- 14 Nisan 2015
- 80
- 36
- 3
- 41
- Konu Sahibi mahkumprenses
-
Bu ciddi bir sorun tedavi olmak istemiyorum demek gibi bir lüksü yok.
Alın randevu ya gelirsin ya da bu iş biter yeter artık diye çemkirin.
Başka çaresi yok.
Cnm gerçekten çok ciddi bir sorun
Ben diyorum bitecek böyle giderse diye
Bana dediği şey :" Biterse biter"
Eşiniz size cavabini vermis zaten onun uzerine çözmeye çalışın belki kavgalardan dolayi sogmus olabilir tavirlariniz onu etkiliyor demekki her erkek bir değildir kavgalar olur gene cinsellik yasanabilir ama belliki sizin sinirli olmaniz falan onu uzaklastiryor sizden, baskada ne derdi var artik bir kendi birde allah biliyorKızlar inanın girmediğim kılık kalmadı sırf belki tahrik olur diye
Ama yok yok yani evlenmeden önce de uzun bi dönem flört dönemimiz oldu
O zaman da aslında vardı ama bu kadar belli etmiyordu
Ve sonuçta evlenmeden cinsel birliktelik yaşamadığımız için bilmiyordum bu kadar vahim olduğunu
Evlenince herşey düzelir sandım ama daha da kötüye gitti
Doktora da gitmiyor hep beni suçluyor
Neymiş efendim ben çok asabiymişim sinirliymişim ondan yaklaşamıyormuş
Ben evlilikte cinsellik çok önemli diyenlere güler geçerdim
Öyle değilmiş ya resmen hormonlarım alt üst oldu
En son ne zaman zevk alarak ilişki yaşadığımı hatırlamıyorum
Bende sonuçta seks düşkünü azgın bi bayan değilim
Ama hakkaten ihtyaçmış sinir yapıyor insanda
Eşiniz size cavabini vermis zaten onun uzerine çözmeye çalışın belki kavgalardan dolayi sogmus olabilir tavirlariniz onu etkiliyor demekki her erkek bir değildir kavgalar olur gene cinsellik yasanabilir ama belliki sizin sinirli olmaniz falan onu uzaklastiryor sizden, baskada ne derdi var artik bir kendi birde allah biliyor
Siz oyle diyince o öyle diyoo diye ,ozaman onun icin diye istemiyor anliyorum ama ozaman adamda isteksizlik var ozman başka nediyebilirizki, ya size boyle yada kesin citti bir durumu var umarim çözüm bulursunuz iyice konusup bir care bulunmasi lazimCnm benim ben hep böyle sinirli bir insan değilim ki
Beni bu hale getiren o
Mesela sırf sinirime hakim olayım diye antidepresan kullanmaya başladım
Dünya yansa umrumda değil o derece
Ama bi bakıyorum 1 hafta geçmiş yine yok bişey
Siz oyle diyince o öyle diyoo diye ,ozaman onun icin diye istemiyor anliyorum ama ozaman adamda isteksizlik var ozman başka nediyebilirizki, ya size boyle yada kesin citti bir durumu var umarim çözüm bulursunuz iyice konusup bir care bulunmasi lazim
Ama cok duydum hem erkekte hem kadinda oluyor iateksizlik onu ikna edip doktora gidin allah huzurunuzu daim etsin belliki cok üzülüyorsun yaşadıkca biryerden sıkınti oluyor iste hayatta alalh baska sıkıntilar vermesin umarim çözersinizCanım teşekkür ederim
İnşallah bi yolu bulunur da ikna edebilirim
Madem seni "biterse bitsin" diye tehtid ediyo snde onu eger sen doktora gitmezsen bn avukata gidiyorum diye tehtid et sonucta gercktn ewlilikte ask onemliyse cinsellikte cok onemli
Bir kadın olarak bu durum sizi çok örselemiş.. Madem bır problemi var destek olsanız? Yanı ortamı hazırlasanız bırliktelik öncesı durumu uzun tutmaya calışsanız.. bu tıp seylerı beylerden beklıyoruz:) ama demekki birseylerı zınde tutmak adına harekete gecmk gerekıyor.. Ben haftada bır en azından tum kontrolu elimde tuttugum bı bırlıkteliği tercıh edıyoruz süprizler sart:) sende kendini kötü hissetme eminim toparlayacaksınız evlilikte donem donem oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?