- Konu Sahibi kulkedisi30
evet bende öyle yapacam artık mesela eşimle biz onlara gittiğimizde gündüz işim var diye çıkar akşamda arkadaşlarla buluşucam der bende dımdızlak kalırım o kadar sıkılıyorumki konuşacak bişey bulamıyorum onlarla. bendende 8-10 yaş büyükler fikir farkı var biraz. bide üstüne bu olaylar çıkamıyorum işin içinden
bide ortak sohbetleri şöyle:
şunun gelini bi iyi nasıl bakmışlar kaynanasına
şu gelinin insanlığı çok iyi
şu şunu çağırmış evine öbürü hiç çağırmazmış ne fikirsiz insanlar varmış
şunun bi kızı var nasıl güzel şunun gelini var nasıl güzel nasıl becerikli
kızı ekmek açıyo ben bilmiyorum mesela ekmek açmayı ( artık bi onu bilmediğim kalsın ) öve öve bitiremiyo maretli kızım benim maşallah falan bana nispetler. işte ablan şunu yapmış çok güzel sende yap.
benim götürdüğüm tatlılar pastalar hiç beğenilmez mutlaka bi kulp bulunur. şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu şunun tadı şöyle bilmem ne. (oysaki herkez mutlaka söyler çok güzel olmuş diye arkadaşların eşleri çok samimi olduklarımız falan 2-3 tabağa kadar yerler beğendiklerini arkadşalar desen tarif isterler hatta görümcem bile beni arayıp bu siteden aldığım ve yaptığım görümcemin eşinin bayıla bayıla yediği poğaça tarifini istedi ama bunlar görülmüyo tabi)öyle diyodu sürekli artık bende yapınca hiç götürmüyorum yapsın sevgili kızları yesinler afiyetle umurumda değil ama takıyorum işte elimde değil.
nasil duruyosun onlarin icinde su ettikeri muhabbetlere bak benim bile sinirlerim bozuldu tavrini koy.keske bastan okadar yakin davranmasaydin fazla iyi niyetli olunca aptal yerine koyucaklarini saniyolar ayip ya