Nasıl davranmalıyım ben bu adama

Dogum gunu unutulur belki anlarim erkekler herseyi unutuyor zaten ama bildigi halde kutlamamasini anlamadim. Direk hayal kirikligina ugradigini soyle fazlada uzatma derim. Insallah telafi eder. Bu arada benim esimde hicbir dogun gunumde beklentilerimi karsilayamadi napalim:(

Hicbir sey yazma bekle.babalar gununde sen de aynisini yap.dogumgununde de tabi.o zaman anlar.
Dogumgunun kutlu olsun bu arada

Dogumgununüz kutlu olsun..
Benim de eşim unutmuştu bu yıl dogumgunumü. Ertesi gün burnundan getirdim. Size tavsiyem içinize atmayın uzuntunuzu..mutlaka anlatın konuşun hatta içinizden tartışmak geliyorsa tartışın.resmen odunluk yapmış eşiniz. Boyke özel günler unutulmamalı.

İyi akşamlar. Kırgınım çok. Aslında üst üste geldi. O yuzden taktım kafaya, o yuzden bu kadar üzüldüm. Sorun eşim. Kimine göre dert olmayabilir ama ben kırıldım ve size danışıyorum. Anneler gününden bir gün önce hepimiz evdeyiz akşam yatak odasına girdim yatağın üstünde bi hediye paketi. Eşime dedim bu ne? Sana hediye aldım senin dedi. Ne yalan söyliyim ertesi gün de anneler günü ya, inandım. Aaa tşk ederim cnm dedim açtım paketi. İçinden iki tane bebek şapkası çıktı. Bu ne dedim. O da kardeşine kargo gelmişte, evde bulamamışlar, kapıcı bana bıraktı kargoyu dedi. Nasıl kırıldım anlatamam. Neden böyle yaptın şimdi dedim. E paketin üstünde kardeşinin adı yazıyorişte, görmedin mi, hemen inandın falan dedi geçiştirdi. Ertesi gün oldu, eşim önüne gelen her annenin anneler gününü kutladı ama benimkini kutlamadı. Sadece 4 kelime ya. Bekledim ama kutlamadı. Ve bugün benim Doğumgünüm. Herkes kutladı ama o içeride çekirdek çitliyor. Ben yatıyom dedim geçtim içeri tmm dedi. Unutmadı biliyorum. Çünkü daha iki GUN önce annesine 2 GUN sonra doğum günüm olduğunu söyledi. Faceden de gördü milletin yazdıklarını. Aramız iyi. Küs değiliz. Anlam veremedim. Şimdi ben karşısına geçip neden dersem direk ağlamaya başlarım biliyorum. Msj atıyım diyorum. İçimde kalsın istemiyorum. Hafif sitemli ne yazayım ben şimdi?

Allahım niye böyle yapıyolar ya niyeeeeeeeeeee
gerçekten zaten bu konuda sinirliyim
bi de böyle konuları okudukça iyice tepem attı
özellikle hediye paketi olayında çok sinirlendim.
kırılmakta sonuna kadar haklısın
sonra evlilikte aşk neden bitiyor diyolar
aha da bundan bitiyor
insanda heves heyecan bırakmıyolar

şimdi adam genel olarak doğum günü vs kutlamıyor olsa boşver tarzı değil derim.

ama arkadaşlarına pasta alıp evlerine kadar gidip sana bişey yapmıyorsa o çekirdekleri suratına fırlatıveririm büyük olay çıkartırım.

sonuna kadar haklısın..
ve doğum günün kutlu olsun :(

ne mesaji ya toparlan hazirlan giyin suslen cik disari..kendine felekten bi gun cal.hem dogum gunumu kutlamayacak beni onemsemeyecek hem de bu adam icin uzulup aglayacagim.daha neler kendinin kiymetini bil.kutlamayan uzulsun

hatta oyle olmasa bile bu aksam arkadaslarim benim icin organizasyon yapmis de cik git eglen kendi kendine bile olsa.

Anneler gününden 5-6 gün önce eltim doğum yaptı. Aramız iyidir, hatta ailecek iyiyizdir. Eşim de anneler gününün olduğu haftasonu memlekete bebek görmeye gitti. Ben gidemedim, çünkü 34 haftalık hamileydim. Giderken kayınvalideye hediye aldık. Eşim de orada eltime anneler günü hediyesi aldı. 5 günlük anne sonuçta. Hatta konuştuk telefonda eşimle hediye seçimi konusunda, bence güzel bir jest yaptı.
Geri dönüşünde acaba bana da hediye alır mı diye düşünmedim desem yalan olur. Ben de anne olmak üzereyim sonuçta
Ama almadı, üzüldüm diyemem, ama keşke bana da alsaydı dedim. Çünkü eşim çok ince bir insandır. Velhasıl lafını bile yapmadım. Unuttum gitti. Anlık bir düşünceydi benimki.
Aradan bir kaç gün geçti, anneler gününden, hediyelerden laf açıldı, bana neden hediye almadın dedim. Sonra çok üzüldüm, eşimin lokması ağzında kaldı, yutamadı Ay yok önemli değil falan dedim.

Şu anda hiç sorunumuz yok, o zaman da olmadı.

Demem o ki, sen de boşver. Üzülme, tabi sözle bile kutlasa olurdu ama olsun, gönüller bir olsun

17 senelik evliyim umutlarım bitti artık hediye konusunda.böyle daha rahatım oooh bee.beklenti yok mutluluk var.bende ona almam doğum günü babalar günü evlilik yıldönümü sevgililer günü öpücük mutlu yıllar bitti gitti.oda mutlu böle.öğrendiğim şuki gereksiz yere üzmüşüm kendimi herkes relax

bence çok beklentiye girmeyin, siz üzülürsünüz. gerekiyorsa kutlamasın ama huzurunuz, poblemleriniz olmasın. bazı erkekler gerçekten incelikten anlamıyorlar ben buna inanıyorum . bizim gibi düşünemiyorlar, yaptığı şaka da buna örnek. ona göre 'altı üstü bir şaka, niye bu kadar bozuldun ki?'!!

Valla böyle bir durumda 40 sene beynini yerdim .beklenti yapmayın diyenler bugünü umursamayan adamlar için geçerli arkadaşına dostuna didisinin didisina hediye pasta inceliği ni düşünen benimkini es geçme lüksüne sahip olamaz... getir burnundan konu sahibi

Öküz doğmuş öküz gider artık degistiremezsin içinde varsa vardır yoksa aglamaktan helak olsan kendini paralasan bisey farketmez ya bu şekilde kabul edip sineye cekceksin yada benim gibi cemkire cemkire istediğini yaptircaksin benimkide öküz sevmezmis böyle günleri bende kafasını yiyorum artik

Arkadaslar. Benimde eşim bir seferinde unuttu hemde nisanki iken ama hic sorun etmedim sevdigini ve kasti yapmadigini biliyordum. Bazi insanlarin gercektende akkina gelmiyot yada kasti olarak degil tavri ve herzama sevgisini hissediyorsundur zaten bazi okuzlerde bilerek kasti olarak kutlamiyor yada yapmıyor.
Ikisi arasinda buyuk fark var.
Unutmus olsa okadar uzulmez insan ama bile bile 1 cumle ya 1 cumle bile demiyorsa fazla iyi niyet aramam.

Eşin harbiden okuzmus. Burnundan getir bence. Açık açık konuş. Yani bu adam imadan anlamaz bence.

Erkekler nedense anne olmadan kadınların anneler gününü kutlamayı saçma buluyorlar daha çocuğunuz yok hediye almayı düşünmemiş olabilir. Doğumgünü konusunda haklısın ama demek ki öyle şeyler içinden gelmiyor genel olarak nasıl ilgili mi sevgisini gösterir mi ona bak ama yine de kırgınlığını bir şekilde belli et.

Cok kotu bi durum. Uzulmekte sonuna kadar haklisiniz. Ama sizin de hataniz var.neden bi kere de karsisina gecip hesap sormuyosunuz. Adam da bakti tabi laf eden yok istedigimi yaparim daha dogrusu yapmam. Bi laf vardir: insan sevdigi icin yapmiyosa korktugu icin yapacak.
Kendisi ozel gunlere onem vermiyodur olablir onunki kutlanmaz o zman ama siz bu kadar hassasken kucuk bi hediye almak bu kadar zor olmamali. Tavrinizi koyun bi daha boyle bi sey yapamasin. Boyle devam etmek zorunda degl. Bu adam da boyle deyip gecmeyin. Niye siz uzulesiniz ki

Back
X