nasıl davranacağımı bilmiyorum :(

persephone_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
443
339
29
Merhaba sevgilimle ben aynı sınıftayız universite ogrencisiyiz. Tatii oldugu icin memleketlere geldik dun ayrı sehirlerdeyiz gider gitmez babannesinin yogunbakıma kaldırıldıgnı kalp krizi gecirdgni ve evlerine 3gun once hırsız girdgni ogrenmis canı cok sıkkın ve o yuzdende dogru durust konusmuyo bile sizce nasıl davranmalıyım uzaktayım elimden biseyde gelmiyo :KK43:

Arayip bi hal hatrini sorman onu mutlu edicektir. Cünkü farklı sehirlerdeymişsiniz sonucta yaninda olmasaniz bile ona yanındaymis gibi konusup ilgi göstermen bu zor günlerinde onu cok mutlu edicektir..

Mesaj atıyorum musait olmuyo cok fazla o beni arıyor musait oldukca gerginim kalbini kırmaktan korkuyorum ters bi laf soylrim diye diyor bende yanında oldugmu belli etmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum

Belki bahanedir emin misiniz söylediklerinin gerçek olduğuna? O arayana kadar aramayın her iki ihtimalde de. Üstüne gittikçe kalbinizi kırar şımarır

Eminim cunku kardesiylede konustum bide daha dun birlikteydik hersey guzeldi bide babannesi rahtsızdı zaten gecem haftalardada kaldırılmıstı

rahat birakin bir müddet, neden kalbinizi kiracakmis ki? cok arayip sordugunuz icin mi?

Yok ters konusursam farkında olmadan diyo ozur dilerim smdiden cok kotuyum keske hic gelmeseudm buraya fln dedi

X