- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Elbette bir gecede olmaz, ufaktan kendimi değiştirmek istiyorum.Can çıkar huy çıkmaz...
Hele ki bir gecede hiç çıkmaz
Çok büyük sorunlara neden olmaz inşallah ama eşimin konuşmasından sonra düşününcr doğru gelmiyor bana 25 yaşında yaşıtım bir erkeği çocuk gibi görüp samimi fazla güleryüzlü olmak.Insanlar değişmez sadece duyguları bastırılır bu senin karakterin. Ben çok değişebileceğini düşünmüyorum .. Hayatında çok büyük sorunlara neden olmayacaksa hiç düşünüp kafanı yorma derim .
Hahaha :))Başlığa cevap,daha çok yiyerek
Çok büyük sorunlara neden olmaz inşallah ama eşimin konuşmasından sonra düşününcr doğru gelmiyor bana 25 yaşında yaşıtım bir erkeği çocuk gibi görüp samimi fazla güleryüzlü olmak.
O zaman da "buyur abla"derler,bozulma sonraHahaha :))
Hani böyle ağırbaşlı kadınlar vardır ya oturaklı, onu gören en hafif erkek bile kendine bi çekidüzen verir. Öyle olmak istiyorum. Başka türlü ağır olmak istemiyorum tenks
Şöyle söylim eşimle alışverişteydik. Müşteri temsilcisi 19-20 yaşlarında bir çocuktu. Aa dedim kravatınız çok güzelmiş. Hani yapım gereği çocuk 27-30’larda olsa öyle bir düşünceyi dile getirmem.ne gerek var olmadığınız bişey olmaya çalışmaya,
ben de o mesafeli kadınlardan değilim ama ne okul ne iş hayatımda hiç erkeklerle ilgili sorun yaşamadım.
Eski bir yöneticim bana açık açık söylemişti, “bir erkek senle konuşunca şöyle düşünür. ‘Sanki çıkma teklif etsem hemen kabul edecek gibi’ ama aslında öyle biri değilsin” demişti. Açık açık hafif kadın iması işte, rahatsız edici ...Üni.de sevgili olduğum (Bir hafta içinde ayrıldığım) çocuk "Bakışından korkardım" demişti sevgili olunca.
Bir başka erkek arkadaşım "Yürürken yeri dövüyorsun sanki" demişti.
Normal birkaç erkek arkadaşımdan da "İnsan sana yaklaşmaya korkar" demişti şakayla karışık. :/
Çok kötü hissetmiştim "Ya ben neyim böyle?" diye, değişmeye çalıştım. Değiştim mi? Sanırım hayır. İşte selam verirken gülümsemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yapı ya, samimi olana kadar buz gibi bir havam olduğu söyleniyor genelde.
Bunlar huy, sizinki de huy. Değişmeyecek, değişmesin de. Sıcak insan olmak güzel bir şey.
Çünki bir kadından alınan iltifatın ne kadar değerli olduğunu biliyor eşin:))Şöyle söylim eşimle alışverişteydik. Müşteri temsilcisi 19-20 yaşlarında bir çocuktu. Aa dedim kravatınız çok güzelmiş. Hani yapım gereği çocuk 27-30’larda olsa öyle bir düşünceyi dile getirmem.
Ama mağazadan çıkınca eşim biraz kızdı sen böyle karşındaki erkeklere hep iltifat mı ediyosun, daha ağır olmalısın evli bir kadın olarak. Yoksa insanlar yanlış düşünebilir vs vs.
Ya dedim çocuk gibi görünce o açıdan bakamadım. Sen zaten 45 yaşında gibi her erkeği çocuk gibi görüyorsun ama karşındaki böyle düşünmeyebilir dedi.
Ne kadar haklı ne kadar haksız bilmiyorum. Bu örnek bir olay mesela.
Umarım dediğiniz gibidir. Eşimi çok severken onu incitmekten korkarken başka bir erkeğin hakkımda hafif diye düşünmesi beni çok üzer. Umarım onlar da samimi diye düşünürler.Sizin yapınız bu değişeceğini sanmam.
Yaoacağınız her şey de kendini engelleme olacak.
Samimi insanlara hasretken "ağır olmak" adı altında merhaba diyene havlamaya başladık resmen.
Gülümsemek, ilgi göstermek, şakalaşmak bir insanı hafif yapmaz ki. Hafiflik bambaşka bir şey. Siz samimisiniz.
Umarım dediğiniz gibidir. Eşimi çok severken onu incitmekten korkarken başka bir erkeğin hakkımda hafif diye düşünmesi beni çok üzer. Umarım onlar da samimi diye düşünürler.
Evet kıyamam birazcık bozuldu çok beğendiği giysileri de almadı o yüzden :)Eşiniz kıskanmış sadece.. siz de onun yanında daha soğuk davranın karşı cinse ..
Asil yoneticin bir kadin goz kontagi kurup, gunaydin, merhaba, iyi aksam dediginde " aa bana ilgi duyuyor" diye dusunen erkeklerden bence.Eski bir yöneticim bana açık açık söylemişti, “bir erkek senle konuşunca şöyle düşünür. ‘Sanki çıkma teklif etsem hemen kabul edecek gibi’ ama aslında öyle biri değilsin” demişti. Açık açık hafif kadın iması işte, rahatsız edici ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?