Nasıl davrancağımı bilmiyorum

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
Birisiyle tanıştım iki kez yüzyize görüştük tabiki üç ay öncesinde de ara ara konuşuyorduk. O da ben de birbirimizden hoşlandık.her şey güzel gidiyor bana ilgisi, şiir yazması, planlar yapması vs.şimdi şehir dışında yoğun çalışıyo.ama kafamda soru işaretleri var.beni özlediğini söylüyor ama sürekli yazmıyo, iki gün önce doğumgünüydü bileklik ve kitap aldım görüştüğümüzde verdim çok mutlu oldu.ama bikaç gündür garip.hem canım yazmaya başladı ama aramıyo ve ben yazmadan yazmıyor.ne yapmam gerekiyo bu durumda?çok mu belli ettim hoşlandığımı?kırıldığımı belli etmem gerek

adam yogunmuş işte
her erkek sürekli yazmaz
mesela eşimi ben aramasam gün içinde hayatta beni aramaz
ama kapıyı açar açmaz bıynuna sarar beni

Mesela sürekli neler yazmasını istersiniz?

Özlediğini söylüyormuş zaten...

Sizde o yazana kadar yazmayın bakalım...

Bekleyin...
Tepkisi ne olacak,Yazmamalarınız ve aramamalarınız karşında acaba...

Bekleyin...
Daha başındayız ne sevgili ne arkadaş..belirsizlik..sürekli yazmaktan kastım mesela iki gün geçiyor yazışmamızın üstünden.çok ilgi görünce geri mi çekti acaba kendini

Bekleyin...
İşleri yoğun ve burda olmamayı kafasına takıyor, ama ben de anlayışlı davranıp moral veriyorum.ama bana sormuyor sen nasılsın napıyorsun diye.bi yerde kırılıyorum

Bugün pazar ve hala tek kelime yok..whatsup durumuna işte çalışırken çekilen fotosunu koymuş.mesaj mı vermek istiyor acaba.ya da karşımda odunun teki mi var

Back
X