Nasıl Cüzdan Kullanıyorsunuz?

Sineks

ölü böcek
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
1.529
1
116
38
Antalya
şu ana kadar hep kısa küçük cüzdanlar kullanırdım ama

şimdilerde uzun ve parlak renkli cüzdanlara takmış durumdayım

.. sizlerin cüzdan secimleri nasıl

resimler görünürmü bilmem ama benim şuan kullandıgım alttaki resmin benzeri kırmızı... yani uzun ve parlak...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu aralar bende de takıntı oldu büyük cüzdanlar.çok gözlü olmasıda beni cezbediyor. en yakın zamanda bir tane edinecem

benim pek uzun değil ve siyah. geçen yıl benettondan almıştım zaten benettonın nerdeyse tüm cüzdanlarını çok beğeniyorum. :asigim: geçenlerde yine benettonda uzun, kahwe bir cüzdan beğendim :asigim: 80 ytlydi. bide pumada beğendim kırmızı saten. o da 24 ytlydi. ama küçüktü. 3 5 kart anca alır, o yüzden alamadım. çok şekerdi :asigim:

benim cüzdanım kot deseni gibi dış yüzü rengide aynı öyle gören herkes begenir
eline alır bir inceler begendigini söyler

benim kullandığım cüzdan bu modelde. rengi siyah. hem çok yer kaplamıyor, hem de çok kullanışlı geliyor bana. yıllardır aynı modelde kullanıyorum.

barçman ablacım cüzdanın çok güzel güle güle kullan
bende uzun cüzdan kullanıyorum siyah 3yılı geçiyodur belki desa dan almıştım bir yılbaşı zamanı
ee artık eskiyo ama seviyorum

kızlar bu da benim kullandığım cüzdan.:ecrin_bebek: daha önce bunun uzun modelini almıştım ancak bozuk para koyamadığım için bu modeliyle değiştirmiştim.

benim ki de bu tip cüzdan.:dance::dance: ama kare desenli değil yuvarlak tek farkı bu:)

ayyakkabı,canta,takı,güneş gözlugu gibi aksesuarlar kıyafete gore gunluk degışir ama cuzdan için aynı şeyi soyleyemecegım cüzdan cok kahrımı çektigi için onda dünya markası LUİS VOİTTON

bnm cuzdanlarım genelde buyuk olur hıc bı zmn kucuk cuzdan kucuk canta takamam takmamıssımdrda bavul gbı olmadı cntmda sıyah vede kahverengı tercıhımdrrr her zmn bol gozu olan

Mümkün olduğunca küçük,kart gözü çok olan,siyah deri cüzdanları seviyorum hihoyyyt

walla kızlar cüzdan ve çanta bence bayanların vazgeçemediği hem aksesuar hemde işimizi gören onemlı bir araç.şıklığı tamamlıyor.bende uzun ve siyah cüzdanları sewiyorum alıcam kendime bitane.bende suan nıke ın spor cüzdanı var onu kuıllanıyorum.ama alıcam yaa şuan acaip gaza geldım yaaa:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…