nasıl bulusabılırız?

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
arkadaslar,

2 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ve ayrılık nedenı: benı cıktıgımız sure boyunca ne arkadaslarıyla ne aıleden kımseyle tanıstırmadı ve fake adresle onu seneeler once kandırmıstım ve guvenımı sarsmıstı) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık.. yanımdan gectı ve ben ona arkadan seslendım baktı ve cok sasırdı..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı.. gırmeden once 40 dk ara vardı.. o sırada gecmıs yıllarda neler yaptıklarımızdan bahsettık..
ve benı arabasıyla eve kadar bırakmıstı

bende onu haftaya yada bu hafta bıyerlere yada sınemaya carmak ıstıorum ( butun parayı o vermıstı sınemada ve ıcecek parasını)

acaba nası mesaj atmalıyım :)

Son düzenleme:
'' xxx fılmının cok begendıklerınden bahsettı arkadaşlar,İnternetten bilet almayı dusunuyorum... Tarihine,Eşlik etmek ister misin?''

Aklıma bu geldı

konunuzu okumuştumm daha önce..pekii bu karşılaşmadan sonra aradımı sizi veya mesaj attıımııı..

Sinemada yeni cok tavsiye edilen bir filmin ciktigini duydum, aklimada birden sen geldin haliyle cok seversin sinemayi yoksa yaniliyormuyum :) ,. ne dersin beraber gidelimmi?.

hayırr malsefff ama ben kendımı suclu hısettım.. butun paraları o verınce sınema ve ıcecek:))) bende ona bısıler ısmarlamak istiorum

konunuzu okumuştumm daha önce..pekii bu karşılaşmadan sonra aradımı sizi veya mesaj attıımııı..

Son düzenleme:
Konunuzu hatırlıyorum, o arasın demiştim ama aramadı mı hala ya. Hani direk kalıplara sokmayalım belki cidden işi vardır, belki çekinmiştir. Sonuçta uzun bir geçmişiniz var beraber. Onun araması daha makul olurdu ama aramıyosa da siz arayın içinizde kalmasın, en kötü ne olabilir ki. Ne güzel cesaret etmişsiniz tebrik ettim.
MeryL'e katılıyorum gayet sıcak bir mesaj, hem de net.

hayırr malsefff aramadı ama ben dun sms attım buna bunu gordugumde ve konustugumuzda tatlılar yaptıgımı pasta cupcake gıbı degısık seyler yaptıgımı anlatmıstım.. ellerımdekı hamaratlıgı yıllar sonra farkettıgımi sölemıstım..

dun sms attıgımda belkı bırgun benım kurabıyelerımden tatmak ıstersn dıye mesaj atmıstım
o da tadarım bırgun ıns dıyıp gulucuk attııı bende ıns dıdım.. o da tesekur ederım yazmıs bende rıca ederım bı fılm vardı cıkolata dıye anlatmıyım sen ızle cok guzel bı fılmdı ama pek eksın yok yazdım o da ızlerım yazdı :))))

ooff yaaa ınsan bı bulusalım derrrrrr yaaaaaaaaaaa :))) baktım bunda bı atak olmuıcak ben barı sınema yada bıyerde bulusup sohbet etmek tarzında bişi dusundum o gun sınemada poarayı verınceD

Zaten o gün karsilastiginizda o yanina gelmisdi hatirlamiyorsam bence sen cagirabilirsin belki dahada cok yaklasiminiz olur oda baska seferlere cagirir cesaretindende dolayida etkilenir bence cok zaman kacirmadan davet et, birsey kaybetmezsin, olmazsada olmaz takdiri ilahi..

E ne güzel işte bi muhabbetiniz var, zaten kurabiye bahanesiyle niyet belli edilmiş =) Sizin teklif etmeniz acayip kaçacak gibi görünmüyor hiç. rkadaşların yazdığı mesajlar çok uygun olmuş atın kafanız rahatlasın. Yalnız siz zaten karar verdiniz aramaya ama ben kendim öyle bir şey yapmaya çok çekindiğim için oraya takıldım hala. Siz bana cesaret verin asıl =)

evet ben teklıf ederımm sonucta 18 yasındayken 1.5 senemı vermıstım.. :)))

ama sonradaaaaaa SIRAA ONDAAAA YAAAAAAAAANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

YANIIIII ILLA ITEKLICEM YANIIIIIII DDD

HEPSININ KOKUNE KIBRIT DDD

Son düzenleme:
Siz atıcaksınız adımı yani, sıra ona geçicek. Sonra o kara kara düşünsün diyorsunuz herhalde. Biraz da onlar düşünsün canım biz burda düşüne düşüne bi hal oluyoruz =)

Bence artık sen adım atma.. O günden sonra sen mesaj atmışsın hatta "kurabiyelerimden tatmak istersin belki" demişsin ama o "inşallah" deyip gülümsemekle yetinmiş orda "en kısa zamanda isterim tabi" diyebilirdi veya bu mesajlaşmadan sonra o adım atabilirdi ama atmamış.. Beklemede kal bence.. Eğer seninle görüşmek isterse elbet mesaj atar..

bence sinemaya davet et buluşun sonra sen kendini geri çek gelirse senindir gelmezsede hiç gelmemiş görmedin gibi davrannn :)))

hikaye süpermiş ya eheh Recep ivedik girişi yap şöyle bak hele biz de gelek mi falan

şaka bi tarafa gerçekten istiyosan üstü kapalı yaz gönder bişeyler ya :))

arkadaslar bana 1 hafta once en kısa zamanda gorusucez dıyıp gulucuk attı..

ama henuz daha (1hafta gectı) sms atmadı bu gıdısle 2013 de gorusucezzz herhaldeeeeeeeeeeee ((((((((((((

ooffff napmam lazm bana fıkır verebılırmısınız?

boşver canım bişey atma..sen biraz ilgini belli ettin beyefendiye o yüzden kendini geri çektiii..bundan sonra hiç bişey yapmamanı tavsiye ederm o yaparsa kazanır :)

cok siiinirr yaa ozaman ne dıye en kısa zamanda gıorusucezz dıorrrrrrrrrrrrrrrkiiiiiiiiiiiiiii

boşver canım bişey atma..sen biraz ilgini belli ettin beyefendiye o yüzden kendini geri çektiii..bundan sonra hiç bişey yapmamanı tavsiye ederm o yaparsa kazanır :)

kenardan kenardan boncuk atıyor hem görüşmek istiyor hem kafasında karışıklık var gibi geldi bana ..kaçan kovalanır yavrum bak bakalım ne yaz ne cvp ver peşinde nasıl pervane olur..bu kız niye yazmıyor noldu acaba başkasımı var düşünceleri oluşur..şimdi sen ona yazıyosun ya hala aklı bnde aman nasıl olsa diye düşünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…