- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.388
- 798
Ben sürekli bütle geçiyorum hayır bana göre sorun değil heyecan oluyor ama annem yoruldu ya
Yumurta popo ilişkisi hep
Ay veremiyorum ya da uz bilemicem ama bölümümdeki herkese göre rahat olmam herkesin beni boğmak istemesine sebep oluyorhayatın en güzel dönemi, boşverin.
Anneniz de görecek çalışma hayatına atılınca şuanki yaşadığı stresin bir hiç olduğunu.
Ülke sosyopat dolu, ister istemez denk geliyorsunuz.
Öğrencilik iyidir iyi:)
Ben genelde ders çalışmadım hayatım boyunca, çalışırsam mükemmeliyet ister panik yaparım çünkü ama çalışmazsam ne aldıysam kardır banaAy veremiyorum ya da uz bilemicem ama bölümümdeki herkese göre rahat olmam herkesin beni boğmak istemesine sebep oluyor
Beni biliyormusunuz? Teşekkür ederim....Ben genelde ders çalışmadım hayatım boyunca, çalışırsam mükemmeliyet ister panik yaparım çünkü ama çalışmazsam ne aldıysam kardır bana
Ve ders, derste öğrenilir.
Biraz zeka ve yorumlama kabiliyeti ile ki sizi biliyorum, umut vaat eden genç bir hanımsınız, başarısız olmanız pek mümkün değil.
Ondan rahat olun, hayatın tadını çıkarın.
Rüzgar nereye savurur bilinmez ama 32 yaşıma günler kala anladığım tek şey, 20lerin başı paha biçilemez bir dönem:)
Mesajlarınızı hatırlıyorum, mantıklı yorumlarınızı da:)Beni biliyormusunuz? Teşekkür ederim....
Anneme de anlatırmısınız? Hahah
Ya ben buradan kesin ban yiyip çıkıcam hadi hayırlısı
Bu kafayı çok seviyorum kesinlikle aynı düşünüyorumYemin ediyorum bu benim:)
Herkese uzatabildiğin kadar uzat, ne de olsa o diploma senin diyorum.
Keza 5 seneyi 7 senede bitirip, doya doya gezdim.
Sınavlar desek, 1 saatlik göz atımıyla halloldu.
Ama konu sahibi doktora yapacak diye anımsıyorum, yanılıyor da olabilirim.
Işletme veya sosyoloji ne alaka?Haspammmmm.Zaten bizde kadınlar klubü üyeleri olarak senin o bilgilerini öğrenip hayatına sızacaktık.Tüh planımız suya düştü .Ne gereksiz duyarlılıklarınız var.En az 50 mesajda hayatımdan bölümümden sınıfımdan örnek verdim.Kimse de bilgilerimi toplayıp bana karşı kullanmadı.Bu nasıl bi hayal gücü anlayamadım.Bu miskinlikle Ya işletme okuyorsundur ya sosyoloji
Doğru kalmış da hahaahaha kazanırken çok rahattım cidden diyorum..Ya siz aklımda tıp öğrencisi olarak kalmışsınız. Bu kanıya nereden vardığımı bir türlü hatırlayamıyorum uydurmuş olabilirim
Tıp kazanacak kadar çalışmayı başarmış birine verecek tavsiyem yok o yüzden soruyorum
Doğru kalmış da hahaahaha kazanırken çok rahattım cidden diyorum..
Ama şimdi ruh hastası oldum hahaha
Oh iyi uydurmamışım. Kendim için endişelendim bi an
Doktor olan arkadaşlarım öğrencilik hayatlarını hiç anlatmıyor ya. Artık orada ne yaşanıyorsa kimse bahsetmek istemiyor demek ki
o kısmı ben de hafıza kaybı geçirerek atıcam beynimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?