- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 37
- Konu Sahibi lilakelebek
İyi akşamlar. Kırgınım çok. Aslında üst üste geldi. O yuzden taktım kafaya, o yuzden bu kadar üzüldüm. Sorun eşim. Kimine göre dert olmayabilir ama ben kırıldım ve size danışıyorum. Anneler gününden bir gün önce hepimiz evdeyiz akşam yatak odasına girdim yatağın üstünde bi hediye paketi. Eşime dedim bu ne? Sana hediye aldım senin dedi. Ne yalan söyliyim ertesi gün de anneler günü ya, inandım. Aaa tşk ederim cnm dedim açtım paketi. İçinden iki tane bebek şapkası çıktı. Bu ne dedim. O da kardeşine kargo gelmişte, evde bulamamışlar, kapıcı bana bıraktı kargoyu dedi. Nasıl kırıldım anlatamam. Neden böyle yaptın şimdi dedim. E paketin üstünde kardeşinin adı yazıyorişte, görmedin mi, hemen inandın falan dedi geçiştirdi. Ertesi gün oldu, eşim önüne gelen her annenin anneler gününü kutladı ama benimkini kutlamadı. Sadece 4 kelime ya. Bekledim ama kutlamadı. Ve bugün benim Doğumgünüm. Herkes kutladı ama o içeride çekirdek çitliyor. Ben yatıyom dedim geçtim içeri tmm dedi. Unutmadı biliyorum. Çünkü daha iki GUN önce annesine 2 GUN sonra doğum günüm olduğunu söyledi. Faceden de gördü milletin yazdıklarını. Aramız iyi. Küs değiliz. Anlam veremedim. Şimdi ben karşısına geçip neden dersem direk ağlamaya başlarım biliyorum. Msj atıyım diyorum. İçimde kalsın istemiyorum. Hafif sitemli ne yazayım ben şimdi?