- 11 Ekim 2015
- 1.076
- 8.106
- 158
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Erkek arkadaşimla 6aydir birlikteyiz.Beni seviyo eminim.24yasindayiz.Gecen evlilik konusu actim ve bana şuan dusunmuyorum dedi cok moralim bozuldu.Ne yapayimda istesin.Bazen diyo evlencegimiz kesin mi falan ama ne bilim cok takiyorum yaa :-(
Ben 23 iken sırf böyle birkaç ay içinde şak diye evlenelim dediği için arkama bakmadan kaçtığım biri vardı, şu anda içerde tv izliyor.
Kesinlikle evlilik falan düşünmezken seneler sonra karşıma çıktığında evet dedim kendisine, evlendiğimizde 30dum. Arada laf dokundurur "Kaçmasaydın şimdiye çocuklarımız olurdu" diye ama 23teki ben ile 30 yaşında onu kabul eden ben arasında ciddi fark var.
Ben o zaman reddettiğime de, yıllar sonra kabul ettiğime de pişman değilim.
24 yaşında "Ne yapayım ki benimle evlensin" nasıl bir kafa, evlenmek bu kadar mı elzem?
Bu arada, siz evlenmeyeceksiniz diye düşünüyorum. "Evleneceğimiz kesin mi?" diyen adam, size bu işin garantisinin olmadığını söylemeye çalışıyordur bence. Akıllı ve makul buldum erkek arkadaşınızı.
Keşke evlenme heveslisi bir profil çizeceğinize daha yüksek özgüvenli, daha bağımsız bir imaj çizebilseydiniz, böylece belki de sizi elinden kaçırmamak için uğraşırdı.
Evlenmek için acele etmeyin. Yaşınız çok yok, 6 ay çok kısa.