Nasıl Çözerim?

kaynana söylesen durumu acaba ters teper mi ? adil mi bu tarz konularda yoksa evladım da evladım diyenlerden mi ?
Adildir sıkıntı yaşamam. Onun için kızı neyse torunu da odur. Adaletine güvenirim

Bir de onunla konuşayım ben

Baktığı 4 saat. 9 ile 13 arası. Anneme yakın değilim bir tek kv var burada. Annem tarafında olsam bu sorunu yaşamazdım
Küçük çocuk değil ki tahammül edemesin. Sen bence görümcenle güzelce bir konuş hatta yanınızda kaynanan da olsun

Bence şikayetlerine tamam kusura bakma vs diyin sonuçta bizler de bazen çocuklarımızdan şikayet edebiliyoruz. İlk defa uzun süre bakınca afallamıştır. Kayınvalidenizin kalmış 1-2 ayı o zamana kadar alttan alın. Çocuğunuza da telkinlerde bulunun. Şu kısa süreci geçirmeye bakın derim.

Küçük çocuk değil ki tahammül edemesin. Sen bence görümcenle güzelce bir konuş hatta yanınızda kaynanan da olsun

Konuştum zerre. Haklısın abla diyor anlıyor konuşuyoruz sonra yine şikayet. Çocuk oyun terapisine gidiyor zaten. Davranışlarımızı ona göre yönlendiriyoruz. Çocuk hassas bir dönemde şu anda. O da farkında ama bu ara ne olduysa şikayete başladı. Kendi özel hayatı baya kötü sanırım ondan tahammülü yok

Onu da anlayabiliyoruz ama çocuğun da küçük ve özenli ilgi bekleyen bir çocuk. Görümcene de üzüldüm şimdi ya,Allah ferahlık versin. Sen bir de kaynanan ile konuş bakalım.

Para veriyoruz ki.
Para da veriyorsanız hic hic cekmeyin trinini bulun bir bakıcı en azından trip cekmezsiniz.Yegenine baktigi icin sosyal hayati kisitlanmistir ondan öyle olmus olabilir ama bunu meslek olarak yapan kisi haliyle sıkılamaz da

Görümceni kenara çekip " terapisti bir süre mümkün olduğunca az karışın gibi gibi şeyler dedi " gibi doktor tavsiyesi gibi işte görümcenizin ne yapmamasını istiyorsanız söyleseniz doktor işin içine girince durum ciddi deyip düzeltir mi?

Yaaa ne kadar büyük bir sorununuz varmış öyle, çözülmesi çok zor gibi

Ayrıca halasıysa çokta büyütmemek lazım bu anlattıklarınızı. Argo konuşmamış bi şey yapmamış kadın. Moreli bozuktur her insanda olabilir. Bence sen kafanda kuruyorsun. Bi şeylere dertlenmek istemiş olmalısın gerçekten bazı konuları ağzım açık okuyorum. Gerçekten buna mı takıldınız falan diye..

Morel değil moral.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…