Nasıl Davranmalı ?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Kızlar Benim sorunum "Kayınvalidem" Kaynım evlenince kayınvalidem şehir dışına taşındı evini oğluna verdi kendisi kiraya çıktı .2-3 ay kalıp düğünde buraya döndü düğün bitti bizde kalmaya devam edildi yaklaşık 3 aydır kalıyor.Ben kendisini pek severim her daim yardımcı olmaya çalışır iyidir yani. 4 yaşında kızım var annem bakıyor bu kayınvalidem de bizde kalıyor ama kızıma bakmak istemiyor annem çok yoruldu bunu devamlı söylüyor biraz o baksa diye kendisi de diyor annen yoruldu kız bende dursa bakarım diye ama hiç çaba göstermiyor durması için ki babannesini seviyor ve durur. yani hep bir bahane buluyor sürekli geziyor bugünde annem dişçiye gidecekti götürmedim anneme kızım da biraz hasta dedim ki anne dışarı çıkarma olur mu hava soğuk bana imalı şekilde tabi dedi sonra kızıma gidecektim eşine pasta yapacakmış yardım edecekmiş devamlı bu şekilde kızlar hep bir bahane. pastanın nesine yardım edecek kızı dediği 40 yaşında . sonra kızı aradı anneme böyle böyle demişsin nesi var kızın çok mu hasta kahvaltıya çağırdım onları diye bende hasta gibi dedim burda benim kızla oynuyorlar sorun o değil kızım en ufak bir soğukta krup oluyor ve bana hastane yolları ama o kadar bencillerki dayanamıyorum ne yapmalı kızlar yaza kadar bende kalacak sanırsam. iyi davranıyorum ona hediyeler alıyorum rahat ettirmeye çalışıyorum kızımın yatağını bile ona verdim düşünün ben salonda kanepede yatıyorum. anlatınca hem eşimle hem onla kötü oluyorum.

Eşin ile kötü olmamak için mi bunlara katlanıyorsun
Kv evde kızını annene mi taşıyorsun
Evini verdiği oğlunda neden kalmıyor
Neden kendi kanapede yatmıyor sonuçta dışardan gelen o
Çok mu iyisin
Buna sindiralla iyiliği diyorum ben

Eşin ile kötü olmamak için mi bunlara katlanıyorsun
Kv evde kızını annene mi taşıyorsun
Evini verdiği oğlunda neden kalmıyor
Neden kendi kanapede yatmıyor sonuçta dışardan gelen o
Çok mu iyisin
Buna sindiralla iyiliği diyorum ben

eşimle kötü olmak olmamak hiç umrumda değil tamamen kendi vicdanımla davranıyorum.
evet çünkü kendisi devamlı yarın oraya gideceğim diye program yapıyor.
evini verdiği oğul yeni evlendi
kanepede beli ağrıyormuş
galiba fazla iyiyim :(
yorumun için teşekkür ederim
Burdaki tüm yorumlar benim için önemli

Gitsin kızında kalsın ozaman böyleleri insanlıktan anlamaz boşuna ugrasıyorsunuz yarın birgün aklınız başınıza geldiğinde cok kızarsınız kendinize

neden sizde kalıyor o kısmı anlamadım. kötü olacaksanız olun, yollayın evden. bu ne ya oldu olacak yatak odanızı da verin.

rahat ettirmeyin siz de.

rahat ettirmek değil aslında ben çalışıyorum tüm gün yokum akşam eve gelince sağolsun arada yemek yapıyor onu yiyoruz. yani ona karışmam o da bana. evi de temizler toplar. sadece 1-2 hafta kızıma baksa annem dinlense :( bunu eşime söylediğimde bişey diyemiyor iyi de benim annem bakıyor devamlı benimki anne değil mi?

eşimle kötü olmak olmamak hiç umrumda değil tamamen kendi vicdanımla davranıyorum.
evet çünkü kendisi devamlı yarın oraya gideceğim diye program yapıyor.
evini verdiği oğul yeni evlendi
kanepede beli ağrıyormuş
galiba fazla iyiyim :KK43:
yorumun için teşekkür ederim
Burdaki tüm yorumlar benim için önemli

Aklını peynir ekmeklemi yedi ver kızı baksın annene ne soğukta çıkarıyorsun bakmayacaksa gitsin evine vallahi tepene çıkarlar bir gün yapma sen kötü olursun seninki görev oluş artık gönder evine yeni evliyse senin sorununmu

E bi severim iyidir yardımcıdır demişsin bide ne yapıcam demişsin
Zorla bırak cocugu birbirlerine alıssınlar
Bi markete git bi çarsıya cık üst üste bikaç gün bikaç saatle basla sonra bakmaya baslar belki

gitmesini istiyorsan çocuğu bırakacaksın annende gelmyecek ,ya bakacak yada evine dönecek,benimde annem bakıyor k.v sağolsun bana baktırırlar diye 3 haftada 2 saat uğrar gider ,sonrasındada çocuk kucağına gitmeyince üzülüyormuş neye üzülüyorsun çocuğun seni gördüğümü var

Back
X