Nasıl davranayım sizce

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
konumu okuyanlar bilir.Eşimin bu son 1 aydır ailesine para verdiğini,benden sakladığını hissettiğimi yazmıştm.
Olayı tam anlmk isteyenlr bakabilr
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gizli-sakli.906874/
Dün sabah msj attım
"hayırdır abin baban kardeşin.dün seni çok sık aramışlr.para mı istediler yine yoksa"
hayır dedi bi durum anlattı işte onun için konuştk falan.Hiç kafama yatmadı.Bnde dedim bak lütfen birikimimizi beden gizli yada haberm olmadan kimseye verme bna da sor yoksa aramız çok kötü bozulur evlilikte gizlilik saklılık yalan dolan istemiyorm Sana olan güvenimi sarsma vs yazdım sonunada ok yazdım.söylediği tek şey "ok.Zaten senin de aklına ya para mevzusu gelir yada para başka bir şey yok"
O kadar üzüldüm ki.dedim komik olma ben kendim kafamdan yaratmıyorm beni bu hale getirenlere sormk lazım.sen de farkındasn bi şeylrn ama ne yazıkki bilmezliktn geliyrsn.Ben dedim diyeceğmi sana da uymak düşer yoksa sonu kötü olur falan."herşeyin hayırlısı inşallh. Bi şey demiyorm"yazdı.cvp yazmdm.
Eve geldi hiç konuşmadk.akşam çay içtik bi anda göz göze geldk gülüştk geldi hemn sarıldı öptü.ne suratını astın geldiğindn beridr ddm.bn asmadm sen asmışsın.bende sıkıntı yok dedi.ii dedim.öyle otrdk TV açtk.Konu hiç açılmadı.
Ama benm suratım asık.vermedim dedi ama içimde dünden beridr şüphe var.üstelik pttdeki 3 Binden 20 lira çekmişti.Evde de 40 lirası var.Bi daha dokunmayacaktı ama dün gelince bi kaç şey almış mutfağa yerleştircektm poşetin içinde 50 lira vard.yani çekmiş.Hiç sormadım.Ama anladımki Eşim bna söz vermişti harcamayacaktı tutmamış sözünü.e adam bak karın sana sabah diyo harcama.Harcarsan bna da söyle bak onu yaza kadar toplayıp arkadaşının parasını vermemiz lazım.tamm diyorsun akşam geliyorsun eve ne göreyim yine çekmişsn.Hiç söylemedm tartışma çıkmasın die
Sadece suratım asıldı soğuk davrandm
Dünden beridr kendimi kandırılmş gbi hissediyorm belki yanlış yapıyorum ama acaba diyorm bu bugüne kadar verdiği bütün sözlerde mi böyle davrandı.Şuan gözümde yalancı konumunda.günahını almk istemiyorm.
Yarın çarşıya çıkcm.Hele pttye bakalım dediğn gibi sadece 20 tek mi çekmişsin sözünde durmuş musun dicem.
Şimdi kızlar bu yok bakmayalm güvenmiyr musun bni çocuk yerine koyma falan dicek eminm kızacak ama kesinlikle bakmaya çalışacm.kart Onda.yoksa içimde hep böyle şüphe olck,davranşlrma yansıyack o ise bu duruma bi anlam veremeyeck.Şimdi bakarsak ve para eksikse nasıl davranayım sizce.çarşı ortası.kavgaya da gelinmiyor kocamla.
Dua ediyorum inş çok eksik çıkmaz yoksa ona olan güvenim sarılack.Şuan bile aklımda sorulr var benden gizlisi saklısı varsa die :-(

Bahsettiğiniz 50 TL 20 TL 40 TL.. Ne kadar ayıp.Verilmesinden bahsettiğiniz para buysa, ve bu para aileye veriliyorsa ne olursa olsun yanlış anlamadıysam söyledğim gibiyse şayet, size gerçekten tahammül etmesi eşinizin zor. Art niyetle söylemiyorum.Ama eşim banabununla ilgili bu kadar konuşsa kontrol etse bu miktarlar için biterdi benim için. Çok ayıp ya..

senin davasını gördüğün para toplamda kaç lira farkında mısın bunun için mi güvenin sarsılıyo anlamadım ben
Davasını sürdüğüm paranın miktarı değil ki canım.Şimdi şöyle düşün ordan burdan kısarak topladık 3 bin.Ve hazirana kadar 10 bin yapmamız lazım.adama vercez.onun için kendimi herşeyden kısıyorum.o da öğretmen ve yurtta nöbete gidiyo evde eğitime gidiyo hafta sonu kurs veriyor o parayı sırf toplayalım die.işte onu 3 gün önce Ptt attık ve bna dedi kart bnde dursun söz harmacim. Ertesi gün 20 lira çekti.bşka çekme ddm tmm dedi ama dünde 50 çekmiş evde harçlığı olmasına rağmen. Ve ayrıca sürekli para isteyen bi ailesi var.parayı yatırdığı gün onlarla konuşmuş.Eve gelince de kart cüzdanda değil cebindeydi.onlara borç vermiş olabilir ve bunu benden saklıyor olabilir.uzattım ama demek istediğim ortada bi söz var ve tutulmadığını hissediyorum :-(

çok zor. aynı sorunları yıllarca yaşadım....bir keresinde mahkemelik oldu.Ben evime kalorifer yaptırmamışım borcum olmasın diye, onlar kocamı sıkıştırıp altınlar aldırıp diğer oğluna nişan yaptılar.Ben de kocamın parası yok diye son paramla altın alıp veriyorum ki nişanda taksın da utanmasın...sonra eve gelince de diğer kaynım bize laf sokuyor '' siz bilezik takmadınız mı, pehh benim ölüm bile sizin dirinizden iyidir''...eh kocam gizli vermeseydi bu lafı da yemezdi...daha neler neler...şimdi bensiz kuruş vermez.resmen aptal yerine koydular.Sorsan, oğlanın huzuru kaçmasın diye gizli aldık derler.Oysa ki, her maddi olayın bir de sosyal ve manevi karşılığı vardır.Kocamdan gizli alıyorlar, toplum içinde de sen naptın ki diyorlardı...ehh yıllar sonra uyandı kocacım

Yok canım keşke 20 olsa.500 400 istiyor adamlar ve alıp eksik veriyorlar.bizim de yaza kadar bi borcumuz var vermemiz gereken onun için topluyoruz bu parayı.Ama eşim insanlara hayır diyemiyor.biz onlardan istediğimizde ise onların cevabı hep hayır

Bu kadar uzatma bence bırak ne yaparsa yapsın madem evin erkeği, sen calismiyosun sanırım çalışmaya basladiginda da sende kenara para at sende ailene yolla,huzurunu bozma yani boşver, para huzur getirmiyor

Bu meseleyi daha fazla uuzatirsaniz aranizda uçurumlar olur.

Oyle yapmayın bence,başka yolunu bulun öğrenmenin.
İşte böyle birlikte bakıp öğreneyim diyorum hem o da yanımda olcak böylece varsa da eksiklik mahçup olsun yanımda.tabi olursa

O zaman farklı.Ama yinede bu bahsettiğiniz rakamlar için bişey yapmayın derim.Yüksek meblalar olduğunda bunun tartısmasına girersiniz.Suan gercekten bahsettiğiniz rakamlar bi tartısma icin hos değil.Belliki gecmisten dolayı hassaslaşmışsınız doğal olarak.Ama yinede bunun zamanının bu meblalar olmadığı kanaatindeyim.Siz bilirsiniz yinede.

Yok zaten yarın bakmak istememin sebebi o işte.bakayım eğer az eksikse zaten bi şey demicem ama fazla eksik varsa bu onun onlara para verdiği anlamına geliyor ve kızacağım çünkü benim de haberim olmalı

Şükür ki eşin uyanmış canım ama benim ki çok farklı yani onlar sürekli ona hayır diyor ama bu durum onu hiç rahatsız etmiyor. Ailesi onun yanında parasından hayvanından arsalarından bahsediyor.eşim bana tek olduğumuzda diyo benim de hakkım var onlarda.Ama geçen toki çıktı bize bi 5 bin istedi borç vermediler borçları varmış.almadık tokiyi.yüzüne vurdum dedim sna bi 5 bin bile vermediler.susuyor
Onun da kafasına dank eder umarım

biz onlara ev verdik de kurtulduk.hiç farklı değiliz.onlar kılını kıpırdatmaz.biz kiraları, faturaları, harçlıkları her şeylerini verdik.bizim kalorifet yokken, bebeğimi 1 gece bile alıp da sıcakta yatırmadılar.Düğünde bir iğne verip al da gözünü oyarsın demediler...Ben sana ne anlatayım ki, bıkıyorum anlatırken.senden çok daha ağırını yaşadım ben.doğulu mu eşin senin...

afedersin ama maddi değil de manevi kazık yedikçe farketti...11 yıl sonra....insan ailesinden gelen kötüyü kolay farketmez.anlamaz.

Ah canım ya ne acımasızmış onlar da.:-( sen de sıkmayaydın keşke kendini.
İkimiz de Doğudayız canım benim kendi memleketlim.Çok ii bi insan bna karşı çok fedakarlık yapmışlığı var ama ailesi söz konusu olunca elinden gelen her şeyi Yapmaya çalışıyor
Yapsın tabiki De ama biz ne olcaz hiç düşünmüyor

Ben de ilk öyle dedim ama yok dedi o kadar nakit evde güvenli değilmiş halbuki evde o kadar şey var onlara bi şey olmuyor da buna bi şey olacak sanki

Valla şu zamanda kım nerden bılecek , guzelce saklarsın bence eger yaptıysa barısma sartın bu olsun net soyluyorum . Sanırsın mılyonları var allah bılır evdekı tv , telefon o parayla hemen hemen aynı .

Valla şu zamanda kım nerden bılecek , guzelce saklarsın bence eger yaptıysa barısma sartın bu olsun net soyluyorum . Sanırsın mılyonları var allah bılır evdekı tv , telefon o parayla hemen hemen aynı .
Aynen canım
Eğer yaptıysa kötü kızacağım. Kartı elinden almayı düşünüyorum o bahaneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…