KesinlikleEskiden ben de öyleydim. Ama hanımefendilik ve kibarlık bizim toplumumuzda kıymet görmüyor. Ağızlarına tükereceksiniz ki bir şeyler olsun.
Anne bence etkili degilde insanın kendini yetiştirmesi ile alakalı. Benim annem hep eşinin ailesine gitgel, saygısızlık yapma, oturma kalk yardım et der.Eşim yemek temizlik yapar bazen. Bi kaç kez annemle konuşurken eşimin yemek yaptıgını duydu. Neden yemek yaptırıyorsun, sen yapsana, çalışıyor falan diyor. Bu arada annem kendini babama da aşırı ezdirdi.Ama ben annemi gördükçe tam tersi oldum. Sosyal ortamım, üniversite falanda çok etkili. Kadın erkek eşittir bana göre. Kimse kimsenin kölesi olamaz.Bir de 2 sene önceki ben ile şuanki arasında daglar kadar fark var. Bana ruhsuz, huysuz diyorlar.Biraz katı gibiyim. Aslında sıcak kanlıyımda bazı durumlarda ruhsuz olabiliyorum. Şuan 30 oldum. 28 deki halimle şuanki halim çok farklı.Ben de yapısal olarak çok hanfendi yetistirildim kimseyi kırmam kolay kolay.
Eş ailesi beni de zivanadan çıkarıyor mesela.
Anne yapısı çok etkili.
Annem ben sizi kimseye köle yetistirmedim der durur.
Kimsenin hakkını yemeyin kimseye de hakkınızı yedirmeyin der.
İşte herkes te farklı etki ediyor anne.Anne bence etkili degilde insanın kendini yetiştirmesi ile alakalı. Benim annem hep eşinin ailesine gitgel, saygısızlık yapma, oturma kalk yardım et der.Eşim yemek temizlik yapar bazen. Bi kaç kez annemle konuşurken eşimin yemek yaptıgını duydu. Neden yemek yaptırıyorsun, sen yapsana, çalışıyor falan diyor. Bu arada annem kendini babama da aşırı ezdirdi.Ama ben annemi gördükçe tam tersi oldum. Sosyal ortamım, üniversite falanda çok etkili. Kadın erkek eşittir bana göre. Kimse kimsenin kölesi olamaz.Bir de 2 sene önceki ben ile şuanki arasında daglar kadar fark var. Bana ruhsuz, huysuz diyorlar.Biraz katı gibiyim. Aslında sıcak kanlıyımda bazı durumlarda ruhsuz olabiliyorum. Şuan 30 oldum. 28 deki halimle şuanki halim çok farklı.
Birde Türk toplumu hanımefendi görünce direk ezmeye çalışıyor.
Heh işte annem tam tersi. Bu da beni deli ediyor.Sen kendine kıymet vermezsen kimse vermezki. Anneniz dogru olanı yapıyor bence.İşte herkes te farklı etki ediyor anne.
Benimki de sen yapma esin yapsın der.
Ağır taşıma kocan tasisin der.
Babama da her işi yaptırır.
Terapi gorunMerhaba güçlü hanımlar. Bazen burada yorumlarda ya da paylaşımlarda bazı kadınların yazdıklarını okuyorum. Hayran kalıyorum. Çatır çatır laflarını söylemişler, haklarını savunmuşlar. Ben haklı olsam bile kendimi ifade edemiyorum. Hakkımı savunamıyorum. Konuşurken ağlayasım geliyor. Dolayısıyla insanlar beni dikkate almıyor pek. Sorum şu nasıl böyle güçlü olabiliyorsunuz? Bana biri biraz sesini yükseltse yıkılıyorum sanki. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
Rica ederim inşallah bunları sizde yapabilirsiniz bende bir süredir yapmaya çalışıyorum ve hepsini tamamen yapabildiğim zaman da olucak biliyorumAynen öyle. Çok haklısınız. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Hep kötü olursanız , ona da alıştılar artık laf soyleyemezler . Hakkınız da kötü düşünürlerse düşünsünler zaten iyi düşünselerdi öyle konuşmazlardı. Yani bari hakkını verin de öyle kötü düşünsünlerBende bazen kalıyorum pat diye yüzüme saçma sapan şeyler söyleyip aşağıya çekmelerinden yoruldum insanların
Haddini bildirmek gerek
Had bildirince de kötü oluyorum işte
Çünkü alışmışlar yumuşak yüzüme
Birşey deyince kabahatlı oluyorum
Oh mis gibi, hırçın olun hiç olmazsa kafanız rahat olur. Ezik olmaktan iyidir.Eğer hakkınız yense aslan kesilirsiniz.
Bende ilk atandığım zamanlarda kedi gibiydim baktım herkes çakal biri diğerine daha çok iş yükleme peşinde açıkçası bunları göre göre hakkımı aramaya başladım bir de bakmışım aman hırçın olup çıkmışım.
Bilinç altı temizliği yap, belki çocukluğunda belki baska bir dönemde bununla ilgili mutlaka olumsuz bir şey olmuştur.çekim yasasını araştır, ben böyleyim böyleyim dersen o olarak kalırsın. Olumlama programları var indir hergün oradaki olumlama cümlelerini tekrarla kendini iyi hissedene kadar. İnternetten araştır. Ho- ponopono tekniğine bak. Mutlaka gececektir.tabiki bunları yaparken inanMerhaba güçlü hanımlar. Bazen burada yorumlarda ya da paylaşımlarda bazı kadınların yazdıklarını okuyorum. Hayran kalıyorum. Çatır çatır laflarını söylemişler, haklarını savunmuşlar. Ben haklı olsam bile kendimi ifade edemiyorum. Hakkımı savunamıyorum. Konuşurken ağlayasım geliyor. Dolayısıyla insanlar beni dikkate almıyor pek. Sorum şu nasıl böyle güçlü olabiliyorsunuz? Bana biri biraz sesini yükseltse yıkılıyorum sanki. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?