çok takmıssın yapma böyle onada kızma bence bak dürüst dürüst söylüyo herseyi ne erkekler var bi bilsen sen buna takılıyosan bence sana karsı fazlasıyla dürüst ve samimi allah size başka dert vermesin kendinide üzme onuda
İcecegi birkac sise bira mi dugun masraflarini kotu etkileyecek? İnsanlarin stres atmaya ihtiyaci var.
Oncelikle arasira dahi olsa dugun masrafimiz var para lazim vs muhabbetini yapmamani oneririm. Zira erkekler parasal konularda gerilmeyi sevmez. Hem birak o dusunsun.
Esim kirktayilda bir is arkadaslariyla yemege gidecegini bildirse ohhh sefan olsun, iyi eglenceler askim diye yanitlarim. Bilirimki erkek erkege arkadaslariyla stres atmanin tadi baska. Aynen benide arasira isyerimdeki bayan arkadaslarla takilmak rahatlatir.
Sana tavsiyem ilimli yaklas pozitif yanitlar ver ve baskici olma. Merak etsende ettim vs deme. Cok ilgi erkekleri simartiyor inan kendini hiic yipratma. Sen kiymetli olursun bak gor.
Yani bencede içmesi senin için sorun değilde verdiği paramı bence sende kafanı dağıtmalısın boşver
para bulunur çok kafana takma
bencede abartmayın evlılık oncesı normal bunlar hem bırkac bıranın dugunu etkılıycegını dusunmeyın herkes bazen kafa dagıtmak ıster donem donem bunu herkes yapıyordur keyıf aldıgı seylerı yaparak nısanlında evlılık oncesı stres atıyordur
canım gereksız yere takıp uzmussun kendını .dugun arefesı bırak arkadaslarıyla
rahatca eglensın .dugun stresını atsın uzerınden .bak cok kısa bı sure kalmıs dugune .
ne zorluklar atlattınız kımbılır .emınım cok zordur ; bırıkım borc harc dıye dıye herseyden
kıstınız .stres yapıp gerıldınız kasıldınız .sımdı hemen hemen herseyı basarıyla yapmıs
olmus olmalısınız kı 13 gun sonra evlenıyorsunuz .
nısanlın da bırak kafasını dagıtsın .o tum yasadıgı stresı atıp rahatlamak ıstemıs .
Bence de evlilik stresinden dolayı gereksiz yere uzatmış ve canınızı sıkmışınız... Her gün yaptığı bir şey değilmiş ki dışarı çıkmak... Belki o da bunaldı kafa dağıtmak istedi... Eğer kafanızı yoran başka sorunlar yoksa buna çok takılmayın derim... Mutluluklar...
Her gece o bar senin bu bar benim dolaşan bir adam mı sevgiliniz? Öyleyse sonuna kadar haklısınız da, bir gece çıkıp arkadaşlarıyla içti diye kimse batmaz. Öyle durduk yere kimse de alkolik olmaz, şimdiden bunun sinyallerini alıyor musunuz ki onda? Şimdi çok içen biri değilse, neden evlendikten sonra değişsin. Belki o da bir bira içip kalkarım diye düşündü, sonra arkadaşları ısrar edince onları kırmak, ortamı bozmak istemedi... Ne bileyim... İlle kötü ve şüpheli bir durum olacak değil ya.
Bazen takıyor insan işte sabaha kadar uyuyamadım o dışarıda diye alışık olmayınca zor oluyor ya da kıskandım bilemiyorum :26:
çok teşekkür ederim değerli yorumun için :)
Üzülme kız bişey olmaz.
Benim eşim de subay, askerlerle uğraşıyo her gün.Fazla sıkmamak lazım, adamların işi stres dolu.
Aramış sana haber vermiş.
Ama evlenince dışarda içmesi konusunda dikkatli ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?