Nasıl bulabilirim?😍

Twitterdan tweet atın şu uçakta şu tarihte şu tipteki kişiyi arıyorum diye elden ele yaysınlar, bulursunuz belki :) Havayolu şirketlerinin kişisel bilgi paylaşacağını zannetmiyorum. İçeriden tanıdık bulursanız onu bilemem tabi.

Şimdiki kızlar çok çekingen demek ki, telefonunuzu onun koltuğunun altına düşürseydiniz, ay pardon özür dilerim elimden kaydı diye konuşmaya başlasaydınız bugün konu açmanıza gerek kalmayacaktı:)))
Abla ben esimi arkadaslarimizin nikahinda gorup ben bunu istiyorum diye tutturmustum da zorla tanismistim 5 sene once 😂 Bence biraz atik olmak lazim 🤭🤭

Twitterdan tweet atın şu uçakta şu tarihte şu tipteki kişiyi arıyorum diye elden ele yaysınlar, bulursunuz belki :) Havayolu şirketlerinin kişisel bilgi paylaşacağını zannetmiyorum. İçeriden tanıdık bulursanız onu bilemem tabi.
Şimdi bir arkadaşımın arkadaşına sordurttum geçmişe gidemediğini en azından ismini bilmem gerektiğini söyledi...

Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Yazınız çok hoşuma gitti, özellikle de bakışmalar falan. İnşallah bulursun. Böyle naif şeylerin varlığı çok güzel.:KK68:

Back
X