Katılıyorum .Ben çocukken evde aslan dışarda kedi yavrusuydum..
Dışarda tırmalana tırmalana aslana döndüm..
Malesef bizimki gibi toplumlarda hanımefendilik, sessizlik, mülayimlik "ben buna her istediğimi yaparım" mesajı veriyor karşıya.
yeri geldiğinde zorla da olsa çirkeflik yapmak, cazgırlık yapmak gerekiyor.
mesela yarın işe başlıyorum, savaş boyalarımı sürdüm, kaşımın biri havada olacak, ben de böyle biri olmayı hiç istemezdim..
zaten pek uzun süreli de böyle olamıyorum, hamurumda yok.
Özümde son derece hanımefendi asil bir kadınım.
Yapısal bişey sanırım. Eğer içimdekini söylemezsem çatlayacak gibi hissediyorum.Merhaba güçlü hanımlar. Bazen burada yorumlarda ya da paylaşımlarda bazı kadınların yazdıklarını okuyorum. Hayran kalıyorum. Çatır çatır laflarını söylemişler, haklarını savunmuşlar. Ben haklı olsam bile kendimi ifade edemiyorum. Hakkımı savunamıyorum. Konuşurken ağlayasım geliyor. Dolayısıyla insanlar beni dikkate almıyor pek. Sorum şu nasıl böyle güçlü olabiliyorsunuz? Bana biri biraz sesini yükseltse yıkılıyorum sanki. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
Bodoslama daliyorumMerhaba güçlü hanımlar. Bazen burada yorumlarda ya da paylaşımlarda bazı kadınların yazdıklarını okuyorum. Hayran kalıyorum. Çatır çatır laflarını söylemişler, haklarını savunmuşlar. Ben haklı olsam bile kendimi ifade edemiyorum. Hakkımı savunamıyorum. Konuşurken ağlayasım geliyor. Dolayısıyla insanlar beni dikkate almıyor pek. Sorum şu nasıl böyle güçlü olabiliyorsunuz? Bana biri biraz sesini yükseltse yıkılıyorum sanki. Öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?