Valla ona bşy olduğu yok adam eve geliyor vuruyor kafayı yatıyor hiç arada kalıyormuş gibi bir hali yok
zaten arada kalacak duruma getirmiyorum çünkü çözebileceği durum değil yani sadece istediğim ben çok gelmeyeyim soran olursa gelmek istemiyor sizin bu yaptıklarınızdan dolayı tabi bunu yapmıyor çünkü devamı geleceğini biliyor
gittiğimizde huzursuz olan sadece benim ona bşy olduğu yok ki zaten bugün bana sen haklısın der yarın
onların bir sıcak yüzüne kanacak yapılanları unutarak
akşam oturuyoruz bakıyorum eşime telefon geliyor amcaları halaları işte niye gidip gelmiyorsunuz
anne baba hakkından cezalandıralacaksnz sosyal hesaplardan görümce damatlar kuzenleri paylaşım yapıyorlar
anne baba hakkı ya duyanda sanır biz işkence yapıyorz ben kendilerine de eşime de dedim siz gidip gelin görüşün beni sevmiyor huzurumu kaçırıyorlar görüşünce sinirlerim bozuluyr diyrm yok olmaz sevmiyorsun sevmiyorlar ama gidip geleceksin el aleme karşı bıktım bu insanlardan
Onlara güvenmiyorum diyeceksin. Bu insanların içinde öfke var, haset var. Çok açık ortada. Üstünden o kadar vakit geçmiş hala bu evliliği istemediklerini dillendiyorlar. Ne kadar ayıp yaa, densizliğin doruk noktası. Bir insan sadece evladının durumunu kıskanmaz diye bilirdik. Meğer yanlışmış.Kimseye ihtiyaç duymadan düğün yapmışsınız, ev almışsınız resmen hazmedememişler.
aynen öle benim evimle eşyamla kendi evlerini eşyalarını karşılaştıran insanlar bunlar
hayır benim iyi olsa ya da senin iyi olsa ne fark eder sen ne yaptığının farkında msın