nasil davrancagimi bilemiyorum

gamzeli65-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
40
-20
1
33
kisaca anlatacagim 6 yillik birliktelikten sonra evlendik ve dogum gunumle 1. evlilik yil donumuz arasinda az gun var dogum gunum zaten cok normal gecti bir cicek almis sadece yildonumumuz yakin diye cok bir sey yapmadim yildonumumuzu guzel kutlariz dedi bende onayladim bu pahalilikta sonuc olarak bir ayda 2 kere abarti seyler beklemiyordum yildonumumuzde ise guzel eglenceli bir restaurantta yer ayirmisti hazirlanirken cok sacma bir sebepten tartistik bende sinirlenip yattim esimde disari cikti yarim saat sonra geldi ozur diledi beni zorla disari cikardi oyle gittik sacma sapan bi ortamda deniz manzarasinda cips kola ictik yani maddi durumunda pekte bir sikinti yok ki zaten sevgililik veya evlilik donemimizde cok luks yerlere gidip yemek yiyen devasa hediyeler isteyen biri olmadim hic oda yapmadi zaten ben onla manevi yonden mutlu oldugum icin bu durumlarida pek takmiyordum fakat ilk evlilik yil donumumuzu bu sekilde kutlamak beni cok uzdu 1 gun surat yaptim fakat oda gecti gitti dogum gunumden evlilik yildonumumuze kadar koca bir hafta vardi ve dusunup bir yer ayarlayabilirdi son gun ayarlamis restauranti zaten. ki yuksek olasilikla yuzunede dedim kutlamak istemedigin icin suan kavga ediyoruz kutlamayiz olur biter diyip uyumaya calistim. yani anlamiyorum zaten diger gunler ozel
olarak bir sey yapmiyorsun sadece 1 gun yani bizim icin ozel olan bir gunude bu sekilde batirdi . sevmez boyle supriz yapmayi biyere gitmeyi aramiz cok iyi fakat bende tam tersi ozel
gunler benim icin onemlidir dogum gunlerini atlamam mesela mutlu olsun diye elimden geleni yaparim ama onda tik yok neyse sustum tisikkirlir

6 yıllık sevgililik hayatınızda az çok bunu anlamış olmanız gerekirdi. ben bir bayan olarak evlilik gününe hiç önem vermem doğum günü okey fakat evlilikmiş falan bana göre günler değil tarzım değil eşimde tam tersi hiçbişey yapmasa parası olmasa bir sofra kurar bir çiçek alır bir hediye kondurur masaya bu tarz şeyler beklentiyle değilde kişinin kendisiyle alakalı bir durum şahsi fikrim bu şekilde fazla büyütmenize gerek yok beklentiler her zaman yaralar :)

kisaca anlatacagim 6 yillik birliktelikten sonra evlendik ve dogum gunumle 1. evlilik yil donumuz arasinda az gun var dogum gunum zaten cok normal gecti bir cicek almis sadece yildonumumuz yakin diye cok bir sey yapmadim yildonumumuzu guzel kutlariz dedi bende onayladim bu pahalilikta sonuc olarak bir ayda 2 kere abarti seyler beklemiyordum yildonumumuzde ise guzel eglenceli bir restaurantta yer ayirmisti hazirlanirken cok sacma bir sebepten tartistik bende sinirlenip yattim esimde disari cikti yarim saat sonra geldi ozur diledi beni zorla disari cikardi oyle gittik sacma sapan bi ortamda deniz manzarasinda cips kola ictik yani maddi durumunda pekte bir sikinti yok ki zaten sevgililik veya evlilik donemimizde cok luks yerlere gidip yemek yiyen devasa hediyeler isteyen biri olmadim hic oda yapmadi zaten ben onla manevi yonden mutlu oldugum icin bu durumlarida pek takmiyordum fakat ilk evlilik yil donumumuzu bu sekilde kutlamak beni cok uzdu 1 gun surat yaptim fakat oda gecti gitti dogum gunumden evlilik yildonumumuze kadar koca bir hafta vardi ve dusunup bir yer ayarlayabilirdi son gun ayarlamis restauranti zaten. ki yuksek olasilikla yuzunede dedim kutlamak istemedigin icin suan kavga ediyoruz kutlamayiz olur biter diyip uyumaya calistim. yani anlamiyorum zaten diger gunler ozel
olarak bir sey yapmiyorsun sadece 1 gun yani bizim icin ozel olan bir gunude bu sekilde batirdi . sevmez boyle supriz yapmayi biyere gitmeyi aramiz cok iyi fakat bende tam tersi ozel
gunler benim icin onemlidir dogum gunlerini atlamam mesela mutlu olsun diye elimden geleni yaparim ama onda tik yok neyse sustum tisikkirlir
Evlilik yıldönümü ikinizin değil mi? Neden ille erkek hazırlıyor? Madem siz düşkünsünüz kutlamalar hazırlamak vs bu kadar önemli, siz hazırlasaydınız bir şey. Adam zaten yer ayırtmış, yer bulmamış değil ki.

Bence hiç şikayet etme,adamın yapisi buymuş zaten.
Yani o sevmez,sen seversin.
Çok pahalı yahut gözde bir mekan olması degil mesele..
Sizin iyi mekan tutkunuz bence mesele..
Yani bir yerin pahalı olmasından,çok trend olmasından ziyade kiminle gittigim önemli benim için.
Eğer kocanı seviyorsan o cips cola bile yetmeliydi bence..Mühim olan birlikte geçirilen zaman,ona katılan anlam..
Ama tercih meselesi pek tabi..

Evlilik yıldönümü değil de, doğum günlerimizde dışarda yemek yemeyi kadeh kaldırmayı seviyorum. Denize bakıp kola cips yiyip içmek açıkçası nadir bulunan eylemlerden. Garipsedim.

İlk evlilik yıl dönümümüzde evde oturup film izledik pizza canımız istemişti pizza yedik yani planlı bişey yoktu özel günleri kutlarız ama böyle hediye plan vs olarak değil hatırlıyor olmak yeterli gecenin sonunda da duygu dolu tutkulu bir şevişme ile kutlamayı bitiririz açıkcası yapılan sürpriz vs den çok hissettirilen duygular önemli benim için ne kadar az beklenti o kadar iyi derler fazla beklentiye girmiş olmayınca da kırılmışsınız

6 senelik ilişki üstü evlilik önceden de mi böyleydi
bence siz büyük beklentiye girip tepkinizi abartmışsınız ve şu bir gerçek çoğu erkek bizler gibi değiller önemsemezler adam son dk olsa yer ayırtmış sorunu siz çıkarmışsınız beklentinizi karşılamadığı için keşke razı olsaydınız güzel bir yemek akşam anısı olarak kalırdı

bende özel günleri severim. kimine göre saçmadır ama 365 günde toplasan 4-5 gün var zaten insan özenmek isteyebilir . fakat yani evlilik yıl dönümü iki kişinin evlendiği gün. neden illa eşiniz ayarlamak, çabalamak zorunda olsun ki. ben plancı biriyim yapı olarak. gidilecek yerleri genelde kendim ayarlarım hatta doğum günlerimiz arasında çok az gün olduğu için doğum günlerimizi de birlikte ayarlarız :halay: özel gün diye sürpriz olması gerektiğini düşünmüyorum her şeyin, ya da 1 ay önceden rezervasyona gerek olduğunu düşünmüyorum. biraz abartmışsınız gibi geldi.

Evlilik yıldönümü ikinizin değil mi? Neden ille erkek hazırlıyor? Madem siz düşkünsünüz kutlamalar hazırlamak vs bu kadar önemli, siz hazırlasaydınız bir şey. Adam zaten yer ayırtmış, yer bulmamış değil ki.
beklentim dogum gunumde bisey yapmadik cunku evlilik yildonumuzde yapicaz dedigi icin ben bir sey yapmadim yanlis anlasilmasin

Restoran ayarladiysa cips ve kola nerden çıktı hicbir sey anlamadim? Bu arada evlilik yildönümü ikinizin aslinda siz de bir seyler ayarlayabilirdiniz ama galiba doğum gününüz yerine de saydınız, o bakimdan biraz hakli gibisiniz bir şeyler beklemede. Ancak sanki her seye trip atiyor gibisiniz mesajlarda oyle anlaşılıyor

bende özel günleri severim. kimine göre saçmadır ama 365 günde toplasan 4-5 gün var zaten insan özenmek isteyebilir . fakat yani evlilik yıl dönümü iki kişinin evlendiği gün. neden illa eşiniz ayarlamak, çabalamak zorunda olsun ki. ben plancı biriyim yapı olarak. gidilecek yerleri genelde kendim ayarlarım hatta doğum günlerimiz arasında çok az gün olduğu için doğum günlerimizi de birlikte ayarlarız :halay: özel gün diye sürpriz olması gerektiğini düşünmüyorum her şeyin, ya da 1 ay önceden rezervasyona gerek olduğunu düşünmüyorum. biraz abartmışsınız gibi geldi.
beklentim dogum gunumde bisey yapmadik cunku evlilik yildonumuzde yapicaz dedigi icin ben bir sey yapmadim yanlis anlasilmasin

E yapmış zaten daha ne yapması gerekiyordu ki? Güzel eğlenceli bir yerden düşünmüş bulmuş yer ayırtmış. Ayrıca haka sizin de bir şeyler katmanız gerektiğini de savunuyorum. Bilemiyorum ben de beklentinizi anlayamadım. Ama 6 yıldır sevgiliyseniz sürpriz yumurta olmaması lazım bu adamın

hazirlanirken cok sacma bir sebepten tartistik bende sinirlenip yattim

Evden cikarken yaptiginiz tartişma değdi mi yani şu olanlara merak ettim? 😂 Yarim saat sonra gelip ozur dilediginde disari cikacaksaniz ne diye ayirtilmiş yere gitmek yerine gidip yatmiştiniz ki. 🤷

Adamin huyu hep boyleymiş zaten, biliyorsunuz. Zorla gün kutlatmak anca bu kadar olur.

Bazi yorumlar da yine cok garip geldi. Sen onem veriyorsan erkekten bekleme sen kutla nedir ya.
Önem vermeyen tarafa kutlama ayarlansa nolur ki onem vermiyor zaten.

Ben özel gunlere onem veririm, eşim onem vermez ama ben mutlu olayim diye her zaman kendisi kutlar benim için, asla unutmaz cunku boyle şeylere önem veren kişi sevinir zaten.

Back
X