konunuzu okumuştumm daha önce..pekii bu karşılaşmadan sonra aradımı sizi veya mesaj attıımııı..
Konunuzu hatırlıyorum, o arasın demiştim ama aramadı mı hala ya. Hani direk kalıplara sokmayalım belki cidden işi vardır, belki çekinmiştir. Sonuçta uzun bir geçmişiniz var beraber. Onun araması daha makul olurdu ama aramıyosa da siz arayın içinizde kalmasın, en kötü ne olabilir ki. Ne güzel cesaret etmişsiniz tebrik ettim.
MeryL'e katılıyorum gayet sıcak bir mesaj, hem de net.
hayırr malsefff aramadı ama ben dun sms attım buna bunu gordugumde ve konustugumuzda tatlılar yaptıgımı pasta cupcake gıbı degısık seyler yaptıgımı anlatmıstım.. ellerımdekı hamaratlıgı yıllar sonra farkettıgımi sölemıstım..
dun sms attıgımda belkı bırgun benım kurabıyelerımden tatmak ıstersn dıye mesaj atmıstım o da tadarım bırgun ıns dıyıp gulucuk attııı bende ıns dıdım.. o da tesekur ederım yazmıs bende rıca ederım bı fılm vardı cıkolata dıye anlatmıyım sen ızle cok guzel bı fılmdı ama pek eksın yok yazdım o da ızlerım yazdı :))))
ooff yaaa ınsan bı bulusalım derrrrrr yaaaaaaaaaaa :))) baktım bunda bı atak olmuıcak ben barı sınema yada bıyerde bulusup sohbet etmek tarzında bişi dusundum o gun sınemada poarayı verınceD
E ne güzel işte bi muhabbetiniz var, zaten kurabiye bahanesiyle niyet belli edilmiş =) Sizin teklif etmeniz acayip kaçacak gibi görünmüyor hiç. rkadaşların yazdığı mesajlar çok uygun olmuş atın kafanız rahatlasın. Yalnız siz zaten karar verdiniz aramaya ama ben kendim öyle bir şey yapmaya çok çekindiğim için oraya takıldım hala. Siz bana cesaret verin asıl =)hayırr malsefff aramadı ama ben dun sms attım buna bunu gordugumde ve konustugumuzda tatlılar yaptıgımı pasta cupcake gıbı degısık seyler yaptıgımı anlatmıstım.. ellerımdekı hamaratlıgı yıllar sonra farkettıgımi sölemıstım..
dun sms attıgımda belkı bırgun benım kurabıyelerımden tatmak ıstersn dıye mesaj atmıstım o da tadarım bırgun ıns dıyıp gulucuk attııı bende ıns dıdım.. o da tesekur ederım yazmıs bende rıca ederım bı fılm vardı cıkolata dıye anlatmıyım sen ızle cok guzel bı fılmdı ama pek eksın yok yazdım o da ızlerım yazdı :))))
ooff yaaa ınsan bı bulusalım derrrrrr yaaaaaaaaaaa :))) baktım bunda bı atak olmuıcak ben barı sınema yada bıyerde bulusup sohbet etmek tarzında bişi dusundum o gun sınemada poarayı verınceD
E ne güzel işte bi muhabbetiniz var, zaten kurabiye bahanesiyle niyet belli edilmiş =) Sizin teklif etmeniz acayip kaçacak gibi görünmüyor hiç. rkadaşların yazdığı mesajlar çok uygun olmuş atın kafanız rahatlasın. Yalnız siz zaten karar verdiniz aramaya ama ben kendim öyle bir şey yapmaya çok çekindiğim için oraya takıldım hala. Siz bana cesaret verin asıl =)
Siz atıcaksınız adımı yani, sıra ona geçicek. Sonra o kara kara düşünsün diyorsunuz herhalde. Biraz da onlar düşünsün canım biz burda düşüne düşüne bi hal oluyoruz =)evet ben teklıf ederımm sonucta 18 yasındayken 1.5 senemı vermıstım.. :)))
ama sonradaaaaaa SIRAA ONDAAAA YAAAAAAAAANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
YANIIIII ILLA ITEKLICEM YANIIIIIIIDDD
HEPSININ KOKUNE KIBRITDDD
boşver canım bişey atma..sen biraz ilgini belli ettin beyefendiye o yüzden kendini geri çektiii..bundan sonra hiç bişey yapmamanı tavsiye ederm o yaparsa kazanır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?