• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bu kadar zayıf kalabildiniz?

canım nasıl indim o kiloya yaaa!!!

benim de boyum 1.56. ama 50 kilodan bir gram aşağı inemiyorum yıllardır..47 olsam bana yeter

valla canım gel beraber verelim. birlikten kuvvet doğar.gunlugume beklerim.

hönk ? anlamadım :D 40lı kilolardan mı bahsediyorsunuz ?? o zaman çok çok zayıf olursunuz. benim boyum 1.57 kilom 53, bana çok zayıfsın derler

valla canım ben hiçte zayıf değilim. nişanlım şişko diyo takılmak için :) zaten diyetisyende 44-45 ıideal kılon dıyor. 53 olsam yuvarlanırım ben :)

benim kemiklerim çok ince, dolayısıyla kilo alırsam direk löp et oluyorum.
sen kilo mu almaya çalışıyorsun?

Son düzenleme:
valla canım gel beraber verelim. birlikten kuvvet doğar.gunlugume beklerim.

valla canım ben hiçte zayıf değilim. nişanlım şişko diyo takılmak için :) zaten diyetisyende 44-45 ıideal kılon dıyor. 53 olsam yuvarlanırım ben :)

benim kemiklerim çok ince, dolayısıyla kilo alırsam direk löp et oluyorum.
sen kilo mu almaya çalışıyorsun?

yok ben kilomdan memnunum ya, biraz selülitlerim var ama onlar için kuru kuru kese yapmaya başladım, eğer faydasını görürsem tam ideal kilomda olucam :))

kilo almaya çalışmıyorum tabiki dee :)) kilo almaya çalışanlar gibi cicibebeye yüklensem ben de iki güne yuvarlanır hale gelirim :))
ama işte anne yüreği hep zayıf buluyor beni işte :)

yok ben kilomdan memnunum ya, biraz selülitlerim var ama onlar için kuru kuru kese yapmaya başladım, eğer faydasını görürsem tam ideal kilomda olucam :))

kilo almaya çalışmıyorum tabiki dee :)) kilo almaya çalışanlar gibi cicibebeye yüklensem ben de iki güne yuvarlanır hale gelirim :))
ama işte anne yüreği hep zayıf buluyor beni işte :)

ölürüm biterim cici bebe için ama kilo yaptıgı için annem yedirmiyor :) kilo almak ıstıyorum dıyen kışilere verdiğim formul süt, muz, cicibebe :) allahım o nasıl bir lezzettiiiir.

ölürüm biterim cici bebe için ama kilo yaptıgı için annem yedirmiyor :) kilo almak ıstıyorum dıyen kışilere verdiğim formul süt, muz, cicibebe :) allahım o nasıl bir lezzettiiiir.

hadi verelim birlikte:)))

ama ben yıllardır 50'nin altını göremedim.. en son 10 yıl önce 46 kiloydum:(((

yemiyorum, hareket ediyorum.. ama OL-MU-YOR..deliricem artık

Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)

hiç bişi yeme cnm kilo verirsin :9::9:

Ne görsem canım ister.. Şimdide pizza aldılar gelde yeme.. Allahtan 53 kilo falanım, daha fazla olmam gerekti de hareket ederek verdim yani.. :)

zayıflık özenilecek bi durum değil kendimden biliyorum sağlıksız bi hayat ama illa zayıf olcam diyorsan formülü = günde 2 öğün ve az yemek ( öğrenci evi malum :) + stres + düzensiz uyku (çok fena ) + iştahsızlık tabi bunun temelinde stres ve mutsuzluk var bunları uyguladın mı istemediğin kadar kilo verirsin :126:

bnce braz bnye meselesi bnm hiç kilo problemim olmadı yani sadece kilo almak için uğraştığım oldu ne yersem yiyim kilo alamıorum çocukken çok üzülüodum herkes ergenlikte alırsn dedi almadım üniversitede öğrenci hayatı mutlaka kilo alırsn ddiler yok yne almadım evlenince dediler oda yok:)) şimdide çocuk doğur alırsn diyolar:))) yani çok yesemde hiç kilo alamıorum bünyem müsait değil sanırım 1.70 boyum 48 kiloyum :S:S

valla bakalım ne yapıcam.. :) Ya birde boyum 1.57 çok kısayım nefret ediyorum. Boyum uzasa vücudum kendine de gelicek ama yok.. Kaldım 1.57'de :D Benım 1.65 falan olmam gerekir yanii :)

ben bi ara kilo almak istemezdim kilo almamak için herşeyi yerdim ama ekmeği az yerdim ve sofradan tıka basa doymadan kalkardım çok yemişim gibi düşünürdüm ve midem bulanırdı daha fazla yiyemezdim ama artık bende kilo almak istiyorum kemiklerim çok batıyo yan yatamıyorum :50: boyum 1.67 kilom 52 bundan 1 ay önce 49 kiloydum 3 kilo aldım

Bende ortaokul ve lise çağlarında kiloluydum üniversite hazırlık döneminde çok kilo verdim.stresten hiçbir şey yemiyordum daha bir ayda 2 ayda 13 kilo verdim ve ardından devam etti.Boyum 1.74 47 kiloya düşmüştüm.Daha sonra maksimum 55'e çıkabildim (şimdi ki kilom) 7 yıldır almaya çalışıyorum bende.
Ki ben deli gibi yemek yiyen biriyim çok yerim ama çok yavaş yerim belki bu yüzden olabilir.

6dan sonra birşey yemem çok acıkırsam belki bir elma, yemek tabaklarım küçüktür daha dolu görünüyor, bol bol su içerim, gazlı içecekler, nescafe içmem. Türk kahvesi, meyve suyu, ayran tercihimdir. Herşeyden yerim ama miktarı az olmak şartıyla. Mesela baklava yeniyorsa 1 dilim. Çaya şeker kullanmam, tuz eklemem yemeklere ki çok su tutuyor vücutta ödem yapıyor. Üniversitenin ilk yıllarında kilo almıştım. 12 kiloya yakın verdim, bu dediklerimi hayat tarzı haline getirerek kilomu koruyorum. Albümden bakabilirsin kiloma.:31:

Son düzenleme:
Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/

Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/

Back
X