Davasını sürdüğüm paranın miktarı değil ki canım.Şimdi şöyle düşün ordan burdan kısarak topladık 3 bin.Ve hazirana kadar 10 bin yapmamız lazım.adama vercez.onun için kendimi herşeyden kısıyorum.o da öğretmen ve yurtta nöbete gidiyo evde eğitime gidiyo hafta sonu kurs veriyor o parayı sırf toplayalım die.işte onu 3 gün önce Ptt attık ve bna dedi kart bnde dursun söz harmacim. Ertesi gün 20 lira çekti.bşka çekme ddm tmm dedi ama dünde 50 çekmiş evde harçlığı olmasına rağmen. Ve ayrıca sürekli para isteyen bi ailesi var.parayı yatırdığı gün onlarla konuşmuş.Eve gelince de kart cüzdanda değil cebindeydi.onlara borç vermiş olabilir ve bunu benden saklıyor olabilir.uzattım ama demek istediğim ortada bi söz var ve tutulmadığını hissediyorum :-(senin davasını gördüğün para toplamda kaç lira farkında mısın bunun için mi güvenin sarsılıyo anlamadım ben
Yok canım keşke 20 olsa.500 400 istiyor adamlar ve alıp eksik veriyorlar.bizim de yaza kadar bi borcumuz var vermemiz gereken onun için topluyoruz bu parayı.Ama eşim insanlara hayır diyemiyor.biz onlardan istediğimizde ise onların cevabı hep hayırBahsettiğiniz 50 TL 20 TL 40 TL.. Ne kadar ayıp.Verilmesinden bahsettiğiniz para buysa, ve bu para aileye veriliyorsa ne olursa olsun yanlış anlamadıysam söyledğim gibiyse şayet, size gerçekten tahammül etmesi eşinizin zor. Art niyetle söylemiyorum.Ama eşim banabununla ilgili bu kadar konuşsa kontrol etse bu miktarlar için biterdi benim için. Çok ayıp ya..
İşte böyle birlikte bakıp öğreneyim diyorum hem o da yanımda olcak böylece varsa da eksiklik mahçup olsun yanımda.tabi olursaBu meseleyi daha fazla uuzatirsaniz aranizda uçurumlar olur.
Oyle yapmayın bence,başka yolunu bulun öğrenmenin.
Yok canım keşke 20 olsa.500 400 istiyor adamlar ve alıp eksik veriyorlar.bizim de yaza kadar bi borcumuz var vermemiz gereken onun için topluyoruz bu parayı.Ama eşim insanlara hayır diyemiyor.biz onlardan istediğimizde ise onların cevabı hep hayır
Yok zaten yarın bakmak istememin sebebi o işte.bakayım eğer az eksikse zaten bi şey demicem ama fazla eksik varsa bu onun onlara para verdiği anlamına geliyor ve kızacağım çünkü benim de haberim olmalıO zaman farklı.Ama yinede bu bahsettiğiniz rakamlar için bişey yapmayın derim.Yüksek meblalar olduğunda bunun tartısmasına girersiniz.Suan gercekten bahsettiğiniz rakamlar bi tartısma icin hos değil.Belliki gecmisten dolayı hassaslaşmışsınız doğal olarak.Ama yinede bunun zamanının bu meblalar olmadığı kanaatindeyim.Siz bilirsiniz yinede.
Şükür ki eşin uyanmış canım ama benim ki çok farklı yani onlar sürekli ona hayır diyor ama bu durum onu hiç rahatsız etmiyor. Ailesi onun yanında parasından hayvanından arsalarından bahsediyor.eşim bana tek olduğumuzda diyo benim de hakkım var onlarda.Ama geçen toki çıktı bize bi 5 bin istedi borç vermediler borçları varmış.almadık tokiyi.yüzüne vurdum dedim sna bi 5 bin bile vermediler.susuyorçok zor. aynı sorunları yıllarca yaşadım....bir keresinde mahkemelik oldu.Ben evime kalorifer yaptırmamışım borcum olmasın diye, onlar kocamı sıkıştırıp altınlar aldırıp diğer oğluna nişan yaptılar.Ben de kocamın parası yok diye son paramla altın alıp veriyorum ki nişanda taksın da utanmasın...sonra eve gelince de diğer kaynım bize laf sokuyor '' siz bilezik takmadınız mı, pehh benim ölüm bile sizin dirinizden iyidir''...eh kocam gizli vermeseydi bu lafı da yemezdi...daha neler neler...şimdi bensiz kuruş vermez.resmen aptal yerine koydular.Sorsan, oğlanın huzuru kaçmasın diye gizli aldık derler.Oysa ki, her maddi olayın bir de sosyal ve manevi karşılığı vardır.Kocamdan gizli alıyorlar, toplum içinde de sen naptın ki diyorlardı...ehh yıllar sonra uyandı kocacım
Şükür ki eşin uyanmış canım ama benim ki çok farklı yani onlar sürekli ona hayır diyor ama bu durum onu hiç rahatsız etmiyor. Ailesi onun yanında i,parasından hayvanından arsalarından bahsediyor.eşim bana tek olduğumuzda diyo benim de hakkım var onlarda.Ama geçen toki çıktı bize bi 5 bin istedi borç vermediler borçları varmış.almadık tokiyi.yüzüne vurdum dedim sna bi 5 bin bile vermediler.susuyor
Onun da kafasına dank eder umarım
Şükür ki eşin uyanmış canım ama benim ki çok farklı yani onlar sürekli ona hayır diyor ama bu durum onu hiç rahatsız etmiyor. Ailesi onun yanında parasından hayvanından arsalarından bahsediyor.eşim bana tek olduğumuzda diyo benim de hakkım var onlarda.Ama geçen toki çıktı bize bi 5 bin istedi borç vermediler borçları varmış.almadık tokiyi.yüzüne vurdum dedim sna bi 5 bin bile vermediler.susuyor
Onun da kafasına dank eder umarım
Ah canım ya ne acımasızmış onlar da.:-( sen de sıkmayaydın keşke kendini.biz onlara ev verdik de kurtulduk.hiç farklı değiliz.onlar kılını kıpırdatmaz.biz kiraları, faturaları, harçlıkları her şeylerini verdik.bizim kalorifet yokken, bebeğimi 1 gece bile alıp da sıcakta yatırmadılar.Düğünde bir iğne verip al da gözünü oyarsın demediler...Ben sana ne anlatayım ki, bıkıyorum anlatırken.senden çok daha ağırını yaşadım ben.doğulu mu eşin senin...
Ben de ilk öyle dedim ama yok dedi o kadar nakit evde güvenli değilmiş halbuki evde o kadar şey var onlara bi şey olmuyor da buna bi şey olacak sankiYerınde olsam o parayı evde tutarım .
Ben de ilk öyle dedim ama yok dedi o kadar nakit evde güvenli değilmiş halbuki evde o kadar şey var onlara bi şey olmuyor da buna bi şey olacak sanki
Aynen canımValla şu zamanda kım nerden bılecek , guzelce saklarsın bence eger yaptıysa barısma sartın bu olsun net soyluyorum . Sanırsın mılyonları var allah bılır evdekı tv , telefon o parayla hemen hemen aynı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?