• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranayim kizlar sizceee?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
979
200
103
34
Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(

Evlilik tek tarafın istemesiyle olmaz. Ya da sizin yaptığınız planla evlilik istemesi de anlamsız olur. Mantıklı olun daha 6 ay olmuş ne bu acele.

Haklisiniz ama insan sevdigiyle evlenmek istemez mi? Hem istek olsun onda istiyorum.O korkuyo evlilokten

Haklisiniz ama insan sevdigiyle evlenmek istemez mi? Hem istek olsun onda istiyorum.O korkuyo evlilokten
Herkes istemez.
Evlilik doğrudan birini sevmekle ilgili değil.
Onu evliliğe özendirmeye çalışırsanız bu çok itici kılar sizi.
Bir de eklemek isterim.
Her insan evliliğe uygun karakterde olmayabilir.
Belki o kendini tanıyor ve evliliği sürdüremeyeceğini düşünüyor. Bence onu sizinle evlenmek zorunda bırakmayın.
Hem siz hem o hem de gelecekteki çocuklarınız mutsuz olur.
Asla evlenmemesi gereken bir babanın çocuğuyum da oradan biliyorum.

Ee napicaz ömur boyu sevgilmi olcaz.zaman demisti o bna
Gayet mantıklı konuşmuş. Gerçekten iyi bir insan ve iyi bir aileyle denk düşerseniz, evlilik o zaman harika bir şey. Yok tam tersi olursa "evet" dediğiniz güne lanet edersiniz. Hem bu yaşta ne acele? Bekarlığın tadını çıkarın. Çalışıyorsanız gezin, yok çalışmıyorsanız mutlaka bir işe girin. Çünkü en iyi evliliklerde bile her zaman bir ayrılık ihtimali vardır.

Bu yaşınıza gelmişsiniz beyefendi düşünmüyormuş haspam, ayrıca istetemezsiniz yok öyle bir dünya uğraşmayın bile. Yolu açık olsun

Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(
Bence hayatına odaklan daha 24 hani çalış kurslara git baktın 3 yıl geçti niyeti ciddi değil e eyvallah dersin artık ancak 6. Ayda bu konuyu açman bence erken daha tanımaya yeni başladınız birbirinizi benim 1 yıldır erkek arkadaşım var vallahi ben 4. Sene dolmadan düşünmem yeterince emin olmdan kendimi istediğim kadar geliştirmeden evlilik erken

Evlilik gibi bir kararı altı ayda almaması çok normal bence de. Sizin altı ayda pat diye evlilik muhabbeti yapmanız tuhaf kusura bakmayın. Bana da biri gelse altı ayda ee hadi dese noluyoruz derim.
Ayrıca bir kadının ne zamandır geziyoruz oyalıyor musun beni? Sevmiyor musun beni? gibi sözlerle zorla bir erkeği ikna etmesine anlam veremiyorum. Pek hoş da değil bir kadının bunu söylemesi..
İstemeyen insanı zorla ikna ettiğiniz evlilikten de hayır gelmez zaten mutluluk hiç olmaz zorla.
Çok yanlış yoldasınız çok..

Düşünmüyorum dediyse onunla evlenmeyi sende düşünme. Evlilik kolay birsey degil. Çocuk oyuncağı yada evcilik değil. Ona göre düşün derim.

eger yasitsaniz yani erkek arkadasiniz da 24 yasindaysa,evlilik dusunmemesi cok normal.
24 yas erkek icin evlilik yasi degil,en az 28-29 unu gormeli..

6 aylik sevgilim bana evlilik sorsa terkederim, 6 aydir tanidigim insanla evlilik mi dusunucem?
Ilk buldugu erkege yapismis, gorgusuzler gibi..

Üzgünüm ama bir erkek bir kadınla evlenip evlenmeyeceğine ilk günden karar verir, düşünmüyorum diyorsa ileriye yönelik bi ilişki düşünmüyor senle bence.

Erkeklerin birçoğu evlenip evlenmeyeceğine çok kısa sürede karar verir aslında. Durum, şartlardan dolayı süre uzayabilir o ayrı. Evliliği düşünmüyorum demek evlilik istemiyorum demek değil. "Seninle evlenmek istemiyorum." Demek.

Şöyle bi durum var. Erkek arkadaşına evlilik konusunu açmasaydın keşke. Bu süre zarfında zaten az çok anlamışsındır senle neden görüştüğünü. Seni seviyor olması senle evleneceği anlamına gelmez. Bir erkeğin maksadı evlilikse zaten gelecek hayallerinden planlarından belli olur. Evlilik anlattığınıza göre planlarında şimdilik yok. Tabi zaman ne gösterecek onuda bilemeyiz. Ama sen son derece ciddi düşünüp ilişkiyi uzatmadan fazla zaman harcamadan resmi bişeyler yaşamak istiyorsan zaten senin bileceğin iş. İnşallah gelecekte mutlu bir yuvan olur. Bu arada yaşın olgunlukla ilgisi yok. Eğer bir erkek bir kadın aile kurup geçinebileceğine inanıyorsa yaşın çokta önemi yok. Ben eşimle evlendiğimde eşim 25 yaşındaydı. :)

Back
X