• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranayim kizlar sizceee?

Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(

Ben 23 iken sırf böyle birkaç ay içinde şak diye evlenelim dediği için arkama bakmadan kaçtığım biri vardı, şu anda içerde tv izliyor.

Kesinlikle evlilik falan düşünmezken seneler sonra karşıma çıktığında evet dedim kendisine, evlendiğimizde 30dum. Arada laf dokundurur "Kaçmasaydın şimdiye çocuklarımız olurdu" diye ama 23teki ben ile 30 yaşında onu kabul eden ben arasında ciddi fark var.
Ben o zaman reddettiğime de, yıllar sonra kabul ettiğime de pişman değilim.

24 yaşında "Ne yapayım ki benimle evlensin" nasıl bir kafa, evlenmek bu kadar mı elzem?

Bu arada, siz evlenmeyeceksiniz diye düşünüyorum. "Evleneceğimiz kesin mi?" diyen adam, size bu işin garantisinin olmadığını söylemeye çalışıyordur bence. Akıllı ve makul buldum erkek arkadaşınızı.

Keşke evlenme heveslisi bir profil çizeceğinize daha yüksek özgüvenli, daha bağımsız bir imaj çizebilseydiniz, böylece belki de sizi elinden kaçırmamak için uğraşırdı.

Evlenmek için acele etmeyin. Yaşınız çok yok, 6 ay çok kısa.

Bence iki üç ay daha izle. Sonra düşüncelerini söyle. Ben evlilik yolunda bir ilişki yürütmek istiyorum senin niyetin yoksa boş yere zamanimizi calmayalim birbirimizin gibi.

Bence hayatına odaklan daha 24 hani çalış kurslara git baktın 3 yıl geçti niyeti ciddi değil e eyvallah dersin artık ancak 6. Ayda bu konuyu açman bence erken daha tanımaya yeni başladınız birbirinizi benim 1 yıldır erkek arkadaşım var vallahi ben 4. Sene dolmadan düşünmem yeterince emin olmdan kendimi istediğim kadar geliştirmeden evlilik erken
Şuan zaten bende istemiyorum.Beklicem bakalim uzun sure acmiycam konuyu.Ama iko uc yil sonra halaa ayniysa dmekki benle ciddi dusunmuyodur

Şöyle bi durum var. Erkek arkadaşına evlilik konusunu açmasaydın keşke. Bu süre zarfında zaten az çok anlamışsındır senle neden görüştüğünü. Seni seviyor olması senle evleneceği anlamına gelmez. Bir erkeğin maksadı evlilikse zaten gelecek hayallerinden planlarından belli olur. Evlilik anlattığınıza göre planlarında şimdilik yok. Tabi zaman ne gösterecek onuda bilemeyiz. Ama sen son derece ciddi düşünüp ilişkiyi uzatmadan fazla zaman harcamadan resmi bişeyler yaşamak istiyorsan zaten senin bileceğin iş. İnşallah gelecekte mutlu bir yuvan olur. Bu arada yaşın olgunlukla ilgisi yok. Eğer bir erkek bir kadın aile kurup geçinebileceğine inanıyorsa yaşın çokta önemi yok. Ben eşimle evlendiğimde eşim 25 yaşındaydı. :)
Biz iliskimizin en basinda ciddi olarak başladik bu ilikisye.O da ciddi duusnuyo benle ama.Evlilik konusunda korkularim var diyo.Şuan kafamda yok ama bana belli oaz diyo.Bu da Benim canimi skyo
Sürekli evlilik deyip soğutmayın bence. Ayrıca 6 ay az bir süre değil mi siz niye acele ediyorsunuz?
Evlenelim demiyorum ki Sadece istegi olsun istiyorum

Evlilik gibi bir kararı altı ayda almaması çok normal bence de. Sizin altı ayda pat diye evlilik muhabbeti yapmanız tuhaf kusura bakmayın. Bana da biri gelse altı ayda ee hadi dese noluyoruz derim.
Ayrıca bir kadının ne zamandır geziyoruz oyalıyor musun beni? Sevmiyor musun beni? gibi sözlerle zorla bir erkeği ikna etmesine anlam veremiyorum. Pek hoş da değil bir kadının bunu söylemesi..
İstemeyen insanı zorla ikna ettiğiniz evlilikten de hayır gelmez zaten mutluluk hiç olmaz zorla.
Çok yanlış yoldasınız çok..
Peki nalayim ki açmim mi hic bu konuyu

Peki nalayim ki açmim mi hic bu konuyu

E yani açma bir zahmet. Baskınla seninle evlense mutlu olacak mısın? Kendini evlilik delisi ve gurursuz biri gibi göstermek istiyorsan sürekli evlen evlen de..
Daha altı ayda evlilik demen zaten yeterince kötü bir de böyle evlilik delisi gibi görüneceksin çok çirkin

"Su an dusunmuyorum" diyerek gayet medeni bir sekilde tepki vermis. Ben olsam tabanlari yaglardim. :p

bir ilişkide evlilk kararı için 6ay bence erken, daha önceden tanışıyoruydunuz bilmiyorum ama evlilik düşüncesini kafasına yerleştirmeye çalışmanız yanlış tutum.......bırakın o istesin siz nazlanın yani,buldumcuk görünmenin getirisi nedir ki?

Sevgilim 6 aylık bir ilişkide bana evlilik lafı yapsa uzaklasirdim büyük ihtimalle. Yaşınız çok genç neden acele ediyorsunuz ki?

Acele etmiyorum da sadece hayallreimizde evlilik olsun istiyorum. Ama o nolcagimiz belli degil diyo
Sizi tanımıyor çünkü. Evlilik isteyip istemediğine karar vermiş değildir, zamana bırakın bir kaç aya yine beklediğiniz gelişme olmazsa ayrılın bence.

Acele etmiyorum da sadece hayallreimizde evlilik olsun istiyorum. Ama o nolcagimiz belli degil diyo
Doğru söylemiş.
Kimin ne olacağı belli değil tabii.
Arkadaş belli ki ciddi ilişkiyi bu düzeyde devam ettirmek istiyor.
Evlilik gibi bir niyeti olsaydı zaten sana kalmadan kendi açılırdı.
Üstelemenin anlamı yok.
Ya böyle devam edersin ya da kendi yolunu çizersin.

Doğru söylemiş.
Üstelemenin anlamı yok.
Gecen bana supriz yapip annemle taniscakmis ama.

Gecen bana supriz yapip annemle taniscakmis ama.
Benim kiz kardesim var.Onun sevgilisi annemle tanismak istiyodu.Bende benimkine deyince istemedi moralim çok bozuldu.Sonra iste kardesimin sevgilisi dedi benimki de gelicekmis suprizz yapcakmis isi cikmis dedi.O cocuk cok istekli ama benimkindw tik yok henuz bu da sinirimi bozuyo

Doğru söylemiş.
Üstelemenin anlamı yok.
Annem seni sordu mu desem acaba agzini aramak icin

Back
X