Nasıl daha ağır olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu bende yapiyorum :) haha

Umarım dediğiniz gibidir. Eşimi çok severken onu incitmekten korkarken başka bir erkeğin hakkımda hafif diye düşünmesi beni çok üzer. Umarım onlar da samimi diye düşünürler.
Sen buz gibi dursan gene de niyeti bozan adam hafif diye düşünecekse gene de düşünür. Güldü verecek sanan öküzler bunlar. Türk erkeği yanlış anlamasın diye kendinizi mutsuz olacağınız bi kalıba sokmaya çalışmayın içinizdeki sıcaklığı öldürmeyin bence boşuna çaba

Hahaha :))
Hani böyle ağırbaşlı kadınlar vardır ya oturaklı, onu gören en hafif erkek bile kendine bi çekidüzen verir. Öyle olmak istiyorum. Başka türlü ağır olmak istemiyorum tenks
İşte o benim canım bu bir karakter meselesi.ağır olunmaz ağır doğulur.yapım öyle her zaman herkesle mesafemi korumuşumdur.dediğin gibi karşımda en laubali si bile bi ciddileşirdi.şimdi zaten çalışmadığım için pek erkeklerle muhattap olmuyorum.bu arada eşinize de katılıyorum.

Eşime ben de katılıyorum :) yanlış anlaşılma olabilir mümkün. Merak ettiğim nokta şu, kendimi değiştirebilir miyim eğreti durur mu üstümde. Yoksa biraz çabayla o mesafe resmiyet sağlanabilir mi.

Benimde eşimin kuzeni var yaşıtım. Çok yakınızdır ailede de herkes sever. Bana benden 5 6 yaş küçükmüş, sanki ona yıllardır ablalık yapıyormuşum gibi hissediyorum. Öyle ki çevreme bunu söylediğimde “aa hakikaten siz aynı yaştasınız” diyorlar. Anaç duygumuz ağır basıyor, buna yoruyorum. Değişmez ama törpülenebilir.

Rahatlatıcı bir yorum oldu, yorumlarınızı beğenirim zaten teşekkürler.

Konuyu ben açmışım gibi hissettim,tek fark o kişi eşim değil.
Aynı sebepten o da sürekli vurguluyor,niye böyle samimi davranıyorsun diye soruyor.Ama ben bu yönümü seviyorum,kız erkek yeni tanıştığım herkes gayet güler yüzlü yaklaşıyor bana da,konuşurken de gayet rahat ve samimi ilerliyor sohbetler,ne bileyim ama insanlar bunu yanlış görüyorlar.

Konu iş ortamı ise

Kimseyi abi kardeş görme

Herkes iş arkadaşı X bey Y hanım

Canım cicim moduna gerek yok

Başlangıç için özel hayattan bilgi vermeye gerek yok genel geçer muhabbette kal

Ha bir de kimseye konu dışı yorum, iltifat vs moduna girme

Bu arada sen 25 iken 20 yaşındaki birisi küçük değildir ki

Bunların hepsini yapamazsın da ben fikir olsun diye yazdım

Aynen öyle bir anda bikaç yıllık tanıdık gibi güleryüzler samimiyetler.
İş açmaz başımıza umarım

Ben bu zamandan sonra sakiiin bir bayan olucagini dusunmuyorum.
Bosvee ya erkekkee karsisindaki kafinin hanhi imayla guldugunude bilir,icindeki olumsuz dusunceyide jisseder
Yani sen masumane tavir sergilerken kimse aaaa nekadar guldu yazdi bana demez tabi sizofren degilse.
Rahat ol.

Aslında yazısı tarzından hop hop akıllı biri olmadign belli .durumunda farkındasın eşinin söylediğine hak verdiğine göre yani biraz daha karşı tarafı benim kardeşim abim gibi görmeyi bırakırsan bence düzelir .sonuçta insan heryerdede gülerek kahkaha atarak dolanmiyo.azcik dikkat le işin üstesinden gelirsin ...

Hahaha :))
Hani böyle ağırbaşlı kadınlar vardır ya oturaklı, onu gören en hafif erkek bile kendine bi çekidüzen verir. Öyle olmak istiyorum. Başka türlü ağır olmak istemiyorum tenks
Ya ben de huylarin degisicegine imkan vermiyorum.Bir gecede karar verilip yeni bir güne daha ağır başlı mesafeli başlamak mucize gibi.Çünkü karakteriniz disinda belli bir süre davranabirsiniz.Bir süreden sonra kontrol altında tuttuğunuz davranışlar tekrar başlıyor farkında olmadan.Ben 15 yaşımda da mesafeli biriydim.33 yaşıma geldim hala ayniyim.Yani bu karakteristik bir özellik kıyafet gibi üzerinize cuk oturucak birşey değil.Yani nekadar anlatilsa da içten gelicek.Şimdi siz bana sıcak samimi olmayı anlatın desem.Yada uygulamaya çalışsam bende eğreti yapmacık durur.

Açıkcası ben de biraz öyleyimdir. Benle aynı yaşta veya biraz da olsa küçük erkeklerin çocuk olduğu düşüncesi var kafamda...Niye öyle oluyor acaba? Kendimizi olgun gördüğümüzden sanırım ya da öyle yetiştirmişler...Karşımdaki erkek aynı yaştaysa mesela çocuk görüyorum bi süre sonra hatta oyle kabulleniyorım ki bunu yaşını 3 yaş daha genç sanmaya baslıyorum, sonra farkına varıorum ya bu benle aynı yaşta neden çocuk sanıyorum ki diyorum...

Evet kıyamam birazcık bozuldu çok beğendiği giysileri de almadı o yüzden :)
Sizi kuzenime benzettim.Oda sizin gibidir.Hafif değil yani samimi sıcak cana yakin.Ama inanın genelde böyle insanlar çok temiz kalpli be içi dışı bir olurlar.Ve bazen yanlış anlasildiklari için en buyuk zararlari kendilerine olur.Hafiflik bambaşka birsey.Ama samimi cana yakin olmak istemiyorum ,mesafemi korumak istiyorum diyorsanız da bu gerçekten karakteristik bir özellik.Yani insana sonradan yuklenmiyor.

Eşin bunu kendi için demiş olsa daha farklı söylerdi ama kendini çok iyi ifade etmiş ve bunu senin iyiliğin için istediği belli. Dediği gibi sen iyi niyetle yaklaşırsın da maalesef herkese öyle iyi niyetli değil.
Durumu kabullenmek de değişimin bir başlangıcı sayılır bence. Çok karşıdan akıl vermekle olacak birşey değil gibi

Ben akdeniz insanıyım sıcakkanlıyım.
İşte çalıyorum dışardakilere değil ama işyerinde kadın-erkek güleryüzlü davranıyorum derken çalışan biri sürekli sigara molasında benim yanıma geliyordu havadan sudan konusuyordu.
Patrona dahi sabah güleryüzle selam verirdim.
Daha yaşım küçüktü o zamnlar tabi ki ama asla samimi değil mesafemi koruyacak şekilde konusurdum.
O dediğim çalışan sonradan anladım yanlış anladı sanırım beni mesafe koydum.
Patron sonra dedi sen ne kadar güleryüzlüsün evet yapım bu dedim.
Biz sıcakkanlı insanlarız farklı sehirdeydim bu arada, kapıdan geçen birini görsek dışarıda çaya davet ederiz dedim.
Sonra işten ayrıldım patron aradı aa baktım ciddi olan insan işte piknige gidelim diyor ben de evet şirket olarak gidebiliriz çalışanlara motive olur dedim ama anladım niyetini.
Zaten işten ayrıldım bir daha da muhatap olmadım.
Sizle alakası yok ama inanın ben nasıl nerde konusacagını bilen bir kadındım öyle laubali hiç konuşma yapmadıgım halde yanlış anlaşıldım belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…