- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Ama kendi ismini söylerse, siz bir arka koltuktan bahsediyorsunuz derler. Oraya bakarlar. O yüzden bence başka bir isim söylesinKoltuk numaranı söyle telefonumu bulamıyorum de.isim soracaklardır.sen ismini söylediginde öyle biri gözükmüyor derse nasıl gözükmez orasıydı kimin adı gözüküyor diye sor.belki bir ihtimal boşluga gelip söyler
Sen dikkatli baktigin icin olabilir mi? O da hoslansa ucus bitince ortadan kaybolmaz seni gozlerdi, bir sekilde bulurduBelki de hoşlanmamıştır tabi ben kendim bizzat ben hoşlandım, belki o da hoşlanmışsa.. En azından neden bu kadar baktıgını öğrenirdim belki:)
Aklıma ablamla bindiğimiz bir otobüs te yan koltukta oturan 2 genç geldi ikiside bizle baya bir ilgilendi. Molalarda laf atıp konuşma v.s koltuk numarasıni biliyorduk aradık hiç bir bilgi vermedilerBiraz yaramazlık yapabilirsiniz bence. Koltuk numarasını biliyorsunuz.Önünüzde oturuyormuş. Havaalanını arayıp bir şeyler bahane edip ismini öğrenebilirsiniz. Umarım bulursun. Gerçekten çok isterim. Kız bulursan bana mutlaka haber ver.
Yok artık.Çocuk sen ona çok baktığın için garipseyip o yüzden dönüp dönüp bakmış olabilir mi?
Telefonun ekranından bakması biraz garip geldi çünkü hafiften bi tırsmış sanki adam
O seni beğenmiş o bulur belki seni :)Yok artık.
Çocuk bana o kadar dikkatli bakıyorduki ben çocugu o sayede farkettim çünkü normalde çok da tipim olmayan bir çocuk. Çirkin anlamında demiyorum daha esmer severim mesela çocuk sarışın mavi göz
Tel ekranından bana baktığını gördüm neden tırssın?:)
Biz belediye otobüsüne bindiğimiz için havaalanındaki duruma ne denir bilemedimGazeteye ilan ver, belki bulursun
Ya acaba yardımcı olabilir mi ki.. Anadolujet, en azından belki bir yolu varsa onu denerimBir adam bu tarz bir durumda gazeteye ilan vermişti. Sonra evlenmişlerdi büyük bir aşkla. Kuzenim hostes belki yardımcı olur. Tabi hangi hava yolu olduğunu sorayım önce?
Bulursanız buraya yazın olur mu?Merak ettim şimdi :)Ya acaba yardımcı olabilir mi ki.. Anadolujet, en azından belki bir yolu varsa onu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?