yipranmak ve üzülmek istemiyorsan kayınvaliden görümcen eltin kim varsa hepsiyle bir mesafe koy ve o mesafeyi koru; seni çok sevmelerini el üstünde tutmalarını bekleme, gereken saygıyı göster onlar sana saygısızlık yapıyorsa açıkça uyar ama bende onların kızıyım beni de sevsinler hep övsünler diye bekleme, eşimin teyzesi beni her gördüğünde laf sokar dururdu birde daha önceden tanımaz etmez onada asla saygısızlığım olmadığı halde ne laflar etti hep içimden sövdüm, eşime de söyledim oda sövdü tabi yüzüne değildüşüncesiz insanlar işte, şimdi bayramda dahi aramıyorum eşime de diyorum ara sen bana ne bakıyorsun ben çekemiyorum çenesini ama teyzen diyorum, ya ben de çekemem şimdi diyor eşim, biz çok huzurluyuz şimdi onlar üzülüyorlar neden kimse bizi aramıyor fln diye
kimse için kendini üzme canım kocana da anlatıp kocanın da canını sıkma annesi de olsa bacısı da olsa sen hepsiyle can ciğer kuzu sarması olmak zorunda değilsin bence
![]()
Maasallah canim darisi bize insallah devam edebilirsek tabii bu durumu atlatip..haklisiin gercekten beklentileri yuksek tutmamak gerek.evlendigimizden beri diyorum kendi kendime aslinda ama biraz fazla duygusal yapim var..her seferinde aptal gibi unutuyorum...bu kac oldu boyle bosver birsey umma kimseden diyorum zaman geciyor unutmus ve coktan uzulmus oluyorum ve tabii esimle de huzurum kalmiyor..bakalim aksam gelsin cozebilecek miyiz?ki ben omrde ilk kez aski onunla tattim insallah beni ikna eder cook uzgunum cunku...
Tesekkur ederim..