nasıl davranacağımı bilmiyorum

bırak o kıskansın sen kıskandığını belli etme birde böyle dene

Klasik erkek.
Başlarda ilgili aşık
Bir damla göz yaşına kıyamayan,
Sonrasi malum.
Evlenince nasıl bir evrim gösterir tahmin etmek zor değil gibi.
İnş toparlasin iz ve mutlu bir birliktelik yaşarsınz.

Klasik erkek.
Başlarda ilgili aşık
Bir damla göz yaşına kıyamayan,
Sonrasi malum.
Evlenince nasıl bir evrim gösterir tahmin etmek zor değil gibi.
İnş toparlasin iz ve mutlu bir birliktelik yaşarsınz.
Çok değişik davranıyor. Akşamüzeri de seni çok seviyorum sen istemediğimi zannetsen de çok istiyorum devam edebilmemizi dedi uzunca bir mesaj attı. Eve geçmesini bekliyorum şarjı bitti ailesiyle dışarıda.
Herkesin kaderi olsun istemiyorum bu. Ne bileyim. Dediklerinizde haklısınız.
Yanında olamadım ağlarken çok istedim ama olamadım çok özür dilerim dedi fakat ben o anı sanırım hiç unutamayacağım

''Bende elinde olan birşey değil sıkma canını teşekkür ederim dürüst olduğun için dedim.''
en cokta burası cezbetti beni.
sanarsın sevgiliyle degilde mapus arkadasıyla konusuluyo gibi.
Pes

''Bende elinde olan birşey değil sıkma canını teşekkür ederim dürüst olduğun için dedim.''
en cokta burası cezbetti beni.
sanarsın sevgiliyle degilde mapus arkadasıyla konusuluyo gibi.
Pes
Neye pes ? Ne deseydim. Zor bir zamandan geçerken çirkinleşemem kusura bakmayın . Oda zor zamanlar geçiriyor. Evet belki ben fazla iyi niyetli yaklaşıyorum ama buda benim karakterim. İnsan her zaman duygularını kontrol edemiyor. Bu durumda olmayı o da istemezdi. Benimle devam etmek istemezse güzelce ayırırım yolumu. Gurursuz da değilim. Ama siz tam olarak neye pes ettiniz anlayamadım.

Kıskanc oldugunuzdan neden utanıyorsunuz.Ben burda kopuyorum işte. Tabiikide kıskancaksınız.Siz o şekil cevap vermekle bundan sonra yapacakları seylere kılıf uydurmussunuz kendi dilinizle.Tbii bu benim düşüncem.Sizi baglamaz

Yahu bosversenize. Yok cok kiskanclik yapti ondan sogudu vs. Bunlar palavra hep.
Gercek anlamda seven adam. Nekadar bunalirsa bunalsin sevgisinden vazgecmes. Kadın yada adam. Kendi ilsikimi dusunuyorumda. Bazen cok gereksiz yere adamin burnundan getirdigim oldu. Bir kere bile 7 yil boyunca ayrilalim demedi. Hep ben dedim. Evlendik. Aglamama kiyamaz. Gelir sarilir beni guldurene kadar ugrasir. Barismadan birkamaz beni. Baktiki ben barismiyorum. Bi vazgecer. Gider oturur. Bakarki benden ses seda yok. Tekrar gelir yilisir.
Ama bir kac gun önce bende kirildim. Deli gibi agladigim halde agalayip zirliyon dedim beni onca sene okadar teselli ettikleri bianda gozumde yok oldu. Artik umursamiyor sanirim ve ben ki cokta merakli degili. Aglamaya heleki onun gormesini hic istemiyorum.
Evde bile gidiyorum erken yatiyorun aglamak icin gelip bakiyor. Bazem gece o uyuduktan sonra agliyorum. Karanlik oldugu icin elini gozume goturuyor hemen agliyormuyum diye. Ama artik bikti oda.. 2 seferde dondu totusunu yatti... (

1 yil cok erken sogumak icin agresif davranmasi icin . Belkide zamanla tanirsin derken. Gercek yuzu cikmistir ortaya. ?

Hayır kıskanç olduğum için değil tabiki. Bu elimde değil içimde bir yerlerde var kıskanç olmak. O hiç bir zaman kıskanma demedi o da kıskanıyor zaten. Bence bu ilkel bi güdü ve insanın bunu bastırması çok zor. O diyor ki tabiki kiskanacaksin ama gerekçeleri sunduğumda eğer haklıysam bana sert tepki verme hak ver. Aslında dediğinde haklı. Ben ters bir hareketini Ya kalamadım çünkü.

Bu yazdıklarım size gerçekten beni sevmeyip,bitirmek istediğini mi düşündürttü peki ?
Seni gercekten sevenin òdü kopar gideceksin diye birak o mesaji atmayi..goze almis ki yazmis simdi dedigim gibi kendini sucluyosun cunku suclattiriyo sana vicdan rahatlatmasi lazim ama gercekten seven icin bikma yorulma soz konusu olamaz.yaptign seyler cok agir olmamak sartyla (ki sen agir bir sey yapmamissn) kalmana tercih edilir sensiz yapamasa.. dusunme bile hepimiz yasamisizdir hayatimizin bir noktasinda bunu ben biraz daha fazla yasadim ve suan ki hayatimda olana bakiyorum ucurum varmis ne salakmisim diyosun nasil sevdigini dusunebilmisim onlarin ama gordugun o kadr inanmak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…