- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
Ama kendinizı benim yerıme koyun. Her gün sevgılınız yada esınız gec gıtse eve sizde tepki vermez misinizyani yaşında öyle küçük değil ki,okurken ergen ilişkisi gibi algılıyor insan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kendinizı benim yerıme koyun. Her gün sevgılınız yada esınız gec gıtse eve sizde tepki vermez misinizyani yaşında öyle küçük değil ki,okurken ergen ilişkisi gibi algılıyor insan.
yani yaşında öyle küçük değil ki,okurken ergen ilişkisi gibi algılıyor insan.
Esin gec gelmesiyle sevgilinn cook farkli.esi sen evde yalnz beklio oluosun.sevgiliyken hayatina o derece mudehale hakki olamzki.gunduz iste yada okuldadir.aksamda arkadslariyla zaman gecirip yada kendine zaman ayrmak ister.eve erken gitse ne olacakki saatlerce tlfdami konuscaksiniz.kusura bakmayin da erkekte kadinda bekarken gece gelmeyckte nezmn gelecek.byle skarsaniz evlenirsenz eger ozmn evlilkten sklip bekarken yapamadiklarini yapmaya kalkacak.ustune cok dusmeyin baska ugraslar edinn sizde aksamlari gezin dolasin arkadsnzla ailenizle vs.Ama kendinizı benim yerıme koyun. Her gün sevgılınız yada esınız gec gıtse eve sizde tepki vermez misiniz
Zaten öyle ki ben yazmasam yazacagın yok derSabaha kadar neden agliyosun buyutulcek bisey yok bence biraz kendinizi cekin sizde cok uzerine duserseniz boyle olur siz onu kaybetmekten korkmayin o sizi kaybedecegi icin endiselensin arama o arasin biraz aradiginda hemen acmayin calsin bieazbtel onun aramasini bekliyo gibi hemn acmayin bence tabi bu bnim fikrim.....
Yalnız kalmaktan bahsetmiyorum rahatsız olmaktan bahsediyorumEsin gec gelmesiyle sevgilinn cook farkli.esi sen evde yalnz beklio oluosun.sevgiliyken hayatina o derece mudehale hakki olamzki.gunduz iste yada okuldadir.aksamda arkadslariyla zaman gecirip yada kendine zaman ayrmak ister.eve erken gitse ne olacakki saatlerce tlfdami konuscaksiniz.kusura bakmayin da erkekte kadinda bekarken gece gelmeyckte nezmn gelecek.byle skarsaniz evlenirsenz eger ozmn evlilkten sklip bekarken yapamadiklarini yapmaya kalkacak.ustune cok dusmeyin baska ugraslar edinn sizde aksamlari gezin dolasin arkadsnzla ailenizle vs.
Bakın size bir durum anlatayım: Benim sevgilim pek kıskanç değildir (hatta bu forumda okuduklarımı göz önüne alırsam hiç kıskanç değil bile diyebilirim). Ama bir huyu vardı, ben eve 11'de filan döndüğümde kızıyordu. Kavga değil de, "Bu saate kalman hoş değil" diyordu mesela. Ben de her gün gecenin bir yarısı dönmüyorum ama bazen insan arkadaşlarıyla oturunca muhabbet sarıyor, kalkmak istemiyorsun.Uyuyamadım kigözlerim şu an bile şiş ınanın
Dun 10 da maçı vardı
Saat 1.45 gibi eve geldi
whatsappa gırmıstım 1.30 da
4 gibi uyandırdım
Şimdi uyanmadı galiba
bende aynı şeyleri söylüyorum evlenince de mi böyle olacak diye. ama anlamıyor. akşam dışarı çıkma durumum yok gündüzleri de fırsat buldukça çıkıyorum . aslında o rahatsız oluyor diye kendimi kısıtladım sanırım biraz. eskiden çok fazla gezen biriydim şimdi kendimi derslere verdim. suç biraz da bende sanırım.Bakın size bir durum anlatayım: Benim sevgilim pek kıskanç değildir (hatta bu forumda okuduklarımı göz önüne alırsam hiç kıskanç değil bile diyebilirim). Ama bir huyu vardı, ben eve 11'de filan döndüğümde kızıyordu. Kavga değil de, "Bu saate kalman hoş değil" diyordu mesela. Ben de her gün gecenin bir yarısı dönmüyorum ama bazen insan arkadaşlarıyla oturunca muhabbet sarıyor, kalkmak istemiyorsun.
Ben de şöyle yaptım: O dışarı çıkıp döndüğünde (ki o da 11'den önce dönmez eve yani) "Biz seninle evleneceğiz, bu saatlere kadar dışarıda kalman doğru mu? Evlenince de mi böyle olacak?" dedim her seferinde. Sonra ne oldu? Baktı kazın ayağı öyle değil, benim peşimi bıraktı sağ olsun. Ben de onun peşini bıraktım, arkadaşlarıyla çıkmış yani, zaten 7-8 gibi ancak buluşuluyor iş yüzünden, nasıl 9'da eve gelsin?
Bunu anlatmamın sebebi aslında bunu çok sorun etmemenizi telkin etmek ama ille de erken dönmesini istiyorsanız siz de ona ters psikoloji uygulayın. Siz de çıkın, gönlünüzce eğlenin. Zaten eğer bunu istemiyorsa o da kendini kısıtlayacaktır. Yok değil, karışmıyorsa, siz de kendi kendinize zaman ayırmanın tadını almış olacağınızdan işinize bile gelir diye düşünüyorum![]()
çıkamıyorum ki ben geceleri . çıkma ihtimalim olsa asla yalnız bırakmaz zaten öyle de bir huyu varSen de çık birkaç gece, bak birdaha çıkıyor mu ihihihi.![]()
konuştuk şimdi. herşeye sorun yapıyormuşum biraz kendimi çekmeyi ve arkadaşlarımla daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorum. hayatımın merkezine koydum sanırım . sevdiğine çok eminim beni de bırakmıyor aslındaBenimde 2 yıllık güzel bir ilişkim var. Sizin geldiğiniz noktaya gelmekten ödüm kopuyor, en ufak sorunda ya benden soğumuşsa diye içim içimi yiyor. Senden yada bu ilişkiden biraz sıkılmış bence. Güzelce konuşup, ses tonunu yükseltmeden, tatlı dil ile gerçek sorunu neymiş öğrenmeye çalış. Ancak bu şekilde çözüm yoluna gidebilirsiniz..
çalışmıyor üni okuyoruzSabaha kadar ağlanıcak bir şey yok. Ağlayacağına bi kitap okusaydın daha faydalı olurdu senin için, hem de kafan dağılırdı. Adam vurmuş kafayı yatmış, sen niye ağlıyosun ki? Şu erkekler için düşülücek haller değil. Kaldı ki kocan değil, kocan eve geç gelse ağlarsın. Çalışıyomuş sevgilin. Dışarı çıktığı akşamlar da konuşmayıverin saatlerce. Ertesi gün konuşursunuz.