Nasıl daha ağır olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mesela erkeklere karşı mesafeliyimdir bayanlara da öyle gerçi ama :))
Herzaman karsimdakini potansiyel sapik olarak gördüğüm için olabilir... Erkekten arkadaş olamiyor malesef ve yaşı kaç olursa olsun ister çok büyük ister çok küçük bı pürüz illa çıkıyor. Sesinden etkilenen kıyafetinden yada nezaketen verilen bir cevaptan kendine pay çıkaran...

Ya senin tatli tatli konusman belki tek kocana tatli geliyordur. Karsindaki cana yakin guleryuzlu iyiniyetli olarak goruyordur. Kiskanc erkek tribi senin esininki. Bence sen hic degisme. Bende hep sıcak davranirim konuşurken ama kimse yanlis anlamaz. Evlendik diye geberelimmi suratsizmi dolaşalım ortalıkta. 25 yasinda böyle olamayacaksan ne anlami kaldi

Ben yine de şansımı deneyip kendimi törpülemeye çalışıcam artık olduğu kadar :)

ne güzel neşelisin.
emin ol sen sınırlarını koyduğun anda kimse oraları geçemez.
neşenin tadını çıkar, gül, eğlen, kahkaha at.
herkes farklısın.
kendin ol.
yoksa mutsuz olursun.

ben de öyleydim şimdi değilim insan mesafeli olunca daha iyi oluyor her şey güleryüzlü olunca okuldaki idarecilerimiz bile sacma sapan davranıyordu şimdi başka bir okulda daha mesafeliyim ve daha fazla saygı görüyorum. erkek milleti az yakın samimi gorse cılkını çıkarıyor.

Daha az sohbet muhabbet. Daha az girgir samata... Cok fazla gulen insanlari ciddiye almiyorlar. Ben calisirken herkes yanimda soylediklerine konustuklarina ozellikle dikkat ederdi ve kendileri de soylerlerdi insan ister istemez kendine ceki duzen veriyor senin yaninda diye.

Ama sonradan boyle olmak ne kadar ise yarar bilmem.

25 yillik hayatimda cikardigim en buyuk ders; asla ve asla insanlarla samimi olmaya gelmiyor, mesafe her zaman iyidir. Ha mesafeli olcam diye kendinizi ortamdan soyutlayin demiyorum tabi ki ama onun dozunu ayarlamaniz gerekir bulundugunuz ortamin sartlarina gore.

Ya agir başlı olabilir misiniz bilmem ama samimi sıcak ve çok tatlı olduğunuzu düşünüyorum.
Teşekkür ederim. :)
İnsanlar değişmez diyor bazı arkadaşlar ben buna tam anlamı ile katılmıyorum 5 sene önce çok huysuz ve bencil biriydim. Kendimin farkına varıp huysuzluğumu büyük oranda azalttım güler yüzlü, iyimser oldum. Bencilliğim de büyük ölçüde gitti karşımdakini düşünen onun duygularını hisseden başkasının derdi için ağlayabilen birine dönüştüm.

Kendimizdeki eksiğin farkına varmak olayı bir derece çözüyor, üzerine düşmek kalıyor geriye. Güleryüzlülüğümü samimiyetimi kaybetmeden bi ağırlık koymaya çalışacağım isteyince her şey olur :)

Hahaha :))
Hani böyle ağırbaşlı kadınlar vardır ya oturaklı, onu gören en hafif erkek bile kendine bi çekidüzen verir. Öyle olmak istiyorum. Başka türlü ağır olmak istemiyorum tenks
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzel olur bence ya eşiniz neden bunu sorun yaptı kişiliğinizi değiştirme cabası hoş değişmezde kimse, nişanlılık sevgilik dönemi olmadanmı evlendi sizinle nedir bu insanları değiştirme çabası olduğu kabul edebilsek keşke herkesi

yerine göre sıcakkanlıyımdır. sevdiğim insanlara takılmayı espri yapmayı severim. ama sevmediğim birisi yanıma besmele ile yaklaşsın yani o derece de korkunç olabilirim. o zamanlar ben bile kendimi tanıyamıyorum. bir de tanımadığım insanlara soğuk olurum genelde. karşılıklı birbirimizi tanıdıkça gerçek ben ortaya çıkar, tabi mesafeyi korumak şartıyla. ama erkekler her zaman iyi niyetli düşünmeyebiliyor. o yüzden karşı tarafa hissettireceğiniz bir mesafeniz hep olduğu sürece kendinizi değiştirmek için çok da zorlamayın derim.

Son cümlede dediğiniz gibi düşünüyorum ben de, samimi sıcak olup alttan “hop ağır ol aslanım” mesajı vercem :)

Eşime ben de katılıyorum :) yanlış anlaşılma olabilir mümkün. Merak ettiğim nokta şu, kendimi değiştirebilir miyim eğreti durur mu üstümde. Yoksa biraz çabayla o mesafe resmiyet sağlanabilir mi.
Yapın oysa bir dikkat edersin iki dikkat edersin üçüncüde yine söylersin.tabi sen biraz frenlemeye çalış kendini.

Hayatim boyunca guvendigim erkeklere karsi hic agirbasli olmadim. Evlendim ve kendi kendime agir olmaya calistim baktim bu beni mutsuz hissettiriyor suan kafama goreyim bu beni co daha rahat ve mutlu hissettiriyor. Gecen sakayla karisik esimin arkadasina kufur ettim ortalik yikildi :) esimde bisey demiyor cunku benim kime nasil davranmam gerektigini biliyor. Agirbasli oldugum zamanlarda yada olmaya calistigimda benligimden cikiyor ve etraf tarafindan soguk ve istenilmediklerini dusunmeye itiyorum insanlari...

Ayrica şunu esime hep soylerim. Bir imza beni sana baglamiş olabilir ama bir imza beni benlikten cikaramaz...

işyerindeki çalışma arkadaşım olan bey, yaz hanım sizinle konuşurken ceketimi ilikleme ihtiyacı duyuyorum derdi. sadece mesafeliyimdir. özel sınırlara girmem, girdirmem, hanımsız beysiz hitap etmem, ettirmem, sen demem, dedirtmem. sıcak kanlı olmak güzeldir ama mesafe kafa rahatlığıdır.

Kendimizi değişirmektense yanlış anlama ihtimali olan erkekleri yakın çevremizde tutmamak belki de en iyisidir. Son cümle iyiymiş yalnız :)

Hareketlerime nispeten biraz daha çeki düzen verdim işyerinde gereksiz şakalarla lakayt davranışlara izin vermiyorum.
Ancakk dün sevdiğim bir arkadaşın ceketi bozuktu tek elimle düzelttim. Sonra nasıl pişman oldum

ne güzel işte bak farkındasınız. bir süre sonra otomatikman mesafesinizi korursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…