nasıl daha az kırıcı olurum :(

bir hayaldi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
98
11
28
Arkdslar üst komsumuzla samimiyiz onun bu aralar surekli kiyafetleri gelip istemesine rahtsz oluyrm ve kullandiktan sonra getirmiyo ben istiyorum bi kac oyle getiriyo bugun de ben yokken dolabmdan kiyafetimi almis geri vermesi de cok uzun suruyo ne yapmam lazim delirmek uzereyim kırmak ta istemiyorum bi oneriniz varmi simdiden tskler

Siz yokken dolabınızdan kıyafetinizi mi almış? Kırıcı olmaktan çekinmenin sırası değil bence.

ben kıyafetlerimi başkalarıyla paylaşmayı pek sevmem deyin. siz ne düşünüyorsunuz bırakın o düşünsün

bu zamanda insanlar kendi kardeşlerinin kıyafetlerini kullanmasından rahatsız olurken siz nasıl komsunuzla paylaşıyorsunuz ? hepatit denen bi hastalık var korkmuyrmusunuz ? benim ark.kankasına hırkasını vermiş okulda oluyor tabi bu kızda hepatıtmış benim arkadasıma hırkadan bulaştı ... birde nasıl siz yokkn alabılıyor anlayamadım..?
açık açık konuşun konuşamıyorsanız evliyseniz eşinizi bahane edin hoşlanmıyor beni uyardı deyin .. evli değilseniz annem hoşlanmıyor deyin..

Bu nasıl bir komşuluk ilişkisi yahuuu! İlk defa böyle bir şey duyuyorum. :KK57:

Bence kırıcı olmaktan çekinmeyin, çünkü komşunuzun yaptığı çooook yanlış. En kısa zamanda karşınıza alıp "bu şekilde davranmasından rahatsız olduğunuzu" söyleyin.

Bu nasıl bir komşuluk ilişkisi yahuuu! İlk defa böyle bir şey duyuyorum. :KK57:

Bence kırıcı olmaktan çekinmeyin, çünkü komşunuzun yaptığı çooook yanlış. En kısa zamanda karşınıza alıp "bu şekilde davranmasından rahatsız olduğunuzu" söyleyin.
Bunuda yapamiyorum kırılır diye :KK43:

Bende derı hastalığı çıktı de
Yanında az kasın korkar belkı

bu zamanda insanlar kendi kardeşlerinin kıyafetlerini kullanmasından rahatsız olurken siz nasıl komsunuzla paylaşıyorsunuz ? hepatit denen bi hastalık var korkmuyrmusunuz ? benim ark.kankasına hırkasını vermiş okulda oluyor tabi bu kızda hepatıtmış benim arkadasıma hırkadan bulaştı ... birde nasıl siz yokkn alabılıyor anlayamadım..?
açık açık konuşun konuşamıyorsanız evliyseniz eşinizi bahane edin hoşlanmıyor beni uyardı deyin .. evli değilseniz annem hoşlanmıyor deyin..
:KK43:

Az yesin de biraz kiyafet alsjn kendine. Gayet kiricid a olunur yeri geldiginde.1 istenir 2 istenir o da abartmış

En başından vermeyecektiniz, hatayı en başında yapmışsınız maalesef. Çözüm olarak açıkça söyleyin, paylaşmak istemiyorum deyin. O nasıl bişey öyle yahu...

en başta o mesafeyi korumlaıydın bence samimiyette biryere kadar değilmi ama sana ilk teklif ettiğinde canım kusura bakma kıyafetlerimi ablamla bile paylaşmyı sevmiyorum diyecektin olan olmuş şimdide istediğinde kirli makinada bana lazım vs gbi bahaneler uydurarak vermeyin anlar herhalde bir zaman sonra

en başta o mesafeyi korumlaıydın bence samimiyette biryere kadar değilmi ama sana ilk teklif ettiğinde canım kusura bakma kıyafetlerimi ablamla bile paylaşmyı sevmiyorum diyecektin olan olmuş şimdide istediğinde kirli makinada bana lazım vs gbi bahaneler uydurarak vermeyin anlar herhalde bir zaman sonra
Bu aksam davet var direk dolabima dalıyo yani istwme geregi duymadan bide bn bi kac defa isteyince geri veriyo :KK43:

bana sormadan kıyafetlerimi almasan iyi olur bende o gün onu giecektim deyip biraz surat yapın..birdaha istediğindede kusura bakma ben giyicem yada kirli falan de ama bunu uzun süre yap..

Çok fazla yüz vermişsiniz...
Böyle rahat davranan biri sizin dediğiniz şeylere alınmaz bile bence...
Kesinlikle tavrınızı koyun..

Niye karşı taraf kırılmasın diye uğraşıyorsunuz ki?
Bu kadar lakayt biriyle nasıl arkadaşlık kuruyorsunuz onu da anlamadım..
Komşu olması arkadaş olmayı gerektirmez..

X