnun muyum? Evet şişman olmaktan kat kat iyi ama 36 beden bir kotun içine girememek çok kötü biraz kalçalarım olsun isterdim..
Ben küçükken cok zayıftım hiç birşey yemezdim, bu burgera falan alıştım derken geldi kilolar... hele göğüslerim çok büyük. Annem kilo aldıgın için diyor evet öyle günden güne vermeden kilo alıyorum. Ekmeği cok az yemeye çalışıyorum ama çikolatadan vazgeçemiyorum. Küçükken cok cok hiperaktiftim hala öyleyim hatta suan normal kiloda olmamı buna bağlıyorum. 1.55 boyum var kilom 52.. vermeye calısıyorum bol hareket ediyoruuum :)
canım sen bana takıl :) bende 154 boyundayım. bı ara bende 51 kg idim. şimdi 46.5hedefim 44 kg. gel sen geeeel :))
canım nasıl indim o kiloya yaaa!!!
benim de boyum 1.56. ama 50 kilodan bir gram aşağı inemiyorum yıllardır..47 olsam bana yeter
hönk ? anlamadım40lı kilolardan mı bahsediyorsunuz ?? o zaman çok çok zayıf olursunuz. benim boyum 1.57 kilom 53, bana çok zayıfsın derler