- Konu Sahibi zerenteacher
-
Yok zaten öyle çok fazla üstüne düşmüyorum , sabah o mesaj atıyorsa ben de akşam nasılsın nasıl geçti günün diye mesaj atıyorum o kadar .. Ama çok da odun durmamaya çalışıyorum..hislerin muhtemelen dogrudur. erkekler cok ulasilabilir kizlardan etkilenmiyor, azcik agirdan al.
Evet bir kez görüştük daha , 2 gün oldu ..Belkide önce sizi daha yakından tanımak istiyordur. Mesajlaşmayla tanıyamaz detaylı birlikte vakit geçirmektir önemli olan. Bir kez görüştünüz değil mi ? Bence birkaç defa daha görüştükten sonra ortak yönleriniz oluşunca mesajlaşma durumu daha sık olur
ısrarcı davranma.inşallah hayırlısı ise olur.adınıza sevindim.Merhaba herkese
Geçenlerde bir sınav görevindeydim , arkadaşımla otururken onun eski okulundan bir öğretmen geldi ve muhabbete başladılar , sen evlenmedin mi hala ya dedi çocuğa benim arkadaş , o da güldü yok hala dedi.. Baktım eli yüzü düzgün sevimli bir tip , ama arkadaşıma hiç bişey de sormadım..
Ertesi gün arkadaşım yanıma geldi , bir öğretmen arkadaş seninle tanışmak istiyor dedi, dün konuştuğun mu diye sordum , evet o dedi ben de olur dedim .
Sosyal medyadan mesaj attı ama eklemedi , telefon numaramı istedi verdim konuştuk , mesajlaştık , buluştuk hatta , gayet de güzel geçti , tam istediğim aradığım bir tip kendisi , uzun zamandır sanki beklediğim o ..
Ama sanki onda o ışık yok gibi bilemiyorum , benim ailem sömestr için burda , İlk buluşmak İstemesinde seni zor durumda bırakmak istemem , istersen ailen gidince daha rahat görüşürüz demişti ben de önemli değil çıkabilirim ben demiştim , görüştük , gün için de mesaj atıyor ama sadece bir kere falan nasılsın neler yapacaksınız bugün gibi .. ben de atıyorum napıyosun nasılsın diye, cevap veriyor ama sanki kısa kısa , öyle saatlerce hiç muhabbet etmedik .
Belki okulun açılmasını daha rahat görüşmeyi istiyordur , belki mesajlaşmayı sevmiyordur bilmiyorum ama ben de çok ısrarcı görünmek istemiyorum..
Nasıl davranmalıyım sizce de ?
Muhtemelen ondandır. İlk başlarda ister istemez heyecan oluyor neden yazmadı konuşmak mı istemiyor diye düşünülüyor ama merak etmeyin bazı insanları tanımak gerekir önce benim eşimde mesajlaşmayı sevmez arar konuşur herkesin düşünce yapısı farklı. İlk o yazsın yok ben yazmam yok şöyle davranayım gibi taktiklere de gerek yok içinizden geldiği gibi davranın herkes yetişkin sonuçta ne istediğini bilecek yaştadır. Umarım anlaşıp mutlu olursunuzEvet bir kez görüştük daha , 2 gün oldu ..
Düşünüyorum kendi canlı canlı gördü en bakımsız halimdeydim o zaman sabahın körü sınav görevine gitmişim :))) kendi tanışmak istedi , buluştuk güzel de geçti , eve bırakmak için çok ısrar etti , çok ters bi yerde olduğu için ben istemedim gerek yok dedim , eve gidince mesaj attı gittin mi diye , sonra kendime çok kızdım seni dinledim bırakmadım diye dedi , ertesi gün mesaj attı nasılsın falan diye ama dün mesela hiç yazmadı bişeyler ben de üzüldüm biraz , bugün gene sabah atmış ..Muhtemelen ondandır. İlk başlarda ister istemez heyecan oluyor neden yazmadı konuşmak mı istemiyor diye düşünülüyor ama merak etmeyin bazı insanları tanımak gerekir önce benim eşimde mesajlaşmayı sevmez arar konuşur herkesin düşünce yapısı farklı. İlk o yazsın yok ben yazmam yok şöyle davranayım gibi taktiklere de gerek yok içinizden geldiği gibi davranın herkes yetişkin sonuçta ne istediğini bilecek yaştadır. Umarım anlaşıp mutlu olursunuz
Arada sizde hal hatır sorunDüşünüyorum kendi canlı canlı gördü en bakımsız halimdeydim o zaman sabahın körü sınav görevine gitmişim :))) kendi tanışmak istedi , buluştuk güzel de geçti , eve bırakmak için çok ısrar etti , çok ters bi yerde olduğu için ben istemedim gerek yok dedim , eve gidince mesaj attı gittin mi diye , sonra kendime çok kızdım seni dinledim bırakmadım diye dedi , ertesi gün mesaj attı nasılsın falan diye ama dün mesela hiç yazmadı bişeyler ben de üzüldüm biraz , bugün gene sabah atmış ..
Bence okul açılana kadar yapılması gereken aynen bu. Eğer isterse ikinci görüşme için teklifle gelecektir.Yok zaten öyle çok fazla üstüne düşmüyorum , sabah o mesaj atıyorsa ben de akşam nasılsın nasıl geçti günün diye mesaj atıyorum o kadar .. Ama çok da odun durmamaya çalışıyorum..
İnşallah canım :)zeren hocam birbirimize aşinayız sitede uzun zamandır. siz de evliler kervanına katılacaksınız bu sene içime doğduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?