dediğiniz gibi sıkıldım demek istemiyorum.Daha önce birkaç kez söylemiştim ve bunu ona bağımlı olmak olarak algıladığını fark ettim.dediğiniz gibi bir cevap versem de biliyorumki bu kız kıza tatil hiç gerçekleşmeyecekBence cool tavrından taviz verme. Sıkılma konusunda evet ya da hayır demek yerine şöyle bir cevap olabilir mi acaba? "Hayır arkadaşlarım müsait değildi tatile gidemedim ama grupta kızlarla konuşuyoruz en yakın zamanda gideceğiz yine de vaktimi dolu dolu geçirdim, ama seni de özledim seninle vakit geçirmek de güzel ikisini de birbirine değişmem" vs.
bu durum benimde hoşuma gidiyor.Gerçi bazen rahatsız edici oluyor.Bekar hayatımdan farkı kalmıyor.Sanada eşlik eden olsa ne güzel olurmuş özendim bu birbirinizi kısıtlamama huyunuza
dediğiniz gibi sıkıldım demek istemiyorum.Daha önce birkaç kez söylemiştim ve bunu ona bağımlı olmak olarak algıladığını fark ettim.dediğiniz gibi bir cevap versem de biliyorumki bu kız kıza tatil hiç gerçekleşmeyecek
teşekkür ederim tavsiyeniz için.Yuvarlak cümle mutlaka kullacamAmaaaan gerçekleşmeyeceğini o nereden bilecek? Zaten bu yaz bitti sayılır. Planlayacağız biraz uzun sürüyor kadınların her şeyi ayarlaması falan de. Direkt sıkıldım deme dediğim gibi yuvarlak cevaplar hayat kurtarır.
teşekkür ederim tavsiyeniz için.Yuvarlak cümle mutlaka kullacam
kendi başıma baya geziyorum:)Bir de ben tek başıma hareket etmeyi çok severim, kendi kendine gez alışveriş yap en kötü ihtimalle. Eşine biraz daha ekleyip anlatırsın sorarsa böylece yalnız olduğunu düşünmez. Yalnızlığın tadını çıkar evli bir insan için bulunmaz nimet.
dediğiniz gibi evli kadınlara da eşleri izin vermiyor.ve bu konuda arkadaş bulamıyorum.Kardeşimin çocukları var ve eşi razı gelmez.Annemle de ihtimal yok.Benim eşim de senin durumunda sanırım. Bizde de tatil konusu ayrı ayrı gitmeye açık çünkü denk gelemiyor izinler çoğu zaman, denk gelse bile benim iznim daha fazla olduğu için ikinci bir şansım doğuyor ve kızkardeşimle her yaz yurtdışına gidiyorum. Eşim ise izin günlerini benimle tatile gitmeyecekse evde geçiriyor, arkadaşları hep evli ve eşleri asla izin vermiyor. Ben de soruyorum sıkıldın mı diye ama benimki arsız
Sıkıldım çatladım vb.başlıyor. Ben de istiyorum ki arkadaşıyla gitsin eğlensin ama bir kere haftasonu gittiler, adamın karısı beni aradı, yani sanmıyorum senin de kendine tatil arkadaşı bulabileceğini, bekar arkadaşlar edinmeye bak. Kardeşin yok mu? Annen bile olur, onunla çık.
Söyleyin eşinize ayrı tatil yapmak istemdiğinizi ne olurki cool olmaktan mı çıkarsınızkendi başıma baya geziyorum:)
yalnızlık boyutunu biz dibine kadar yaşıyoruz o yüzden bulunmaz nimet değil:)
İzin alanı da hep telefonda hesap verip akşamına ağlıyor gerçidediğiniz gibi evli kadınlara da eşleri izin vermiyor.ve bu konuda arkadaş bulamıyorum.Kardeşimin çocukları var ve eşi razı gelmez.Annemle de ihtimal yok.
birlikte de yapıyoruz.Daha önce tek sıkıldığımı dile getirmiştim ve eşimin gözünde ona bağımlı konumuna geldim.Gurur yaptığım için değil ama bu konuyu eşim sonrasında karşıma çıkardı.Söyleyin eşinize ayrı tatil yapmak istemdiğinizi ne olurki cool olmaktan mı çıkarsınız
hayır istanbuldayım.Biz aşırı bağımsızız birbirmizden.Ama her dakikasının hesabını verenler için çok zorİzin alanı da hep telefonda hesap verip akşamına ağlıyor gerçi
Küçük bir şehirde misin?
o zaman ben kendime arkadaş bulamadım ,herkesin bir programı var tek tatile gidicem ,bana eşlik etmek istersen sende gel gelemem diyorsan tek kişilik rezervasyon yaptırıyorum diyip tek gidin.birlikte de yapıyoruz.Daha önce tek sıkıldığımı dile getirmiştim ve eşimin gözünde ona bağımlı konumuna geldim.Gurur yaptığım için değil ama bu konuyu eşim sonrasında karşıma çıkardı.
bu durumda mutlaka birlikte gidelim der ve gelir.o zaman ben kendime arkadaş bulamadım ,herkesin bir programı var tek tatile gidicem ,bana eşlik etmek istersen sende gel gelemem diyorsan tek kişilik rezervasyon yaptırıyorum diyip tek gidin.
hepsinden uzaktayım.Bir de onların tatili kısa oluyor herkes eşiyle geçiriyor.Tek başıma turu düşündüm fakat cesaret edemedim.kardeş kuzen vs yok mu?
ben de artık pek arkadaşlarımla tatil planı yapamıyorum, denk getiremiyoruz ama kuzenlerle, kardeşimle ya da abimle çıkıyoruz her sene mutlaka.
bence teklif edin, olmadı tek başınıza turlara katılın orda sizin gibi arkadaşlar edinir tekrarlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?