- 18 Nisan 2013
- 126
- 3
- 38
- Konu Sahibi sahteinsanlar
-
bu adamlara seviyoruz diye neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki onlar sizi sevmiyormu ee ne demek çalışma sen kimsin benim çalışmama karışacaksın diyemiyorsanız ezilmeye mahkumsunuz bana göre birey olamamışsınız demektir.
en kısa sürede kendinize bir iş bulun, sorunlardan kurtulun.
anladıgım kadarıyla esinizle normalde iyisiniz belkide bu sorunları asabilirsiniz..sonucta unv mezunusunuz.galiba çocukda istiyorsunuz.bence asılabilcek sorunlar.istemeseydi daha öncede çalıstırmazdı.konusup cözersiniz umarım.
sen vardiyalı bi işte çalışsan eşin işten çıkarmıydı görüşemediğiniz için..
ne farkı var anlamadım..
vardiyeli çalısacak bi mesleğim olmadığı için bilemiyorum yani durum ortada sonucta benimle aynı saat çalısacak bi işi olsaydı sıkıntı olmazdı benim çalısmam dimi?olamadığı için zaten sorun oluyor
KOVA burcuyum:)çalısırken ben de diyodum aman yeter artık keske ewde olsam diye ama gercekten cok sıkıcı ve işyerindeki sıkıntılarım olmasa işimi asla bırakmazdım neyse oldu artıkk önümüze bakıcaz eşime sardım yazmıssınız ne yapıyodunuz peki?biz ben çalısırken daha cok kavga ederdik şimdi pek etmiyoruz nasıl sarayım ona da bezsin bnden:):):)
21 yaşında sana yeterli gelmesi çok normal
şu an çok kıskanç izin vermiyo hatta bi ara dışarı çıkarmıyodu ama ihtiyaç olursa belki izin verir, bu mu?
o durumda yerinde olsam şöyle düşünürüm o zaman kıskanıyodu demek ki şimdi kıskanmıyo ne değişti? para yetmemesi mi, benim paramın tatlı gelmesi mi? ahhh ahhh bu yaşlarda o kadar uçuş uçuş ki fikirleriniz
bu adamlara seviyoruz diye neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki onlar sizi sevmiyormu ee ne demek çalışma sen kimsin benim çalışmama karışacaksın diyemiyorsanız ezilmeye mahkumsunuz bana göre birey olamamışsınız demektir.
en kısa sürede kendinize bir iş bulun, sorunlardan kurtulun.
bennce eger calısmak istiyorsan şimdiden kararlı oldugunu göster ama dedeiğin gbi snra kavgalar cıkıyoor benim eşim vardiyeli çalıstığı için istemiyor görüşemiyoruz ben de calıstgmda cunku
nasıl da güzel kendinizi kandırıyorsunuz
hiç karı koca vardiyalı çalışan yok zaten
o vardiyalardan biri tutar birbirinizi görmek için
karı koca kaymakam olanlar var mesela ayrı ilçelerde yaşıyorlar hiç görüşemiyorlar
öğretmenler var ülkenin birer ucunda senelerce ayrı yaşıyorlar
onlarınki can değil tabi
bi tek şu kadın çalışmasın elime gözüme baksın bana muhtaç olsun zihniyetindeki odunlarınki can
senın yıne eşin calıstrmıyor benım nısanlım 21 yasındayım ve evde otruyrum evde otrmktan aldıgım kılolarda cabası. onu ezıp clısablrım belkı ama bu sferde sureklı kvga tartsma bunyem kaldramıycak ya kabul edıcem ya gıdıcem ama ben kbul ettım malesef.cabalarım hıcbı sonuc vermedı cnku.tabı bnmkı kısknclıgından ıstemıyr sızın esınız neden ıstemyr bılmıyrm.
Nişanlınız sizi çalıştırmıyor bu kadar şikayetçisiniz,
eee nedir özgürlüğünüzden kıymetli olan da hala nişanlı kalabiliyorsunuz?
Aşk , Sevgi yeterlimi.
mrb arkadaslar,kısaca kendimi tanıtmaya çalısym kendmi sizlere.24 yasındayım ve 2 yıllık evliyim aşık olup severek bi evlilik yaptık eşimle muhasebeciyim ve iş yerindeki sıkıntılar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım üniversite mezunuym.derdim eşimle aramda olan sorunlar ilk günlerden beri ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor hala yaşıyoruz çok olmasa da.herseyi kendme dert eden bi yapım var maalesef çok ince düşünüyorum ve içime çok atıyorum bişeyleri ve kura kura kafamda stres yasıyorum...eşimde evlenmeden önceki halleri göremiyorum yani ne bileyim bazı konularda cok sabit fikirli çözemediğim tek sıkıntı benim iş hayatım çalışmamı istemiyor yani bu konu ne zaman acılsa hemen yüzü düşüyor bu konuda benm fikirlerime önem vermiyor:ama ben çalısmak istiyorum alısmısım cok sıkılıyorum evde cocugum olsa yne vakit gecer ama o da yok beni hiç anlamıyor bencil davranıyor ne yapmam gerekiyor gercekten bilemiyorum yorumlarınız bekliyorum eşiniz böyle yapsa ne yapardınız veya onu nasıl ikna ederdiniz?
ben çalıstırmıyor yazmadım farkattiyseniz çalısmamı istemiyor yazdım dedeiğiniz gbi biz zihniyetde olsaydı zaten bu asamalara gelemezdik......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?