nasıl davranacağımı bilmiyorum

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Selamlar herkese. Ben foruma yeni katıldım ama epeydir takip ediyorum. Burası olsun diğer kısımlar olsun gayet hoşuma gidiyor. Burada pek çok kişiye destek olduğunuz için bende derdimi anlatıp büyüklerimden arkadaşlarımdan akıl danışmaya geldim.Umarım sizi sıkmam çünkü birazcık uzun olabilir.
22 yaşında üniversiteye giden 1 senelik ilişkisi olan biriyim. Sevgilim merhametli,ahlaklı ve düzgün birisi. Onu çok seviyorum. Fakat şu son 1 2 haftada epey dağıldık.
Ben biraz kıskanç biriyim.Bunu kabul ediyorum. Ama ilişkinin başında çıkardığım sorunları problemleri minimuma indirmek için çaba sarfettim.Bence yaptım da bunu. En başlarda hatalarımı,kıskançlıklarımı tolere eden sevgilim artık çok değişti. Önceden elinden geleni yapardı zamanla tanıyacaksın ve anlayacaksın bana güveneceğini derdi ve dediği de oldu. Zamanla tanıdım ve güvendim.
Fakat artık o da çok değişti. Eskisi gibi anlayışlı değil. Artık çözüm odaklı konuşmak yerine saldırmaya geçti. Beni sevdiğini biliyorum,bana değer verdiğini de. Bu konuda objektifim. Ama artık benden bir parça soğudu,sıkıldı biliyorum,görüyorum.
Bir iki gün önce karşısında ağladım artık dayanamayıp. Çok sık ağlayan birisi değilim. Ama artık dayanamadım. İlişkimizin başında ilk aylarda bir kez ağlamıştım o zaman demişti ki ne olur üzülme ne olur ağlama herşeyi yaparım. Gözyaşlarımı silmişti. Ama 2 gün önce hiçbirşey yapmadı. Hiç birşey demedi. O gözyaşlarımı silen insan yoktu karşımda. Karşımda oturdu. Çok gücüme gitti. Bitirmek ister gibi miydi çok mu üzgündü bunalmış mıydı çözemedim. Kalktım yanından yürüdüm gittim. Çok dua ettim gelsin diye gelmedi.
Sonra görüştük.
Konuştuk ikimizde artık dikkatli olalım diye. Dün akşam yine ufacık birşeyde agresif davrandı. Whatsappta konuşuyoruz bu arada. Artık dedim ki. Beni sevdiğini biliyorum ama artık sen istemesen de sen farketmesen de benden soğudun.Değiştin dedim.
-Değiştim ebelki ama gerçekten değişmek istedim de mi değiştim.Farkında değilim.Çok sorgulamaya çok kızmaya başladım özür dilerim. Bana birşeyler oldu sanki şey gibi. Bana normal bir soru sorsan da kavga eder bir şekilde yanıt veiyorum binlerce kez özür dilerim dedi
Bende elinde olan birşey değil sıkma canını teşekkür ederim dürüst olduğun için dedim.
Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana bir akıl verin,geri mi çekileyim.

Not : Ağladım ve hiç birşey yapmadın demedin dediğimde sen ağlayarak rahatladın en azından dedi.
Ve sabah soğuk bir şekilde günaydın dedik. Ailesinin işlerini halletmek için dışarı çıktı.

uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin

böyle gereksiz kıskançlıklar yok sen benden soğudun yok istemiyorsun demek senide ilişkinizi de yıpratır. Kıskançlığının sebebi güvensizlik mi? Öyleyse güvenmediğin bir adamla niçin birliktesin? Yok çocukça ona baktı bunu süzdü kıskançlığıysa erkekler uzun süre tahammül edemiyor bunlara ne çok sık ne çok serbest bırak. Bide sorunlarınızı yüzyüzr konuşun telden olmuyor malesef tecrubeyle sabit

Güveniyorum tabiki. Zaten zamanla halledilen bir mesele bu.

Ayrılık zamanı gelmiş çatmış.Devam edersen bundan sonrası kırgınlık ve üzüntü.
Yeni bir sevgilin olduğu zaman aynı hataları yapmamaya dikkat edersin.Erkek arkadaşın birisiyle tanışmış bile olabilir.Sabırsızlığı tahammülsüzlüğü bundan olabilir.
Her arkadaşlık uzun sürecek,evliliğe gidecek diye bir şey yok.Bunu bir deneyim sayıp yoluna devam et derim.

Ben sevgilimin biriyle tanıştığını düşünmüyorum. Evet biraz safça gelebilir ama o böyle birşey yapacak bir insan değil. Olsa zaten yüzüme söyler.
Ve ben hatalarımı tekrar etmiyorum ki. Hepsini konuşarak hallettik. Hepsinde yardımcı oldu. Ama şimdi değişti soğudu,uzaklaştı. Bu durumda ne yapabilirim bunu soruyorm

Alisacaksin..gercekten seveni buldugunda bunlarin bahane oldugunu da cok iyi anlayacaksin..hepsi yol ayrilmak icon sakin kendini suclama cunku o vicdan rahatlatmak icin seni sucladikca sen kendini suclayip ozur dilemeye kalkacaksin..kapat bu defteri yoluna bak.

Bu yazdıklarım size gerçekten beni sevmeyip,bitirmek istediğini mi düşündürttü peki ?

aynen harfi harfine katılıyorum

Canım biraz ayrı kalıp kafanızı dinleyin. Sonra kendi duygularınıza ve birbirinize karşı olan duygularınıza bakıp ona göre karar verin.

Bundan sonra yapman gereken şey sakin olmak.. her erkek bir süre sonra tahammülünü yitirir. kıskanıyorsan belli etme her defasında benden soğudun gibilerinden sözler sarf etme ki aklına yerleştirme. bir daha yanında ağlama sonrasında artık gözyaşlarının da değeri kalmaz.. şimdi yapman gereken şey pozitif yanaşmak olacak bunları yapınca her şeyin düzeldiğini göreceksin. kıskanmadığında artık kendini değersiz hissetmeye başlayacak bu ise onun sana yanaşmasını sağlar.

Ya cok bunalttin biktirdin alttan aliyor diye.. Yada baslarda kendini gizliyordu ama simdi aciga cikti karakteri; aslinda agresif karakterli biri..
Bunu sen bilebilirsin..

Ya cok bunalttin biktirdin alttan aliyor diye.. Yada baslarda kendini gizliyordu ama simdi aciga cikti karakteri; aslinda agresif karakterli biri..
Bunu sen bilebilirsin..
Evet bunu daha önce yaptum bunalttim belki de ama o zamanlar oturdu konuştu benimle sakince. Hallettik herşeyi artık ufacık bir meselede bile patlıyor bana.
Kendisi de diyor ben böyle agresif biri değildim diye. Karakteri bu değil ama bıkması için de biraz geç değil mi. Hallettik konuştuk sonuçta.

Ben ne kadar kıskanıyorsam o da o kadar kıskanıyor beni.
Benimle devam etmek mi istiyor bitirmek mi istiyor bunu bile bilmiyorum ki. Şuan herşey çok zor geliyor bana.
Çünkü onun gerçek duygularını bilmiyorum bence o da bilmiyor

Bazi seylerin kisilerde bıraktığı etki farkli olabiliyor.. Sana guveni ve sabri kirilmis olabilir.. Sorun yasamaktan bikmis olabilir.. Ve bunlari bu sekilde aciga vuruyor olabilir..
Yine de surekli "beni sevmiyomusun istemiyomusun" diyerek ezik konuma dusurme kendini..

Bunu sürekli demedim dün gece dedim ve amacım gerçekten ne hissettiğini,ne düşündüğünü öğrenebilmekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…