Adildir sıkıntı yaşamam. Onun için kızı neyse torunu da odur. Adaletine güvenirimkaynana söylesen durumu acaba ters teper mi ? adil mi bu tarz konularda yoksa evladım da evladım diyenlerden mi ?
Küçük çocuk değil ki tahammül edemesin. Sen bence görümcenle güzelce bir konuşBaktığı 4 saat. 9 ile 13 arası. Anneme yakın değilim bir tek kv var burada. Annem tarafında olsam bu sorunu yaşamazdım
Küçük çocuk değil ki tahammül edemesin. Sen bence görümcenle güzelce bir konuşhatta yanınızda kaynanan da olsun
tabiki söyle belki kızın başka bir sıkıntısı vardır ondan böyle çoçuk gibi vızıldanıyordur yoksa yani bir kaç saat çok az bi süre idare etsin ne olacakAdildir sıkıntı yaşamam. Onun için kızı neyse torunu da odur. Adaletine güvenirim
Bir de onunla konuşayım ben
Calci kayinvalde bakmaya basladiktan sonra sikinti yasamayacagina emin misin?
Ay ne biliyim ben akraba sevmeyen biriyim hemen çirkef modumu açıyorum. Aaaaa gene kaydim salon kadini cizgimden.O ne yav yere yatıp tepinsin bi de
Aay ben çok gevşek başladım güne galiba neyse gidiyom ben
Bakıcı tutun bence kimsenin tribini cekmeyin.Ya da görümceniz makul bir ücret istiyor da söyleyemiyor
Onu da anlayabiliyoruz ama çocuğun da küçük ve özenli ilgi bekleyen bir çocuk. Görümcene de üzüldüm şimdi ya,Allah ferahlık versin. Sen bir de kaynanan ile konuş bakalım.Konuştum zerre. Haklısın abla diyor anlıyor konuşuyoruz sonra yine şikayet. Çocuk oyun terapisine gidiyor zaten. Davranışlarımızı ona göre yönlendiriyoruz. Çocuk hassas bir dönemde şu anda. O da farkında ama bu ara ne olduysa şikayete başladı. Kendi özel hayatı baya kötü sanırım ondan tahammülü yok
Para da veriyorsanız hic hic cekmeyin trinini bulun bir bakıcı en azından trip cekmezsiniz.Yegenine baktigi icin sosyal hayati kisitlanmistir ondan öyle olmus olabilir ama bunu meslek olarak yapan kisi haliyle sıkılamaz daPara veriyoruz ki.
Yaaa ne kadar büyük bir sorununuz varmış öyle, çözülmesi çok zor gibiMerhaba hanımlar
Oğlum bu yıl 1. sınıfa başladı. Normalde ilk başladığı okul tam gündü bu yüzden bizimle çıkıyor babasıyla geri dönüyordu. Bazı sebeplerden okulu değiştirmek zorunda kaldık ve yarım gün eğitim veren bir okula kayıt ettirdik. Bu süreçte ikimizde çalıştığı için çocuğa kim bakacak durumu oldu. Bu konu hakkında oturulup konuşulmadı ve kendiliğinden konu şu şekilde bağlandı. Halası (30 yaş) haftada üç gün öğlene kadar bakıp okula bırakacak şeklinde. Kayınvalidem çalışıyor emeklisine bir kaç ayı kaldı. Kızı çalışmadığı için sen idare et ben zaten ayrılacağım demiş. Bu süreçte ikisinden de benim çocuğa bakma talebim olmadı.
Oğlum tek torun ve halasına, babaannesine ve dedesine aşırı düşkün. Birbirlerini çok severler. Onlarda kaldığında vs. arayıp müdahale etmem çünkü sonuna kadar güvenirim onlara.
Şimdi soruna gelelim. Son ayda görümcem her konuşmamızda oğlumu şikayet etmeye başladı ama şikayet olacak şeyler değil. yok çorba içmedi, yok beni dinlemedi. En şaşırdığım şikayeti de oyun oynarken hep o yeniyor ve ben bundan sıkılıyorum ben de yenmek istiyorum demesi oldu.
Çocuğun yüzüne karşı ben sana küstüm sen beni kırdın vs diyor.
En son eşimn sormuş nasıl diye başlamış ona da şikayet etmeye. O da kızmış ben sana şikayet sormuyorum çocuk nasıl dedim diye.
Son zamanlarda özel hayatındaki sıkıntılardan dolayı tahammülsüz olduğunu farkediyorum ve bu çocuğa yansıyor. Oturup konuştum ama anlamakta güçlük çekiyor mevcut ruh durumundan dolayı.
Bakıcı tutalım dersek babaanne işten çıkıp bakmak ister
Halaya para veriyoruz
Şimdi ben bu durumu nasıl çözebilirim?
Ya cocugunuz yok ya calisan bir kadin degilsiniz. Her calisan annenin yasadigi gayet de buyuk bir sorun.Yaaa ne kadar büyük bir sorununuz varmış öyle, çözülmesi çok zor gibi
Ayrıca halasıysa çokta büyütmemek lazım bu anlattıklarınızı. Argo konuşmamış bi şey yapmamış kadın. Moreli bozuktur her insanda olabilir. Bence sen kafanda kuruyorsun. Bi şeylere dertlenmek istemiş olmalısınMerhaba hanımlar
Oğlum bu yıl 1. sınıfa başladı. Normalde ilk başladığı okul tam gündü bu yüzden bizimle çıkıyor babasıyla geri dönüyordu. Bazı sebeplerden okulu değiştirmek zorunda kaldık ve yarım gün eğitim veren bir okula kayıt ettirdik. Bu süreçte ikimizde çalıştığı için çocuğa kim bakacak durumu oldu. Bu konu hakkında oturulup konuşulmadı ve kendiliğinden konu şu şekilde bağlandı. Halası (30 yaş) haftada üç gün öğlene kadar bakıp okula bırakacak şeklinde. Kayınvalidem çalışıyor emeklisine bir kaç ayı kaldı. Kızı çalışmadığı için sen idare et ben zaten ayrılacağım demiş. Bu süreçte ikisinden de benim çocuğa bakma talebim olmadı.
Oğlum tek torun ve halasına, babaannesine ve dedesine aşırı düşkün. Birbirlerini çok severler. Onlarda kaldığında vs. arayıp müdahale etmem çünkü sonuna kadar güvenirim onlara.
Şimdi soruna gelelim. Son ayda görümcem her konuşmamızda oğlumu şikayet etmeye başladı ama şikayet olacak şeyler değil. yok çorba içmedi, yok beni dinlemedi. En şaşırdığım şikayeti de oyun oynarken hep o yeniyor ve ben bundan sıkılıyorum ben de yenmek istiyorum demesi oldu.
Çocuğun yüzüne karşı ben sana küstüm sen beni kırdın vs diyor.
En son eşimn sormuş nasıl diye başlamış ona da şikayet etmeye. O da kızmış ben sana şikayet sormuyorum çocuk nasıl dedim diye.
Son zamanlarda özel hayatındaki sıkıntılardan dolayı tahammülsüz olduğunu farkediyorum ve bu çocuğa yansıyor. Oturup konuştum ama anlamakta güçlük çekiyor mevcut ruh durumundan dolayı.
Bakıcı tutalım dersek babaanne işten çıkıp bakmak ister
Halaya para veriyoruz
Şimdi ben bu durumu nasıl çözebilirim?
Yaaa ne kadar büyük bir sorununuz varmış öyle, çözülmesi çok zor gibi
Ayrıca halasıysa çokta büyütmemek lazım bu anlattıklarınızı. Argo konuşmamış bi şey yapmamış kadın. Moreli bozuktur her insanda olabilir. Bence sen kafanda kuruyorsun. Bi şeylere dertlenmek istemiş olmalısıngerçekten bazı konuları ağzım açık okuyorum. Gerçekten buna mı takıldınız falan diye..
Senin izne ayrılma imkanın varmi calci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?