Nasıl bu kadar zayıf kalabildiniz?

Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/

55 olsan süper olursun

Zayıf olmanın önemli bir faktörü de genetik, eğer böyle bir gene sahipseniz otomatikman ne kadar yeseniz de kilo almıyorsunuz çünkü metabolizmanız hızlı çalışıyor oluyor.

Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/

Bence böyle de kalsan güzel olur :)
Zayıf olmanın önemli bir faktörü de genetik, eğer böyle bir gene sahipseniz otomatikman ne kadar yeseniz de kilo almıyorsunuz çünkü metabolizmanız hızlı çalışıyor oluyor.

Benım genetikti ama aldım işte:)

keşke kilo birinden alıpbaşkasına verilse :D:D:D negüzel olurduu :)

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

benimde kılo problemım yok suanda 48 kıloyum ve boyumda 159 yıllardır aynı kılodayım gun içinde çok su içerim, işim hareketlı evde de surkelı hareket içerisindeyım ev büyük kedılerde var onalrın temızlıgın peşinde koşarken yedıgımı erııt.yorum sanırım,hiçbirşeye üşenmem tv önünde yayılmayı sevmem, akşamları ekmek yemem,kahvaltı evde yapamayız buyzudne bı ceyrek sandvıc yapar onu yerım ofıste, işyerınde iki bardak çaydan fazlasını içmem oda şekersiz, akşamda az çay içerim gene şekersiz, kahve olarak tğrk kahvesını tercıhederım aromaı şekerlı kahve ıcemem...Tatlı yemem ayda bı krızım gelır onda da meyvelı veya sütlü tatlı yerım,hamur işne düşkün değilim eşim sever ona yaptıgımdan bir parça yer bırakırım,akşam yemegım hafıftır mıdem alışmış az yemeye.bıraz az uyurum işim yogundur akşamlarıda evden calısırım buyuzden gunluk 4-5 saat uykum var ve duzensız :S sanırım cok uyumakta kılo yapıyor..ofuste akşamustu acıkıncada meyve yerım bıskuvı fılan yemem...cıkolata yemem..cıps cok nadıren yerım..şimdilik aklıma gelenbunlar
bence sız bır dıetısyene gıdın aynı problme arkadasımda da vardı herseyı yapırodum olmuyor dıye sızlanıyordu ama dıestısyen ıle yemek duzenınde problem oldugunu anladı ve cok gusel kılo verdı
bırde eger zorluyor veremıyorsanız trioit hormonlarınada baktırmanız gereklı allah korusun bır problem olabılır.

Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)

2 çocuğum var onların peşine koşmaktan doğum kilolarından eser yok...genelde ise tatlılarla aram yoktur..bol su içerim heryere yürüyerek giderim...çok hareketliyim zayıf ve fit kalmamı bunlara bağlıyorum....

Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)

2 çocuğum var onların peşine koşmaktan doğum kilolarından eser yok...genelde ise tatlılarla aram yoktur..bol su içerim heryere yürüyerek giderim...çok hareketliyim zayıf ve fit kalmamı bunlara bağlıyorum....

Bence böyle de kalsan güzel olur :)

Benım genetikti ama aldım işte:)

Genetik hikaye benim baba tarafı hep göbekli şeker hastası felan abim tam tersi zayıftı eskiden şimdi ideal kilosunda, bense dikkat ediyorum kiloma sadece tatlıya çok düşkünlüğüm vardı onu kaldırdım hayatımdan artık birde kalorisi düşük tatlıları tercih ediyorum çok canım çekerse ve düzenli spor bol bol su içme ve beyaz ekmek yerine çavdar kepekli yiyorum bundan sonra böyle yiyicem hep. Kışın spoara felan yazılcam.
Tatlıya düşkünlük kilo aldırıyor bence çikolataya bağımlılığım var benim onu tamamiyle olmasada minimuma indirerek zayıfladım. Çok zor zayıflanıyor ama bir kere almamak lazım en iyisi şuanda boyum 1.68 kilom 59 felan daha biraz vercem ince kemikli olduğum için 56'ya felan ineyim diyorum en azından.

Ergenlikteyim belki daha sonra veririm ama bilinçli olmam gerek. Daha fazla alıp vücudumu mahvetmiyim. Şuan boyum 158 kilom 50 belki 49 .. :D 45-46'da tamamdır.

tatlı yemem çikolaata yemem şekerli olan hıc bıseyı sevmem .

Ekmek yerım çok hemde ama dogdugmdan berı karnım dumduz .bence çok wc çıkıorum bu yuzden kılo almıorum :1::1:

bende pek acıktığımı hissetmem ama hissedersem de bi günlük yemeği anında yerim bi ara kilo almak için çok uğraştım ama olmadı koyverdim artık yookk yokk kilo alamıyorum

Tam senin ölçülerinde arkadaşım var. Kilo alsın diye sürekli baskı yapıyoruz, karnı çok çukur. Bence boyu uzun bir insana çok zayıf olmak yakışmıyor. İdeal kilon 61 ama 55 olsan yeterli :)

Son düzenleme:
lisede 65 kilo oldugumu hatırlıyorum sonrasında vermeye basladım 18 den sonrada vucut yapısı oturdu ne bulursam yerim canımın istedigi herseyi ama kilo almam metabolizma hızlı calısıyor sanırım

Ben zayıf kalmadım ama o yolda ilerliyorum. Çay ve kahvede şeker kullanmıyorum, akşam 6'dan sonra kesinlikle katı bir şey tüketmiyorum ( tabi ramazan bozdu bu işi ), 2.5 aydır ekmeğe elimi sürmedim, hamur işlerini unuttum bile, tatlı yersem sütlüleri tercih ediyorum, bol su içiyorum, pilav-makarna yemiyorum ve genellikle protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Tabi bütün bunları sırf diyet olsun diye değil sağlıklı beslenmek için yapıyorum ve kilo vermeme de yardımcı oluyor. :40:

.

Son düzenleme:
Bu yapı meselesi sanırım ya yani ben aşırı yemek yerim ağzım boş durmaz gece yatmadan önce filan... Ama yok kilo alamıyorum.. o kadar sinir bozucu bi durum ki çünkü kilo vermenin belli başlı yolları var milyonlarca diyet var spor var.. Ama kilo alamayan bi insan için kilo almanın yolu yok malesef.. Bi ara çok uğraştım ama sonunda ben de pes ettim :5:
Kilo vermek isteyenler için spordan başka yol yok bence.. Bol spor yapıp bi kilaya sabitleniceksiniz gerisi kolay.. Annem bile düzenli yürüyüşle 10 kilo verdi gerçi 1 yıl gibi uzun bi sürede verdi ama şimdi sporu bıraktığı halde kilo almıyor.

Back
X