- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Orta Düzey ingilizce diyor .ingilizcesi varmıyıd arkadaşının
en son jeneratör satış-pazarlamada çalıştım.Evet bende hep mesaflı olduğum için sevilmem pek ya da bide benim çalıştığım ortamda yaş araşı 20-22 ben 29 gerçekten ruhum daralıyordu o kadar çocuksu geliyordu ki hareketleri hergün münakaşa yeter dedim ya .
Evet öyle canım cicim olacan dedikodu yapacan bunları yaptınmı senden iyisi yok.
Sen ne iş yapıyordun peki ?
İş bulma çok stresli
Çarşamba günü bu pazartesi işe başlamak için el sıkıştık
Maaş şartlar her şey konuşuldu
Ama şimdi referansları arıyoruz diye bekletiyorlar
Büyük br firma
Cidden anlıyamıyorum önce ara sonra iş teklif et değil mi
Size de kolaylıklar diliyorum çünkü stresli koular bunlar ve kısmet
Umarım ikimiz de hayırlı güzel işler buluruz
inşallah bende girebilirim ya .peki son soru çok sürmüş mü girmeleri ne kadar zman almışOrta Düzey ingilizce diyor .
Ulaştırma birimi mi neymiş
Hatta başka bir arkadas daha girdi onun ingilizcesi iyi biliyorum. O da yine partiden girmiş. Onu pek tanımıyorum hangi alana yerlesti bilmiyorum ama partiyle insanların girdiklerini duyuyorum işte böyle.
ihtiyacın yoksa olmayacağını düşündüysen huzurluysan sorun yok :) peki kaç yaşındasın şimdi?en son jeneratör satış-pazarlamada çalıştım.
ondan önce 5 sene tekstil sekterun müş. tems. yaptım
asıl mesleğim resim güzel. sanatlar okudum. sonra grafik-reklam okudum. 2 sene reklam ajansında yaratıcı grupta çalıştım.
ajanstan çıkmasaydım iyiydi de gençtim salaklık ettim. sonra da iş bulamadım. acıkcası cok da uğraşmadım.
biri vasıtası ile tekstile girdim. sevmiştim de.
TC de artık tekstilde battı. bence enerji sekteronu gireyim dedim.
enerji motor makineleri de sevmiştim ama sektörde çalışanları sevemedim. onlarda beni sevemedi.
eh bana bu kadar kariyer yeter. ben artık karı-yer olmak istiyorum.
36 yaşındayım. şükürler olsun ki eşim bana çekmemişihtiyacın yoksa olmayacağını düşündüysen huzurluysan sorun yok :) peki kaç yaşındasın şimdi?
Canim tam bilmiyorum ne kadar sürdüinşallah bende girebilirim ya .peki son soru çok sürmüş mü girmeleri ne kadar zman almış
2009 kasım veya aralıktı istifa ettim.ihtiyacın yoksa olmayacağını düşündüysen huzurluysan sorun yok :) peki kaç yaşındasın şimdi?
çalışmak istesem iş buluurm ya.. çünkü illaa su sektör olacak bucu olucam diye bir kuralım yok. ekmek nereden geliyorsa kafama da uygunsa girer çalışırım..ihtiyacın yoksa olmayacağını düşündüysen huzurluysan sorun yok :) peki kaç yaşındasın şimdi?
bende artık o moddayım zaten .Sen böyle rahatsız belli .Allah daim etsin :)çalışmak istesem iş buluurm ya.. çünkü illaa su sektör olacak bucu olucam diye bir kuralım yok. ekmek nereden geliyorsa kafama da uygunsa girer çalışırım..
hadi çabuk girmiş .Sağol canım verdiğin bilgileri çok işime yaradı inan .Tekrar teşekkürler.Canim tam bilmiyorum ne kadar sürdü
Bana thy gireceğim dedi 1 ay sonra girdim dedi ama öncesi var mı onu bilmiyorum iste
Hadi ya ne zman çıkıyorsun peki .Bizimde işyeri kapanacakmış
Memnundum 5 yıldır burdayım ama güzel şeyler çabuk bitiyo demek ki : )
İnternetten başvurulara bakarım sanırım
İşyerim çok uzaktı, yakın bulamazsam çalışmam artık kızım olduktan sonra daha zorlanıyordum zaten
Allah gönlünüze göre versin
eşinde öyle olsaydı aman diyorum36 yaşındayım. şükürler olsun ki eşim bana çekmemişyettiği kadar yaşayıp gidiyoruz.
Ah keşke bilsemHadi ya ne zman çıkıyorsun peki .
Valla benim evimde çok uzaktı buraya iki buçuk saat sürüyordu o da çok büyük etken istifamda.
Geçinebiliyorsan ve kızın küçükse bence kızınla ilgilen biraz
senin durumun gerçekten can sıkıcı..İş bulma çok stresli
Büyük br firma
ne güzel en azından kafan rahat benimde rahatlasa ne mutlu olurum ...Ah keşke bilsem
Kapanacak diyorlar ama hangi ay belli değil
Kızım 16 aylık oldu
İşimden memnun olmasam 5.5 aylıkken dönmezdim birkaç yıl ara verirdim sanırım
Aklıma yatan yakın bi yer olmazsa girmem bi süre
İki maaşlı gibi olmaz tabi ama idare ederiz
Hem ne zaman istersem o zaman yine iş hayatına dönebilirim sanırım
Sağ olsun annem bakıyor kızıma
Ama biz eşimle aynı şirketin farklı şubelerindenizne güzel en azından kafan rahat benimde rahatlasa ne mutlu olurum ...
Canım pardon aramışın sen referans demişler .Kafam yerinde değil kusura bakma . Çok saçma geldikleri ayrıca çok da güvensiz. Olsa bile böyle tutarsız bir yerde çalışmak ister misin?Bende az önce senin konunu okuyordum .
Yukarda yazdım beni de genel merkezimize yönlendirdiler gittim görüştürm ama aramadılar
perşembe görüşmüştüm.
sende hemen ertesi günü aramışlar beni de aramayacaklar galiba
Ben senin olayının ik nın ihmalkarlığı olarak düşünüyorum .
Bence kesinlikle bir kez daha ara. Üzülme .Olur o iş ki zaten olmuş .İk ya biraz net konuş .
senin sektör neydi ? kocaelinde merkez filanm yazmışisın ? banka mı?İş bulma çok stresli
Büyük br firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?