NASIL DAvraNAYIm??

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Selam kızlar daha önceki konularımı bilen bilir kv ile pek anlaşamıyoruz.
Şimdi büyük kaynımın nikahı var görümcem falan da geldi il dışandan görümcem bnde kalacak eşi ile yeni evlendi onlarda ama bu görümcem zamanında çok arkamdan konuştu.
Pek samimi değilim he he hı hı deyip geçiyorum.
Şimdi size sorum kv ile görümceme karşı tutumum nasıl olmalı aynı ortamda onlarla konuşmayı nasıl minimum seviyeye indirebilirim

Selam kızlar daha önceki konularımı bilen bilir kv ile pek anlaşamıyoruz.
Şimdi büyük kaynımın nikahı var görümcem falan da geldi il dışandan görümcem bnde kalacak eşi ile yeni evlendi onlarda ama bu görümcem zamanında çok arkamdan konuştu.
Pek samimi değilim he he hı hı deyip geçiyorum.
Şimdi size sorum kv ile görümceme karşı tutumum nasıl olmalı aynı ortamda onlarla konuşmayı nasıl minimum seviyeye indirebilirim
kasma olduğun gibi ol..sen neysen osun.. öbür türlü bir şeklide olmaya çalışırsan asıl sıkıntı o vakit başlar:)
bi kere kasma kendini ;)

Kasmamak elde değil o kadar çok geriliyorum ki
işte öle gerilirsen yapmayacak şeleri yapabilirsin.. yanlış anlaşılabilirsin de bu yüzden.. inan bana gerek yok.. sayılı gün.. gelecek ve gidecekler.. sen iyliğinle kal.. eşin için kendine yakışır bir şekilde..

işte öle gerilirsen yapmayacak şeleri yapabilirsin.. yanlış anlaşılabilirsin de bu yüzden.. inan bana gerek yok.. sayılı gün.. gelecek ve gidecekler.. sen iyliğinle kal.. eşin için kendine yakışır bir şekilde..
Haklısınız İnann denicem

Back
X