- 8 Nisan 2022
- 1.705
- 1.192
- 83
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Napayım evlenmeyim mi ?Evlenmek istemenizi anlıyorum ama evlenince de bu sorun olacak. Mutfağın ampülü patladı bir ay oldu söylüyorum değişmedi diyeceksiniz, zorla dışarı çıkarıyorum diye üzüleceksiniz. Siz emin misiniz önceden bu sebeplerden boşanmış biriyle evlenmeye, değişme gördünüz mü?
Soruya cevap verdim sadece rahat ol. Sevgilinin ustune de cok gidiyorsan seni savsakliyor olabilir. Seni cepteki kus olarak gormesin. Biraz geri cek kendini derim ben. İnsanlarin %83u cok yogun calisiyor o zaman kimse evlenmezdi.D
Dalga geçince rahatladınız mı ?
Evlenince ne yaşayacağınızı bilin, farklı olur diye düşünmeyin en azından. Gerisi size kalmış.B
Napayım evlenmeyim mi ?
Çok gitmedim aslında en başında da o söyledi bana.Ben hiç konuyu açmadım bir sene boyunca bile.Hep kendi anlattı gösterdi.Ben sadece son zamanda yeni yere başlayınca hız alalım gibi bir kere falan konustum.Ama başka ne yapabilirim bilmiyorum işteSoruya cevap verdim sadece rahat ol. Sevgilinin ustune de cok gidiyorsan seni savsakliyor olabilir. Seni cepteki kus olarak gormesin. Biraz geri cek kendini derim ben. İnsanlarin %83u cok yogun calisiyor o zaman kimse evlenmezdi.
Evet o zaman kimse evlenemez hayat kuramazEvlenmeye gözü kesmiyordur onun
3 vardiya çalışıyorsa zaten yorgunluktan bayılmış vaziyette geliyordur eve
Önce bir yüzük alırız gibi yapmış ama düşününce pahalı gelmiştir hayat ve evlilik
Düğüm istemedim ben sadece nikah olacak olursa öyle konustuk.Evim de var arabam da var kira da vermeyecek.Sadece teklif yapacak onu da yapsın bir zahmetEvlenmeye gözü kesmiyordur onun
3 vardiya çalışıyorsa zaten yorgunluktan bayılmış vaziyette geliyordur eve
Önce bir yüzük alırız gibi yapmış ama düşününce pahalı gelmiştir hayat ve evlilik
Boşver yapmadınDüğüm istemedim ben sadece nikah olacak olursa öyle konustuk.Evim de var arabam da var kira da vermeyecek.Sadece teklif yapacak onu da yapsın bir zahmet
Ne düşündüğünü bilsin tabiki ama hepsini değilÇok haklısınız biraz kendi kendine kalacak zamanı ayırmalıyım ona da.Huzursuzlandığımı hemen anladı sordu zaten bende anlattım aksiyon alamıyoruz diye.Kötümü yaptım bilmiyorum da bi rahatlama geldi bana öyle
Ben olsam telefon konusmalarimi azlatirim. Arkadaslarimla gezip tozarim. 1 hafta izin alip sehirdisinda akrabama/arkadasima tatile giderim. Biraz da beyefendi kovalasin.Çok gitmedim aslında en başında da o söyledi bana.Ben hiç konuyu açmadım bir sene boyunca bile.Hep kendi anlattı gösterdi.Ben sadece son zamanda yeni yere başlayınca hız alalım gibi bir kere falan konustum.Ama başka ne yapabilirim bilmiyorum işte
Ben huysuzlanınca sordu bu bana bende söyledim bişey yapalım aksiyon alalım aileme söyleyeceğim işte en azından şişmesin içimde artık dedim.İşinle ben aynı anda olmuyorsam bileyim dedim.Daha önce de konusu bu şekilde açılmıştı o da yüzük baktırdı bana beğen o şekilde bişey olsun dedi.Dün ben bahsettiğimde de dinledi sadece bişey demedi itiraz etmedi tartışması olmadı, mesajı aldı yani.Adamın isteği var biliyorum yoksa niye Ümit versin evlilikten soğumadım da dedi bana, ciddiyim de dedi.Ama işi yeni bir aydır adaptasyonu falan bekleyeyim dedim bende ama hep bu şekilde olacak işi o yüzden de biz işi beklemeyelim dedim.Herkes farklı yollardan geçmiş. Ve yaşadıkları kendine özel. Burada kim ne derse desin siz içinizi dinleyin. Bende burda konular açtım ama tam kendimizi ifade edemiyoruz yazarken mecburen. sonra eğlence amaçlı gelenlerin, komik sandığı yorumlarla demoralize oluyoruz. Siz samimiyetle niyetinizi söyleyin bakalım kendisi ne diyecek. Bende sizin durumunuzdaydım. Söyledim adam ben sen ayrılmak istiyorsun ama söyleyemiyorsun sanıyordum dedi. Şimdi girdik bir yola.
Onu hissettirdim işte dünNe düşündüğünü bilsin tabiki ama hepsini değilBiraz gizem iyidir. Ayrıca seni de cepte görmesin. Demek istediğim her an ayrılabilirim diye tehdit etme ama hayatınızı yoluna koymak için ve senin için çabalamayacaksa bu işin olmayacağını senin vazgeçeceğini hissetsin.
Eski turk filmlerinde olur ya camin arkasinda pilicler doner yagli yagli fakir ama gururlu karakterimiz de camin onunden piliclere bakip yutkunur. Konu sahibi de kuyumcu camlarindan yuzuklere bakip yutkunuyormus.
Ben huysuzlanınca sordu bu bana bende söyledim bişey yapalım aksiyon alalım aileme söyleyeceğim işte en azından şişmesin içimde artık dedim.İşinle ben aynı anda olmuyorsam bileyim dedim.Daha önce de konusu bu şekilde açılmıştı o da yüzük baktırdı bana beğen o şekilde bişey olsun dedi.Dün ben bahsettiğimde de dinledi sadece bişey demedi itiraz etmedi tartışması olmadı, mesajı aldı yani.Adamın isteği var biliyorum yoksa niye Ümit versin evlilikten soğumadım da dedi bana, ciddiyim de dedi.Ama işi yeni bir aydır adaptasyonu falan bekleyeyim dedim bende ama hep bu şekilde olacak işi o yüzden de biz işi beklemeyelim dedim.
Ben de boğayım, hayat felsefem, yiyem, yatam yuvarlanam. Sanırım ağır kanlıyım.Ben de boğayım ağırkanlı değilim ya, niye burca bağladık onu
Neyse her şey bir yana, ağırkanlılıktan ziyade bir şeyleri yoluna oturtmayı beklemesinden doğal bir durum yok bence. Yeni işe girdi demişsiniz bu iş siz evlenirseniz de devam edebilecekse nelerle karşılaşabileceğinizi görmüş olursunuz. Sevgililikte bile zorlanıyorsanız evlilikte hiç gitmez muhtemelen. Bunu deneyimlemek için beklemek çok daha iyi bence.
Hareketsizliği ben de severim de yapacağım bir şey varsa o an yapılmalı o ya sanki benim için, sende öyle değil mi? Dizimden ameliyat oldum ertesi gün yemek yapıp ev topluyordum eşim ve annem bende olmasına ve zaten bunları üstlenmelerine rağmen. Beklememeli yani sinirlerim bozuluyorBen de boğayım, hayat felsefem, yiyem, yatam yuvarlanam. Sanırım ağır kanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?