Nasil davranacagimi bilmiyorum artik

Benimde istegim iyi huzurlu mutlu bir ailem olsun isterim tabiyki ama;
Surekli de kendimden vermek istemiyorum..

Aslinda su dort yil da ne olduysa sadece su iki konu yuzinden cok buyuk kavgalar etmisizdir

Onun haricinde cok iyi bi ciftiz yani en azindan ben oyle oldugumuzu dusunuyorum.. Ama hep ben fedakarlik yaparsam oyle olacak..

Bazen dusunuyorum erkek psikolojisi belki de kendini kadindan altta gormek istemiyordur vs diye amaaaaaaa isteeee

E sen de kötü niyeti olmadığını bildiğin halde "çocuk bana selam verdi" diye anlatma. Bunu anlatmasan hiçbir sorun olmayacak çünkü önemi yok ama sen anlatmaya layık görünce o da ister istemez sebep arıyor altında. zaten sıkıntılı bir tipmiş.

Basta dediğim gibi daha olgunlasamamis ve sen de kendini onun yuzunden kisitlar hale gelmissin
Sucu karsisindakine atan insan, sorumluluk bilincine henuz ulasamamistir kendi sinavi kötü gectiyse ya daha cok çalışacakti ya da sinav oncesi seninle.kavga edecek bir ortam.olusturmayacakti
Ben email, facebook gibi hesap şifrelerinin paylasilmasina hep karsi oldum zira kisinin sahsi sosyal medya hesabidir orasi sana aittir kimse mudahale.etmemeli - arkadaslarinla.iletisim kurarsin biri sana derdini anlatsa bu ikinizin ozelidir eş dahi olsa okumamali ayrica senin hesabının şifresini degistirme hakkini nereden buluyor? Benim bir arkadaşım da boyle, hatta yarin görüşecegiz bir saat icinde iki uc kez arar kontrol için ( sevgilisini kontrol ettiği gibi beni de kontrol etmek istiyor izin vermedigim.halde)
Yani bu adamdan ne köy olur ne kasaba
Iliski iki kisinin de emegi ile yürür hep sen susup alttan aldikca onun kabahatinde bile sen ozur diledikce sorumlulugu sana yuklemeye devam eder
Yıllarca emek verdim diye dusunuyorsun ama daha fazla yillarini calmasindansa geride kalan yillarin heba olmasi evladır
Daha gencsin hayatin baharindasin
Benden sana abla tavsiyesi, sana saygi duymayan bir insanla beraber.olma
Saygidan kastim, sana sen oldugun icin deger vermeli, arkadaşlarınla geçirdiğin zamana saygi duymali, ailene saygisi olmali seni kaliplara sokmak yerine ozel alanina saygi.duymali

Merhaba. Erkek arkadasimla iliskimizin basindan beri anlasamadigimiz bir problemimiz var.

İkimizde ayni sehirde universite okuyoruz okullarimiz farkli.

surekli okulda ne yaptigimi ogrenmek istiyor. Evet bunda ne var diyeceksiniz belki ama istedikleri o kadar sacma seyler ki..

Mesela gecen yil hazirlik okuyordum ve siniflarimiz 12-13 kisilik falan ve 2 ayda bir siniflarimiz degisiyor surekli ve ister istemez herkesi tanimis oluyorum. Birgun eski sinifimdan bi erkek o sabah gunaydin demisti ama eminim hicbir kotu niyeti yok sadece aniden karsilastik o da ne yapicagini bilemedi ve gunaydin deyiverdi. Ben de ayni sekilde cevap verdim..

Ben bunu aynen erkek arkadasima anlattim ve bana nasil boyle birseyin olabilecegini , demek ki o erkege bana gunaydin diyebilecek kadar yuz verdigimden falan bahsetti ..

Ama o kadar cok buyuk kavga ettik ki hala unitamiyor ve arada bunun lafini sokuyor bana..

Ya surekli benden biseyler anlatmami istiyor .. Ben de daha cok laf yeri geldigi zaman soylemeyi daha uygun buldugumu , hesap veriyormus gibi olmak istemedigimi anlatmaya calisiyorum..

Yine bugun laf arasinda ders arasinda bahceye cikiyoruz demistim. Bu neden ben ilk kez duyuyorum neden daha once soylemedin diye kiziyor ..

Ben artik gercekten ne yapacagimi sasirdim..

Bi akil verin lutfen

Bu olayda kendimi gördüm kısmen

Ama roller farklı

Ben de eşimin iş arkadaşına gıckk oluyorum davranışları laubali olduğu için ve iş yerinde ne yaptın diye soruyorum.: hatta imalı konuşuyorum bazen.. Ama tabi bizim öncesin de yaşanan Bi kaç durum var

Sevgilin ile Bi sorun oldu mu ya da sınıftan size takılan felan oldu mu
Kısaca öncesinde yaşanan Bi durum var mı

Bu olayda kendimi gördüm kısmen

Ama roller farklı

Ben de eşimin iş arkadaşına gıckk oluyorum davranışları laubali olduğu için ve iş yerinde ne yaptın diye soruyorum.: hatta imalı konuşuyorum bazen.. Ama tabi bizim öncesin de yaşanan Bi kaç durum var

Sevgilin ile Bi sorun oldu mu ya da sınıftan size takılan felan oldu mu
Kısaca öncesinde yaşanan Bi durum var mı

1,5 yil once ;
Bi sabah bi arkadasimla disari cikmistik alisveris icin o sabah erkek arkadasim cok gec uyandigi icin onu defalarca aramama ragmen geri donmedi teli sessizdeymis..

Ben de nasilsa bisey demez zaten gdecegim yer her gun onunden gectigim yer diye gitmistim uyaninca konusuruz nasilsa diye..

Uyaninca neden bana haber vermiyosunnnnnnn falan filan epey bi kavga ettikten sonra ayrilma karari aldim ben artik..

Sadece iki gun ayri kaldik ama bu sure icinde; ben eski anilarimi hatirladim eskiden ne kadar mutlu nese dolu oldugumu hatirladim..

Zaten facebooku kendi istegimle silmedigin icin yeni bi face hesabi actim..

Ordan arkadaslarimi ekledim .. Ve yine erkek arkadasimdan once sadece konusmus oldugum iki erkek vardi onlari arattirdim facebooktan .. Onlari arattirmistim yani sadece birini bulabildim digerini bulamadim..

Kotu bir amacim yoktu sadece merak ettim nerede olduklarini , okuyorlar mi ne yapiyolar diye..

O da tabi baristiktan sonra facebook aramalarima bakmis orda gorunce kiyamet koptu resmen..

Sen beni aldatmissin vs vs diye..

Diyorummm aldatmadim hicbisey yapmadim ki sadece baktim ne yaptiklarini merak ettim ki zaten o donem icinde senden ayriydim falan dedim ben..

Bana hem diyo ki sen beni iki kez ust uste can evimden vurdun.. Senin facebook muhabbetin yuzunden istedigim bolumu okumadim zaten bi de bu aldatma cikti basimiza falan dedi..

Bir de ayrildigimiz iki gun de ben katilmak istedigim konferanslar falan vardi onlara katilmistim ..

Ama o konferans denilen olaya sadece kiz ve erkek tavlamak icin gdildigini dusunuyor.. Ona da cok kizmisti..

Yani o donemki kavgalarimizi Hatirliyorum da kavgasiz bir gunumuz bile gecmemisti bir yil boyunca..

Bana surekli sen boyle yaptin soyle yaptin nasil guvenebilirim sana falan diye kavga cikartiyordu..

Evet aslinda tam bi guven problemimiz vari ama sorun bende miydi onda miydi bilmiyorum...:KK61:

Valla şimdi ilişkin ne zamandır sürüyor,ne kadar seviyorsun falan pek bir şey bilmediğim için cevap vermekten de çekiniyorum ama boşver gitsin bence.4 sene süren bir ilişkim vardı artık kafayı yiyip ayrılmıştım.Bu sağlıklı değil,hiç sağlıklı değil hemde.İlişki bu demek değil.

1,5 yil once ;
Bi sabah bi arkadasimla disari cikmistik alisveris icin o sabah erkek arkadasim cok gec uyandigi icin onu defalarca aramama ragmen geri donmedi teli sessizdeymis..

Ben de nasilsa bisey demez zaten gdecegim yer her gun onunden gectigim yer diye gitmistim uyaninca konusuruz nasilsa diye..

Uyaninca neden bana haber vermiyosunnnnnnn falan filan epey bi kavga ettikten sonra ayrilma karari aldim ben artik..

Sadece iki gun ayri kaldik ama bu sure icinde; ben eski anilarimi hatirladim eskiden ne kadar mutlu nese dolu oldugumu hatirladim..

Zaten facebooku kendi istegimle silmedigin icin yeni bi face hesabi actim..

Ordan arkadaslarimi ekledim .. Ve yine erkek arkadasimdan once sadece konusmus oldugum iki erkek vardi onlari arattirdim facebooktan .. Onlari arattirmistim yani sadece birini bulabildim digerini bulamadim..

Kotu bir amacim yoktu sadece merak ettim nerede olduklarini , okuyorlar mi ne yapiyolar diye..

O da tabi baristiktan sonra facebook aramalarima bakmis orda gorunce kiyamet koptu resmen..

Sen beni aldatmissin vs vs diye..

Diyorummm aldatmadim hicbisey yapmadim ki sadece baktim ne yaptiklarini merak ettim ki zaten o donem icinde senden ayriydim falan dedim ben..

Bana hem diyo ki sen beni iki kez ust uste can evimden vurdun.. Senin facebook muhabbetin yuzunden istedigim bolumu okumadim zaten bi de bu aldatma cikti basimiza falan dedi..

Bir de ayrildigimiz iki gun de ben katilmak istedigim konferanslar falan vardi onlara katilmistim ..

Ama o konferans denilen olaya sadece kiz ve erkek tavlamak icin gdildigini dusunuyor.. Ona da cok kizmisti..

Yani o donemki kavgalarimizi Hatirliyorum da kavgasiz bir gunumuz bile gecmemisti bir yil boyunca..

Bana surekli sen boyle yaptin soyle yaptin nasil guvenebilirim sana falan diye kavga cikartiyordu..

Evet aslinda tam bi guven problemimiz vari ama sorun bende miydi onda miydi bilmiyorum...:KK61:

bu manyağı çok aradın mı?

Merhaba. Erkek arkadasimla iliskimizin basindan beri anlasamadigimiz bir problemimiz var.

İkimizde ayni sehirde universite okuyoruz okullarimiz farkli.

surekli okulda ne yaptigimi ogrenmek istiyor. Evet bunda ne var diyeceksiniz belki ama istedikleri o kadar sacma seyler ki..

Mesela gecen yil hazirlik okuyordum ve siniflarimiz 12-13 kisilik falan ve 2 ayda bir siniflarimiz degisiyor surekli ve ister istemez herkesi tanimis oluyorum. Birgun eski sinifimdan bi erkek o sabah gunaydin demisti ama eminim hicbir kotu niyeti yok sadece aniden karsilastik o da ne yapicagini bilemedi ve gunaydin deyiverdi. Ben de ayni sekilde cevap verdim..

Ben bunu aynen erkek arkadasima anlattim ve bana nasil boyle birseyin olabilecegini , demek ki o erkege bana gunaydin diyebilecek kadar yuz verdigimden falan bahsetti ..

Ama o kadar cok buyuk kavga ettik ki hala unitamiyor ve arada bunun lafini sokuyor bana..

Ya surekli benden biseyler anlatmami istiyor .. Ben de daha cok laf yeri geldigi zaman soylemeyi daha uygun buldugumu , hesap veriyormus gibi olmak istemedigimi anlatmaya calisiyorum..

Yine bugun laf arasinda ders arasinda bahceye cikiyoruz demistim. Bu neden ben ilk kez duyuyorum neden daha once soylemedin diye kiziyor ..

Ben artik gercekten ne yapacagimi sasirdim..

Bi akil verin lutfen

Bırak bu çocuğu.

Back
X