• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranayim kizlar sizceee?

Evlilik hayalleri kuruyor olman çok normal canım. Ama 6 aylık süre herkes için bu hayalleri kurduracak diye bir kural yok. Belki seni daha çok tanımak, seninle daha fazla vakit geçirmek istiyor? Evlilik fikrini kafasına zamana yayarak oturtacak olabilir. Biraz daha tartmak istiyor da olabilir çift olarak hayat boyu beraber olabilip olabilemeyeceğinizi. Tabii ki hiç evlilik düşünmüyor da olabilir.

Yapman gereken zaman tanımak. Ona makul bir süre vermek. Tabii ki gidip "ben sana şu kadar zaman verdim, düşün taşın" demeyeceksin :) kendi kafanda bu süreyi tanı, ama bu sürede de sen de hem kendini tart hem de karşındakini tanımaya çalış. (yalnız tutup da 2 ay sonra adamın kapısına dayanma biz ne olucaz diye) Konuyu tekrar tekrar açıp huzursuzluk çıkarma bu aşamada. Zamanı gelince konuyu açar, fikrini öğrenirsin. Sen de fikrini söyler geleceğinize birlikte karar verirsiniz.

Terk et ben lay lay lom takılmak istemiyorum bana gelecek sen ciddi niyetle gel de belki kaybetme korkusu yaşar evlilik dusunur:)

Ya şöyle adamın işi gücü yoktur, seni yeterince tanımadığını düşünüyordur yada çözemediği bazı durumlar vardır evliliği düşünmüyor olabilir. Daha çok yenisiniz. Bana kalırsa bu işin süresi iki yıldır. İki yıldan sonra hala yan çiziyorsa direkt ayrıl derim. Hayat çok kısa kimse için zaman kaybetmeye değmez bence.

Tek başınıza verilecek karar değil hazır olmayabilir bence evlilik için erken zaten
evlilik konusunu açarken ret cevabına da hazır olmanız gerekirdi

Benim uzun bir ilişkim olmasina rağmen evlilik lafi gecince bir acayip oluyorum hazir hissetmiyorum, 6 ay cok kisa bir zaman diye dusunuyorum. Evlilik lafi etmeniz sizi itici kilabilir, zamani gelince kendiliginden istemesi cok daha anlamli olur bence.

Ben erkek arkadaşınızın dürüstlüğünü takdir ettim. Kendisini hazır hissetmiyorsa evlenseniz bile mutlu olamazsınız.

Back
X