- 30 Aralık 2009
- 23.786
- 95.346
- 1.123
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
tanışmak istiyorum?Canim hoslanmana bir sey demiyorum ki. Ama adami aradigina göre hoslanmaktan öte bir adim atmak istiyorsun bir iliskiye baslamak icin yaniliyormuyum?
Şimdi bitanesi çıkar nerden biliyosun belki evlidir oğlan diyeGeçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Ama inince onu kaybettim.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Yer bildirimlerini arastirdinmi canim son durum netanışmak istiyorum?
Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Uçağa binene kadar arkasına dönüp dönüp baktı. Neyse uçağa bindik şans bu ya ön koltuğumda oturuyordu :) 1.5 saat boyunca çocugu izledim. O da telefonunun ekranından bana baktı sürekli. Yanında bir tanıdıgı vardı başını yana döndürüp onunla konuşurken de arada bana dönüp çok uzun baktı.
Nasıl bulcam şimdi ben bu çocuğu.. Havayolu şirketini arasam bilgi vermezler öylece kaldı mı yani...
Belki de hoşlanmamıştır tabi ben kendim bizzat ben hoşlandım, belki o da hoşlanmışsa.. En azından neden bu kadar baktıgını öğrenirdim belki:)
bir erkek, kendisine bakan her kadına bakar. hatta evli olsa bile... sana özel bir durum olduğunu sanmıyorum.Geçen bir uçuş için kapı'da beklerken bir çocukla gözgöze geldim. Çocuk o kadar aşırı hoşuma gittiki, gözlerinin berraklığı bakışlarındaki duruluğu aklımdan çıkaramıyorum.
Güldümbir erkek, kendisine bakan her kadına bakar. hatta evli olsa bile... sana özel bir durum olduğunu sanmıyorum.
kendi kendine evcilik oynuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?