- 24 Ocak 2021
- 12.875
- 29.648
- 548
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Boğa burçları özellikle erkekleri aşırı ağır ve bencildirler, şuana kadar asla yanılmadım, bir boğa erkeği ile evlenmek üzereyken vazgeçtim, gerçekten sabır isteyen insanlar , sen ittirmeden asla harekete geçmezler, bence bu ilişkiyi bir daha gözden geçir, ömür boyu buna tahammül edebilecek misin..Günaydın herkese.
1 yıldır ilişkim var çok seviyorum aslında memnunum karşımdaki iyi bir insan ve kaybetmek istemiyorum.2-4 ay öncesinden bu kişi yüzük bakmak için cam kenarlarında gezdirmeye başladı beni.Konuyla ilgili ufak çapta çıtlatmalar yapmaya başladı.Bende zaten istiyorum,ümitlendim de biraz.Buraya kadar sorun yok.
1 aydır da yeni işe girdi ama iş aşırı yoğun ve 3 vardiya sistemi çoğu zaman bizi zorluyor birlikte vaktimiz olsa kendimize kalmıyor.Ortak tatil günlerimiz artık yok.Zaten herkes ailesi ile kaldığından bu durum iyice zorlaşmış vaziyette.Özel hayatımız falan zaten yok ona hiç girmiyorum.Umudum olduğu müddetçe tüm bunlara sabırlıyım zaten o konuda sıkıntım yok.Ama anneme ve aileme bahsetmek için evlilik teklifini bekliyorum.Son zamanda zor süreçten geçtiler bişeyler belli olursa direkt sonuca yönelik bahsederim onlara diye düşünüyorum.E bu sevgili kişisi bu iş yerinde devam ettiği sürece de asla vakit bulup teklif yapamayacakmış,biz bu konulara asla giremeyeceğiz, kendimiz için de bişey yapamayacağız gibi de geliyor.Bastılar beni anlayacağınız.Huzursuzlanmaya başladığım da belli oldu,anladı o da zaten.Ama aşırı ağırkanlı bir insan ( ikimizde boğa burcunuz burcumdan tiksineceğim az kaldı :) ) aynı anda sadece tek şeye odak olabiliyor gibi bir hali var ve bu beni korkutuyor.Yani iş ise iş, bensem ben gibi.Sürekli iteklemek, hatırlatmak, aksiyon almak İçin uğraşmam gerekmiş gibi… bu yüzden korkuyorum ama evlenmek de istiyorum ve seviyorum, insan olarak diyecek lafım yok çünkü.Neler yapabilirim Nasıl davranabilirim bir akıl verin.
Ps: Daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yok.Sanırım boşanmasına 4 yıl evliliğinde bu ağırkanlı olması, monotonlaşma da etkemiş.O 38 ben 33 yaşındayım.
Öncelikle herkes zaten evlenmek zorunda değil tabi ki. Ama herhalde siz “zaten evleneceğim eninde sonunda bulduğum biriyle evleneyim direkt” diye düşünüyorsunuz.B
Napayım evlenmeyim mi ?
Öncelikle herkes zaten evlenmek zorunda değil tabi ki. Ama herhalde siz “zaten evleneceğim eninde sonunda bulduğum biriyle evleneyim direkt” diye düşünüyorsunuz.
Benim eşim de vardiyalı çalışıyordu biz nişanlıyken. 12 saat vardiya tutup çıkışta uçağa atlayıp yanıma gelip ertesi gün tekrar gece mesaisine uçtuğu o kadar çok oldu ki. Kendi hayatımdan örnek vermeyi sevmem ama kendinize bahaneler bulmayın diye yazdım. Evlenecekseniz de böyle biriyle evlenin, istekli biriyle.
Sorumlulukları yapıyoruz kaçarı yok ama olmazsa ne güzel olur. Buz dolabı gözüme batıyor şuan, iç dış temizlik istiyor, ben oturdum kahve içiyorum, bir yandan da dolap dürtüyor, kalk başla diye.Hareketsizliği ben de severim de yapacağım bir şey varsa o an yapılmalı o ya sanki benim için, sende öyle değil mi? Dizimden ameliyat oldum ertesi gün yemek yapıp ev topluyordum eşim ve annem bende olmasına ve zaten bunları üstlenmelerine rağmen. Beklememeli yani sinirlerim bozuluyor
Zaten söyledim bi kere başka da konusunu açmam artıkBelki para falan biriktiriyordur
Bir de bu tempoya tahamnulinuzun şu an yoksa evlenince ne yapacaksanız?
Evde yalnızım diyeceksiniz o zaman da
O zaman sizden cikmis olay o düşünsünZaten söyledim bi kere başka da konusunu açmam artık
Bence kesin zaman kazanma bir gaz alma durumu var ama hiç yapmayacağı yada istemediği bişeyi söyleyip de umutlandıracak kadar da kötü niyetli değildir herhalde.Ben zaten ona hiç konu açmadım ki o söyledi de öyle bahsettim sonradanBence seven,evlenmek isteyen adam cam kenarlarında gezdirmez ,girer bir kuyumcuya seç der evlilik teklifi yapar Anladığım kadarıyla çok sürprizli bir şey beklemiyordum.Dugun,dernekte istemiyorsunuz.Sirf oyalan için, süreyi uzatmak,ses çıkarmayın diye cam ,vitrin gezdirmis, hazınızı almış.Ben olsam ilk evliliği neden bitmiş diye araştiririm iyi bir adam olabilir ,ama evlilik adamı değildir.....
Evlenmek istemenizi anlıyorum ama evlenince de bu sorun olacak. Mutfağın ampülü patladı bir ay oldu söylüyorum değişmedi diyeceksiniz, zorla dışarı çıkarıyorum diye üzüleceksiniz. Siz emin misiniz önceden bu sebeplerden boşanmış biriyle evlenmeye, değişme gördünüz mü?
Ya aslında dinamikleri tam anlatamadım.ağır kanlı tamam ama mesela büyük durumlarda öyle.Bu evlilik gibi, iş kurma gibi…Yani git şu lazım al dersen alır.Gel dersin gelir.Bişeyi istediğimde üşenip gelmemezlik etmez, yapmamazlık yapmaz aslında.Ama iş yapalım kuralım araştıralım desem iyice tartacak düşünecek.Mesela bana Bluetooth kulaklık alacak diyelim iyice bakacak videolar izleyip ince eleyip sık dokuyacak öyle alacak…Geçen öyle oldu.Öyle bir karakter Yani.Mesela bende boğa kadınıyım onun o yönünü anladığım İçin aslında sabrediyorum ama bazen iteklemek şartları hatırlatmak gerekiyor.Sorumluluk bilmemek ile aynı şey değil Yani tam da anlatamadım işte%100000000
Dışarı çıkalım diyorsun 1 saat oyalanıyor, gezmeye gidelim diyorsun bir düşüneyim diyor ... ben en son saat verdim 12.30da kapıda ol diye benim bir işim vardı 1 saat bekle dedi ben de kendim çıktım gezdim. Sonra da tekmeyi attım zaten. Uyuşuk mayışık neyse artık tiplerle hayat geçmiyor.
Bu yorum bu topikteki en iyi yorum bence. Böyle biriyle evlenip ne yapacaksın konu sahibesi, aynı şeyi 100 kez söyleyeceksin adam yapmayacak sen de sinir hastası olacaksın. Bunu boşver acilen başka erkek bak bence.
Mesela boğa kadınına da ağırkanlı derler ama ben 10 dk da makyaj yaparım 20 dk da hazırlanır çıkarım pratik biriyimdir çalışkan olmayı severim ,tembel değilimdir ama mükembelliyetçiliğimde olduğundan bazen bişeyi sündürürüm yada doğru zamanı beklerim belki o yüzden ne bileyim%100000000
Dışarı çıkalım diyorsun 1 saat oyalanıyor, gezmeye gidelim diyorsun bir düşüneyim diyor ... ben en son saat verdim 12.30da kapıda ol diye benim bir işim vardı 1 saat bekle dedi ben de kendim çıktım gezdim. Sonra da tekmeyi attım zaten. Uyuşuk mayışık neyse artık tiplerle hayat geçmiyor.
Bu yorum bu topikteki en iyi yorum bence. Böyle biriyle evlenip ne yapacaksın konu sahibesi, aynı şeyi 100 kez söyleyeceksin adam yapmayacak sen de sinir hastası olacaksın. Bunu boşver acilen başka erkek bak bence.
Beni burda bir tek sizin anladığınızı düşünmem peki :)Gerçek hayat seven erkek alır yüzüğü çiçeği çikolatayı cümlesi kadar romantik değil. Herkes tırmalıyor kendi yaşarken ama başkasına öğüt verirken mangalda kül bırakmıyor. Hayatın bir dinamiği var. Bazen zamanı olmuyor gerçekten beklemek gerekebilir. Zorlamayın biraz kendinize odaklanın. Vardiyalı sistem gerçekten zor biraz adapte olsun bir ay kısa süre bunun için. Siz kendinizi ve ilişkinizi sorgulayın bakalım hayat ne getirir. Bence tabi
Bu şey olmadı mı, kendini avutma? Romantik değil zaten, basit. O mıymıymıy herifler sevince neler yapıyor görmesek biz de böyle deriz. Evet bu kadar basit. Kaybetmekten korkan adam bir şekilde belli eder, hiç imkanı yoksa çenesi durmaz, plan yapar, kendini açıklar. İsteyen biri duramaz, belli eder kendini. En ufak imkan eline geçse onu durduracak Allah'ın kulu çıkamaz. Tabi daha azı ile yetinmek de tercih.Gerçek hayat seven erkek alır yüzüğü çiçeği çikolatayı cümlesi kadar romantik değil. Herkes tırmalıyor kendi yaşarken ama başkasına öğüt verirken mangalda kül bırakmıyor.
O zaman hemen ayrılmalı mıyım ?Bu şey olmadı mı, kendini avutma? Romantik değil zaten, basit. O mıymıymıy herifler sevince neler yapıyor görmesek biz de böyle deriz. Evet bu kadar basit. Kaybetmekten korkan adam bir şekilde belli eder, hiç imkanı yoksa çenesi durmaz, plan yapar, kendini açıklar. İsteyen biri duramaz, belli eder kendini. En ufak imkan eline geçse onu durduracak Allah'ın kulu çıkamaz. Tabi daha azı ile yetinmek de tercih.
yapmıyo ama çenesine vurdu hareketleri hayır demiyor ama daha yapmadı, ne yapayım hemen ayrılayım bence sevmiyo beniBu şey olmadı mı, kendini avutma? Romantik değil zaten, basit. O mıymıymıy herifler sevince neler yapıyor görmesek biz de böyle deriz. Evet bu kadar basit. Kaybetmekten korkan adam bir şekilde belli eder, hiç imkanı yoksa çenesi durmaz, plan yapar, kendini açıklar. İsteyen biri duramaz, belli eder kendini. En ufak imkan eline geçse onu durduracak Allah'ın kulu çıkamaz. Tabi daha azı ile yetinmek de tercih.
Çenesine vurdu derken ne mesela? Hakikaten şu an harekete geçmesinin imkansız olduğunu düşünüyor musunuz?yapmıyo ama çenesine vurdu hareketleri hayır demiyor ama daha yapmadı, ne yapayım hemen ayrılayım bence sevmiyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?