Güveniyorum tabiki. Zaten zamanla halledilen bir mesele bu.böyle gereksiz kıskançlıklar yok sen benden soğudun yok istemiyorsun demek senide ilişkinizi de yıpratır. Kıskançlığının sebebi güvensizlik mi? Öyleyse güvenmediğin bir adamla niçin birliktesin? Yok çocukça ona baktı bunu süzdü kıskançlığıysa erkekler uzun süre tahammül edemiyor bunlara ne çok sık ne çok serbest bırak. Bide sorunlarınızı yüzyüzr konuşun telden olmuyor malesef tecrubeyle sabit
Bunu nasıl yapacağımı bilmyorumKendini geri çek. Zaman tanı
Ben sevgilimin biriyle tanıştığını düşünmüyorum. Evet biraz safça gelebilir ama o böyle birşey yapacak bir insan değil. Olsa zaten yüzüme söyler.Ayrılık zamanı gelmiş çatmış.Devam edersen bundan sonrası kırgınlık ve üzüntü.
Yeni bir sevgilin olduğu zaman aynı hataları yapmamaya dikkat edersin.Erkek arkadaşın birisiyle tanışmış bile olabilir.Sabırsızlığı tahammülsüzlüğü bundan olabilir.
Her arkadaşlık uzun sürecek,evliliğe gidecek diye bir şey yok.Bunu bir deneyim sayıp yoluna devam et derim.
Sizce artık beni sevmiyor ve istemiyor mubu iliski biter ve sen cekip gidersin...
Bu yazdıklarım size gerçekten beni sevmeyip,bitirmek istediğini mi düşündürttü peki ?Alisacaksin..gercekten seveni buldugunda bunlarin bahane oldugunu da cok iyi anlayacaksin..hepsi yol ayrilmak icon sakin kendini suclama cunku o vicdan rahatlatmak icin seni sucladikca sen kendini suclayip ozur dilemeye kalkacaksin..kapat bu defteri yoluna bak.
aynen harfi harfine katılıyorumAlisacaksin..gercekten seveni buldugunda bunlarin bahane oldugunu da cok iyi anlayacaksin..hepsi yol ayrilmak icon sakin kendini suclama cunku o vicdan rahatlatmak icin seni sucladikca sen kendini suclayip ozur dilemeye kalkacaksin..kapat bu defteri yoluna bak.
Sizce de sevmeyen adam sözleri mi bunlaraynen harfi harfine katılıyorum
Evet bunu daha önce yaptum bunalttim belki de ama o zamanlar oturdu konuştu benimle sakince. Hallettik herşeyi artık ufacık bir meselede bile patlıyor bana.Ya cok bunalttin biktirdin alttan aliyor diye.. Yada baslarda kendini gizliyordu ama simdi aciga cikti karakteri; aslinda agresif karakterli biri..
Bunu sen bilebilirsin..
Ben ne kadar kıskanıyorsam o da o kadar kıskanıyor beni.Bundan sonra yapman gereken şey sakin olmak.. her erkek bir süre sonra tahammülünü yitirir. kıskanıyorsan belli etme her defasında benden soğudun gibilerinden sözler sarf etme ki aklına yerleştirme. bir daha yanında ağlama sonrasında artık gözyaşlarının da değeri kalmaz.. şimdi yapman gereken şey pozitif yanaşmak olacak bunları yapınca her şeyin düzeldiğini göreceksin. kıskanmadığında artık kendini değersiz hissetmeye başlayacak bu ise onun sana yanaşmasını sağlar.
Bazi seylerin kisilerde bıraktığı etki farkli olabiliyor.. Sana guveni ve sabri kirilmis olabilir.. Sorun yasamaktan bikmis olabilir.. Ve bunlari bu sekilde aciga vuruyor olabilir..Evet bunu daha önce yaptum bunalttim belki de ama o zamanlar oturdu konuştu benimle sakince. Hallettik herşeyi artık ufacık bir meselede bile patlıyor bana.
Kendisi de diyor ben böyle agresif biri değildim diye. Karakteri bu değil ama bıkması için de biraz geç değil mi. Hallettik konuştuk sonuçta.
Bunu sürekli demedim dün gece dedim ve amacım gerçekten ne hissettiğini,ne düşündüğünü öğrenebilmekti.Bazi seylerin kisilerde bıraktığı etki farkli olabiliyor.. Sana guveni ve sabri kirilmis olabilir.. Sorun yasamaktan bikmis olabilir.. Ve bunlari bu sekilde aciga vuruyor olabilir..
Yine de surekli "beni sevmiyomusun istemiyomusun" diyerek ezik konuma dusurme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?