• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı bilemiyorum

bu adamlara seviyoruz diye neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki onlar sizi sevmiyormu ee ne demek çalışma sen kimsin benim çalışmama karışacaksın diyemiyorsanız ezilmeye mahkumsunuz bana göre birey olamamışsınız demektir.

en kısa sürede kendinize bir iş bulun, sorunlardan kurtulun.

ne alaka arkadasım yaaaa yardımcı olcak fikrin yoksa yazma yani bu ne yaaaa ezilmeye mahkumsunuz? birey olamamıssınız ne sacma bi yorum birey olmak yapıcı olmayı da gerektrr sanırım siz de yok

sen vardiyalı bi işte çalışsan eşin işten çıkarmıydı görüşemediğiniz için..
ne farkı var anlamadım..

anladıgım kadarıyla esinizle normalde iyisiniz belkide bu sorunları asabilirsiniz..sonucta unv mezunusunuz.galiba çocukda istiyorsunuz.bence asılabilcek sorunlar.istemeseydi daha öncede çalıstırmazdı.konusup cözersiniz umarım.

inşşş dedeiğiniz gibi olur ewet cocuk istiyoruz Allah inş nasip eder tsk

sen vardiyalı bi işte çalışsan eşin işten çıkarmıydı görüşemediğiniz için..
ne farkı var anlamadım..

vardiyeli çalısacak bi mesleğim olmadığı için bilemiyorum yani durum ortada sonucta benimle aynı saat çalısacak bi işi olsaydı sıkıntı olmazdı benim çalısmam dimi?olamadığı için zaten sorun oluyor

vardiyeli çalısacak bi mesleğim olmadığı için bilemiyorum yani durum ortada sonucta benimle aynı saat çalısacak bi işi olsaydı sıkıntı olmazdı benim çalısmam dimi?olamadığı için zaten sorun oluyor

bilemem sıkıntı olurmu olmazmı..belki o zamanda sıkıntı yapacaktı
şimdi bunu bahane ediyo..
ayrıca herkese döver gibi cevap yazmayın lütfen..

orta yol bulmak iki iyi niyetli kişi arasında olur adam çalıştırmam diye ahkam kesecek ben de orta yolu bulacağım diye uğraşacağım olmaz öyle şey karı tarafın iyi niyetli olduğuna inanmadığım sürece orta yol bulmak enayiliktir ve evet birey olamamışsınız ki kocanız ne derse yapıyorsunuz. bana gösterdiğiniz tepkiyi kocanıza gösteriniz.

KOVA burcuyum:)çalısırken ben de diyodum aman yeter artık keske ewde olsam diye ama gercekten cok sıkıcı ve işyerindeki sıkıntılarım olmasa işimi asla bırakmazdım neyse oldu artıkk önümüze bakıcaz eşime sardım yazmıssınız ne yapıyodunuz peki?biz ben çalısırken daha cok kavga ederdik şimdi pek etmiyoruz nasıl sarayım ona da bezsin bnden:):):)

Oyy eşim kova burcu :9: Aynen bende çalışma saatlerimden dolayı işten ayrılmıştım ama çalışırken kavga etmeye fırsatımız olmuyodu evde oturmaya başlayınca baya bi fırsatımız oldu yanii :) Valla kısaca şöyle anlatıyım bende düzen takıntısı var e evde olunca haliyle daha da bi artıyo eşim de düzenlidir benim ama arada bi gelir çorabını oturduğu yerde çıkarır falan onlara laf etmeye başladım, yürürken halıyı kaydırır onlara ayrı dır dır :9: Hele ki o gün cam çerçeve temizlik yaptıysam yerinden kaldırmıyodum o derece :9::9: Bu anlattıklarımı her akşam eve geldiğinde tekrarlamaya başlayınca da sen en iyisi git çalış dedi :109::109: Bezdirdim yani adamı :1::1:

21 yaşında sana yeterli gelmesi çok normal

şu an çok kıskanç izin vermiyo hatta bi ara dışarı çıkarmıyodu ama ihtiyaç olursa belki izin verir, bu mu?
o durumda yerinde olsam şöyle düşünürüm o zaman kıskanıyodu demek ki şimdi kıskanmıyo ne değişti? para yetmemesi mi, benim paramın tatlı gelmesi mi? ahhh ahhh bu yaşlarda o kadar uçuş uçuş ki fikirleriniz

evet suan yterlı bıgun yetmedıgınde tartısırız belkı hıc gerek kalmaz o da oyle davranmaktan vazgecmış olur ne yanı benı calıstrmıyor dıe ayrılmam mı gerekıyor oyle bırıyle evlenmemem mı gerekıyr.herseyde kacıp kurtulmak deıl onemlı olan cabalamak ve bnde cabalıyrum.

şu an çok kıskanç izin vermiyo hatta bi ara dışarı çıkarmıyodu ama ihtiyaç olursa belki izin verir, bu mu

hyr deıl ayrı ayrı kurdugum cumlelerı bırlestrmıssınız ben bı ara evden bıle ckrmıodu ama artık bazı sylerı asıyruz dedımyanı evden cıkmamda gezmemde dolsmamda hıcbı osrunm yok suan da buna gvenrek de ızın verır blkı clısmamada dedım anladınmı ıyı oku bnce ılk once.

bu adamlara seviyoruz diye neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki onlar sizi sevmiyormu ee ne demek çalışma sen kimsin benim çalışmama karışacaksın diyemiyorsanız ezilmeye mahkumsunuz bana göre birey olamamışsınız demektir.

en kısa sürede kendinize bir iş bulun, sorunlardan kurtulun.

arkadasım sen hangı dunyada yasıyorsun ya Allah askına senın o adam dedıgın onun severek evlendıgı kocası sız kocanzda bısyler ısteyıp zorla yptrdgınzda onlarda yapınca sıze yuzmu vermıs oluyr ? onlar hytı bırlıkte pylasıolar yanı sen kımsın kı benım clısmama karısacksın dıyebılcek bı durum yok ortda o onun kocası aa ama yok eger erkek sen kımsın kı bana krısyrsun dese kıyametı koparırsınız bırey olmak demek hersye sdce ben karar verırım kımse bna krısmaz olayı deıl yerı geldıgınde de onların ıkısı bır bırey.düşüncen cok yanlıs tamam boyun egmemek grekır ama senın dedgn gbı dvrnmak ta cok scma.

bennce eger calısmak istiyorsan şimdiden kararlı oldugunu göster ama dedeiğin gbi snra kavgalar cıkıyoor benim eşim vardiyeli çalıstığı için istemiyor görüşemiyoruz ben de calıstgmda cunku:(

nasıl da güzel kendinizi kandırıyorsunuz
hiç karı koca vardiyalı çalışan yok zaten
o vardiyalardan biri tutar birbirinizi görmek için
karı koca kaymakam olanlar var mesela ayrı ilçelerde yaşıyorlar hiç görüşemiyorlar
öğretmenler var ülkenin birer ucunda senelerce ayrı yaşıyorlar
onlarınki can değil tabi
bi tek şu kadın çalışmasın elime gözüme baksın bana muhtaç olsun zihniyetindeki odunlarınki can

gercekten üye oldum ama sanırım bi daha kolay kolay konu acmam sanırım... herkese döver gibi cevap yazıyo demiş bi arkadas yapılan yorumları sanırım okumamıs ben cıkıp da kocam benim calısmama izin vermiyor asla demişim sanki hayret gercekten de ben herkesin brbrne yardmcı olmaya çalıstğnı zannediyordum sağolsun yardımcı olanlar da oldu tesekkür ederim olumlu yorum yapp yardmcı olmaya çalısanlara...

nasıl da güzel kendinizi kandırıyorsunuz
hiç karı koca vardiyalı çalışan yok zaten
o vardiyalardan biri tutar birbirinizi görmek için
karı koca kaymakam olanlar var mesela ayrı ilçelerde yaşıyorlar hiç görüşemiyorlar
öğretmenler var ülkenin birer ucunda senelerce ayrı yaşıyorlar
onlarınki can değil tabi
bi tek şu kadın çalışmasın elime gözüme baksın bana muhtaç olsun zihniyetindeki odunlarınki can

ben ne öğretmenim ne kaymakamım anlayamıyorum yani bu olumsuz cewapları yaaaaa odun falan ne alaka

ne koca kuzusu kadınlar varmış burada arkadaş hayatı paylaşıyoruz ayağına adam ne derse evet diyeceğiz zannediyorlar o zaman biz de diyelim işten çık diye ama olmaz erkek ne derse yapılacak anneleri öyle öğretmiş..

eşi istedi diye işten çıkan kadın eziktir bana göre sonra dayak yediğinde ağlamasın sakın bie fedakarlık yapılacaksa çift taraflı yapılır sadece kadın yapmaz.

Gercekten bi konu ancak bu kadar büyütülebilirdi ... :44:

Bende yorumumu yapayım barii... Calısmanızı istemiyosa calısmayın maddi durumunuz iyiyse gerek yoksa evinizde keyif yapın.. bir cok calısmak istemeyipte maddi durumdan dolayı evliyken calısan ınsanlar tanıyorum ben.Kendınıze baska baska ugrascak seyler bulun kendi evinizin patronu olun daha iyi... buda benım dusuncem :34:

Herkes iyi köyü düşüncesini paylaşmış burda yapılan yorumlar her zaman olumlu olmuyo malesef ki zaten eleştiriye açık olmasak konu açmayız ama eleştirmekle biraz amiyane olucak ama laf sokmak arasındaki ince çizgiyi ayıramayanlar var hıı bide konuyu tam anlayamadan yorum yapmaya çalışanlar var ki tam evlere şenlik :9::9:

senın yıne eşin calıstrmıyor benım nısanlım 21 yasındayım ve evde otruyrum evde otrmktan aldıgım kılolarda cabası. onu ezıp clısablrım belkı ama bu sferde sureklı kvga tartsma bunyem kaldramıycak ya kabul edıcem ya gıdıcem ama ben kbul ettım malesef.cabalarım hıcbı sonuc vermedı cnku.tabı bnmkı kısknclıgından ıstemıyr sızın esınız neden ıstemyr bılmıyrm.

Nişanlınız sizi çalıştırmıyor bu kadar şikayetçisiniz,
eee nedir özgürlüğünüzden kıymetli olan da hala nişanlı kalabiliyorsunuz?

Aşk , Sevgi yeterlimi.

Sizin için yeterliymiş demek ki.
21 yaş, eh tabi.

mrb arkadaslar,kısaca kendimi tanıtmaya çalısym kendmi sizlere.24 yasındayım ve 2 yıllık evliyim aşık olup severek bi evlilik yaptık eşimle muhasebeciyim ve iş yerindeki sıkıntılar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım üniversite mezunuym.derdim eşimle aramda olan sorunlar ilk günlerden beri ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor hala yaşıyoruz çok olmasa da.herseyi kendme dert eden bi yapım var maalesef çok ince düşünüyorum ve içime çok atıyorum bişeyleri ve kura kura kafamda stres yasıyorum...eşimde evlenmeden önceki halleri göremiyorum yani ne bileyim bazı konularda cok sabit fikirli çözemediğim tek sıkıntı benim iş hayatım çalışmamı istemiyor yani bu konu ne zaman acılsa hemen yüzü düşüyor bu konuda benm fikirlerime önem vermiyor::( ama ben çalısmak istiyorum alısmısım cok sıkılıyorum evde cocugum olsa yne vakit gecer ama o da yok beni hiç anlamıyor bencil davranıyor ne yapmam gerekiyor gercekten bilemiyorum yorumlarınız bekliyorum eşiniz böyle yapsa ne yapardınız veya onu nasıl ikna ederdiniz?

ben çalıstırmıyor yazmadım farkattiyseniz çalısmamı istemiyor yazdım dedeiğiniz gbi biz zihniyetde olsaydı zaten bu asamalara gelemezdik......

Çalışmanızı istemiyor, konu açılınca yüzü düşüyor.
Bu konuda fikirlerinize önem vermiyor.
Allah'tan çalıştırmıyor değilmiş.

Son düzenleme:
sanırım ii okunamıyor konu. ben eşim istedi diye işimi bırakmadım yani gercekten bi konu bu kadar büyütülebilirdi....

Tabii ki herkesin ki can.
Ama herkesin evlilikte beklentisi, hayattan beklentisi de farklı.
Sanırım ben de eşime hiç görüşemeyeceksem iş hayatına ara verirdim.
Mutsuz olurdum hiç karşılaşmadan evli kalmaktan.
Kimi insan ne olursa olsun çalışırım der.

Siz bence evde sıkılıyorsanız,yaşınızda genç bir süre part-time gibi bir çalışma düzeni arayın.
Evliliğiniz oturunca, fikirler,şartlar değişir o zaman düşünürsünüz.
Ama ne olursa olsun, günü yaşayın.
Kendinizi köreltmeyin, geliştirin.
Çalışmasanızda verimli,okuyan,araştıran, sosyal bir bayan olun.
Yarını düşünmekten eliniz kolunuz bağlı oturmayın.

Son düzenleme:
Back
X