herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar nasıl dawranacağımı bilemiyorum ben 5 aylık ewliyim eşim çalışmıyor atanamadı öğretmen ben özel sektörde çalışıyorum eşimin ailesinin maddi durumu çok çok iyi şuan askerde olduğu için kayınpederim kayınvalidem ve kaynımla kalıyorum kaynım yeni askerden geldi işsiz..öyleki kayınpederimin babanın nesi war siz ondan iyi durumdasınız gibi sözlerinden bıkmış durumdayım ilk üç aylık ewliliğimizdede bu sözleri söyleyen kayınpederimin bize doğalgaz faturasını ödemekten başka faydası dokunmadı çalışmayan eşim ve ben herşeyi hallettik benim kredi kartımla harcamalrı yaptık ki o askerdeyken ben ödeyeyim diye..eşiminde annesine ilk ewlendiğimizde telefon almıştık eşimin kredi kartıyla o askere gidince babası onun kartını aldı borcunu ödedi ve kartı kırıp bana werdi benim kartımaysa hiç dokunmadı we sürekli sen burdayken biz senin parana dokunmayız paran bakada durcak kocan gelince harcarsınız der herkesin içinde neyse iki gün önce akşam kaynım benim kartımı istedi telefon alcakmış bende wermem diyemedim ama babanın kartıyla alman doğru falan dedim eşime söyledim oda wer falan dedi hatta gelince ben öderim dedi sanki onun ödemesiyle benim ödemem farklı olcak bende kızdım sen geldiğinde senle benim farkım ne olcak ki dedim halbuki ewliliğimizn 3 ayı harçlığını bile benden aldı kendi kardeşime para werirken bile çekiniyorum şimdi kartı ona wermek zorunda kaldım zoruma gidiyor şimdide ödeyemeyeceğini düşünüyorum zaten eşim gelince paraya ihtiyacımız olcak canım çok sıkkın sizce ne yapmalıyım..