- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
Kızlar Benim sorunum "Kayınvalidem" Kaynım evlenince kayınvalidem şehir dışına taşındı evini oğluna verdi kendisi kiraya çıktı .2-3 ay kalıp düğünde buraya döndü düğün bitti bizde kalmaya devam edildi yaklaşık 3 aydır kalıyor.Ben kendisini pek severim her daim yardımcı olmaya çalışır iyidir yani. 4 yaşında kızım var annem bakıyor bu kayınvalidem de bizde kalıyor ama kızıma bakmak istemiyor annem çok yoruldu bunu devamlı söylüyor biraz o baksa diye kendisi de diyor annen yoruldu kız bende dursa bakarım diye ama hiç çaba göstermiyor durması için ki babannesini seviyor ve durur. yani hep bir bahane buluyor sürekli geziyor bugünde annem dişçiye gidecekti götürmedim anneme kızım da biraz hasta dedim ki anne dışarı çıkarma olur mu hava soğuk bana imalı şekilde tabi dedi sonra kızıma gidecektim eşine pasta yapacakmış yardım edecekmiş devamlı bu şekilde kızlar hep bir bahane. pastanın nesine yardım edecek kızı dediği 40 yaşında . sonra kızı aradı anneme böyle böyle demişsin nesi var kızın çok mu hasta kahvaltıya çağırdım onları diye bende hasta gibi dedim burda benim kızla oynuyorlar sorun o değil kızım en ufak bir soğukta krup oluyor ve bana hastane yolları ama o kadar bencillerki dayanamıyorum ne yapmalı kızlar yaza kadar bende kalacak sanırsam. iyi davranıyorum ona hediyeler alıyorum rahat ettirmeye çalışıyorum kızımın yatağını bile ona verdim düşünün ben salonda kanepede yatıyorum. anlatınca hem eşimle hem onla kötü oluyorum.