Hmm evet bunu yapabilirim aslında şuan çalışmak istiyorum ama....YouTube de motivasyon videoları var.Ben de vizelerden önce açtım izledim.Hepsinde ortak olan çalışmak için sende olması gereken irade.İraden ne kadar güçlüyse o kadar çok çalılırsın.Kimsede sihirli bir değnek Yok maalesef bize çalışma azmi yükleyecek.Ertelemeyi kes.Çalışmayı alışkanlık haline getir.
Bence bahane buluyorsun.Beynin sürekli erteletiyor çalışmayı.üniversite hazırlık öğrencisi misin??Hmm evet bunu yapabilirim aslında şuan çalışmak istiyorum ama....
Aşırı açım
Hahaha göbek nefes almadan da şişiyor....Öyle ay ay ayool diye oraya buraya koşuşturursan tabi konsantre olmazsın meyvesuları kadar :)
Önce bi sakinleş doğru nefes al ver(göbek bebeklerdeki gibi şişecek sonuna kadar) bi kendine gel sonra zaten gerisi gelir kız.
Yok üniversite öğrencisiyim....Bence bahane buluyorsun.Beynin sürekli erteletiyor çalışmayı.üniversite hazırlık öğrencisi misin??
Varsa süt iç,tok tutar ayrıca interneti kapatırsan çalışman için daha elverişli bir ortam oluşmuş olurYok üniversite öğrencisiyim....
Ya gurultuyu ne yapıcaz ay çok haklısınız ya su içsem de bastırsam
Buradan o bilgiyi verememmmmKaçıncı sınıfsın hangi bölüm
Ona ben de şaşırıyorum köpek ya da kedi olsam hep uyurdumBence köpek lere kedilere bak ilham al ne güzel bütüün gün bi o yana bi bu yana dönüp yatıyolar çok harikalar,hele bugün bi tane gördüm ağaca tırmanırken uyuyakalmış nan dedim bu nasıl düşmüyo mübarek idolüm sensin dedim.
Sonra tembel hayvanlar var çok super hızları var başlarını sağdan sola çevirene kadar günbatıyo zaten :)
Sınıfta kalırsam da hayatta olmayacagımÜniversitede hiç ders çalışmadım desem yeridir.
Arkadaşlarım sabahlardı ben uyurdum.
Onlar 5 senede bitirdi ben 6 senede.
Akıllı olan bendim.
1 sene fazladan hayatımı yaşadım.
Üniversite bitip çalışmaya başladığın anda artık asla rahat rahat sorumsuzluk yapacağın günler olmayacak.
Hayat telaşesi başlayacak.
Ekmek parası derdi falan filan.
Kısaca çokta şaaaaapmamak lazım derim.
Evet yaa çok superler yani onca ses gürültü tehlikenin içinde en rahatsızedici yerlere bile bi kıvrılışları var daha bugun bi tane gördüm ufacık elektrik panosunun üzerinde yatmaya uzanıp uyumaya çalışıyodu nan dedim siz olmak vardı,keşke onlar gibi uyuyabilsem ben normal yatakta uyuyamıyoken kediler heryerde uyuyolar.Ona ben de şaşırıyorum köpek ya da kedi olsam hep uyurdum
Haspammmmm.Zaten bizde kadınlar klubü üyeleri olarak senin o bilgilerini öğrenip hayatına sızacaktık.Tüh planımız suya düştü .Ne gereksiz duyarlılıklarınız var.En az 50 mesajda hayatımdan bölümümden sınıfımdan örnek verdim.Kimse de bilgilerimi toplayıp bana karşı kullanmadı.Bu nasıl bi hayal gücü anlayamadım.Bu miskinlikle Ya işletme okuyorsundur ya sosyolojiBuradan o bilgiyi verememmmm
Haspammm? HahhahhahahHaspammmmm.Zaten bizde kadınlar klubü üyeleri olarak senin o bilgilerini öğrenip hayatına sızacaktık.Tüh planımız suya düştü .Ne gereksiz duyarlılıklarınız var.En az 50 mesajda hayatımdan bölümümden sınıfımdan örnek verdim.Kimse de bilgilerimi toplayıp bana karşı kullanmadı.Bu nasıl bi hayal gücü anlayamadım.Bu miskinlikle Ya işletme okuyorsundur ya sosyoloji
Yemin ediyorum bu benim:)Üniversitede hiç ders çalışmadım desem yeridir.
Arkadaşlarım sabahlardı ben uyurdum.
Onlar 5 senede bitirdi ben 6 senede.
Akıllı olan bendim.
1 sene fazladan hayatımı yaşadım.
Üniversite bitip çalışmaya başladığın anda artık asla rahat rahat sorumsuzluk yapacağın günler olmayacak.
Hayat telaşesi başlayacak.
Ekmek parası derdi falan filan.
Kısaca çokta şaaaaapmamak lazım derim.
Ben sürekli bütle geçiyorum hayır bana göre sorun değil heyecan oluyor ama annem yoruldu yaYemin ediyorum bu benim:)
Herkese uzatabildiğin kadar uzat, ne de olsa o diploma senin diyorum.
Keza 5 seneyi 7 senede bitirip, doya doya gezdim.
Sınavlar desek, 1 saatlik göz atımıyla halloldu.
Ama konu sahibi doktora yapacak diye anımsıyorum, yanılıyor da olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?