- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Twitterdan kampanya baslatin
Sanirim genc olsam yapardim boyle bir cilginlik
Sanirim genc olsam yapardim boyle bir cilginlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YoktuuParmagina baktinmi yuzuk varmiydi
İçim bi buruk tabiay ben çok üzülürdüm öyle bakışıp bakışıp ayrılsak sessizce
Telefon ekranindan bakti demissin sosyal medya hesabina girmis olsaydi sende adını Ordan gorebilirdin arkadan kafani uzatipİçim bi buruk tabi![]()
Bence de. İnsan bi girer instagramına twitter’ınaTelefon ekranindan bakti demissin sosyal medya hesabina girmis olsaydi sende adını Ordan gorebilirdin arkadan kafani uzatip![]()
Abla ben esimi arkadaslarimizin nikahinda gorup ben bunu istiyorum diye tutturmustum da zorla tanismistim 5 sene onceŞimdiki kızlar çok çekingen demek ki, telefonunuzu onun koltuğunun altına düşürseydiniz, ay pardon özür dilerim elimden kaydı diye konuşmaya başlasaydınız bugün konu açmanıza gerek kalmayacaktı:)))
Şimdi bir arkadaşımın arkadaşına sordurttum geçmişe gidemediğini en azından ismini bilmem gerektiğini söyledi...Twitterdan tweet atın şu uçakta şu tarihte şu tipteki kişiyi arıyorum diye elden ele yaysınlar, bulursunuz belki :) Havayolu şirketlerinin kişisel bilgi paylaşacağını zannetmiyorum. İçeriden tanıdık bulursanız onu bilemem tabi.
Ayy cok iyi yaa hahahaAbla ben esimi arkadaslarimizin nikahinda gorup ben bunu istiyorum diye tutturmustum da zorla tanismistim 5 sene onceBence biraz atik olmak lazim
![]()
Belki o da uğramıştırO bulsun
Yazınız çok hoşuma gitti, özellikle de bakışmalar falan. İnşallah bulursun. Böyle naif şeylerin varlığı çok güzel.Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
En sonunda tekrar uçucam o şehre küçücük şehir bence bulurum bulmasına da buldugumda bir de sevgilisi felan çıkarsa o varElinizden geleni yapin eger olmuyorsa giden Gitti gecmis olsun![]()
Ben daha önce böyle duru bakan birisini görmedim :) inşallah bulurum, pc ye geçiyim bir sosyal medyaları tarayacağım belki bulurum:)Yazınız çok hoşuma gitti, özellikle de bakışmalar falan. İnşallah bulursun. Böyle naif şeylerin varlığı çok güzel.![]()
Bir arkadaşımın arkadaşı geçmişe bakamıyoruz dedi :/Aramızda havayolu şirketinde söz sahibi olan yok mu?Şu kızcağızı sevdiceğine kavuşturuveesin.![]()
Saçmalık inanamıyorumBir arkadaşımın arkadaşı geçmişe bakamıyoruz dedi :/
Uçtuğum firmada müşteri temsilcisi, öyle söylemiş. Bilemedim :/Saçmalık inanamıyorum![]()