Nasıl davranmalıyım,delil bulmam gerekmez mi?

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
eşim ketum biridir sırrını derdını söylemez Anlatmaz kolay kolay. Bir ahbabımdan yakınlarda bırsey duydum elemanı var eşimin onunla dertleşiyormuş buna biraz şahit ol iş gibi dinlemiş yani birşey duyamamıs yani insanın kulaklarının çok ıyı duyuyor olması lazım o derece fısır fısır konuşuyormuş. Sizce bu nedir? ! Bir ara yazmıştım sürekli hissediyorum aldatılıyor gıbı ama delil olsun elınde görünürde YÖK demiştim burdan arkadaşlar takıntıdır filan dediler yani diyorum ki bu da mu takıntı hayır bır adam eşiyle konuşmaz mı ben dururken o kim ki onlar dertleşiyor aldatmıyorsa bile bu hoş birşey mi?????? Kafayı yıyecegım

Benim eşimin 3 saat içerisinde,kurduğu cümle sayısı 3.

Bunlardan bir tanesi, Aşkım napiyorsun?
2.si ışığı kapatsana
3.su yiyecek birsey var mi?

Beni içime göçertti.

Bazi insanlar böyledir,napacaksin konusmayi sevmiyor demek ki

Eşiniz sizinle sizde onunla uyumu yakalayamamışsınız
Bu zorla olacak birşey değil malesef
Zanedilirki evlendikten sonra her anlamda aynı dil konuşulacak
Malesef eşler çoğu zaman ten uyumunu bile yakalayamıyorlar
Aldatma olayına gelince bekleyin tetikte olun eğer var ise çıkar sanıyorum

Onla
nasıl konuşuyor ama?

belki de kadın bir derdini anlatmıştır o da mecburiyetten konuşmuştur. illa eşiniz sayıp dökecek diye bir şey yok.

Ten uyumu deyince de 1 yıllık evliyiz 2 ay sonra hamile kaldım filan neyse ten uyumumuz bile hafta bır oluyor bu da anormal degıl mi o yüzden daha çok supheleniyoeım. Rabbim varsa çıkarsın o kadar psikolojımı bozdu ki çıksa duyan görsen var ya aha bak dedim ben oh be diyecegım tövbeler olsun...

Bir tek ben anlamadım herhalde!
Anlayan biri kısa özet geçebilir mi?
Kocasi kendisiyle hic konusmuyor dertlesmiyormus,isyerindeki çalışan birisini,konu sahibi görevlendirmiş dinle bakalim kimlerle konusuyor görüşüyor diye. O kiside kocasini bir kadınla dertlesirken görmüş,dinlemeye çalışmış ama duyamamış
Konu sahibi de aldatildigindan şüpheleniyor.

Iyımış aynısı gibi

Var benim bilmediğim birşeyi o biliyor bu tuhaf geldi zaten

ya diyorum ki mesela kadın anlattı "annem hasta, çocuğumun okulunda şöyle oldu, bankada sıra beklerken şöyle oldu, haberlerde şunu gördüm ay bu ülke nereye gidiyor" gibi normal iş arkadaşlarının konuşacağı şeylerden bahsetti, eşiniz de yorumunu yaptı bu olamaz mı? illa eşiniz mi gidip ona bir şeylerini anlatmış cidden emin misiniz?

Size bunu ileten kişi güvenilir biri mi? Yani eşinizle o kadının baş başa verip fısır fısır dertleştiğine şahit olan kişi?

Çok teşekkür ederim, salağım ben herhalde diye defalarca okudum ama nafile!
Bir kadınla dertleştiği için mi aldatıldığını düşünüyor?
Benim kocamın sıkıntısını, ailesiyle alakalı durumları sağır sultan duyar da ben duymam.
Hiç aklıma gelmedi aldatıldığım.
Konu sahibi belki size söyleyemeyeceği bir şey, belki bilgi birikiminizle ona yardımcı olamayacağınız ya da çokça üzüleceğiniz bir konu.
Bunlar aklınıza gelmedi mi?

Emin'im param YÖK diyen birinin yatırımı vAr ve ben bunu bilmiyorum ama o sertleştiği biliyor. Ayrıca neden fısır fısır konuşuluyor?

Size yetiştiren arkadaşta keşke ya tam duysaymış, ya da size söylemeseymiş.. bu sefer duymamış ama sizin bahsettiğiniz gibi bir durum varsa zaten sık sık karşılaşırdı bahsettigi gibi basbasa konusma durumuyla, illa birinden birinde duyardi ne konustuklarini ... belki de boş yere kuruntu yapıyorsunuz şu anda . Arkadaşınıza doğru kusmak istedim şu an,yaptığı şey sizi gaza getirmekten başka birşey değil . . Bence siz onun bunun lafiyla hareket etmeyin , eşinize direkt sorun .

Hayır alakası YÖK. Çok tuhaf davranışları var . İlgisiz işi kendine ait olduğu için geç gelir. Bu arada kadınla ilişki yaşıyor demiyorum. Diyemem de elimde gözümle birşey görmedim ve evli bir kadın. Ama dertleşmesine inanırım cunku su siper ne oldu AB deyip aradığında saçma konu olsa da konu açıp uzatıyor eskiden arardı evdeyken su aralar şipriş yok diye aramıyor zannımca.. eşim ketum ya da benim boş Boğaz olduğumu düşünüp anlatmıyor birşeylerini. İlgisiz, geç gelmesi, ilişkiye hafta da bir girmesi özellikle bu tuhaf zaten gençsin neden hafta da bir?

Bence de takıntılısınız. Ne var adam iş yerinde konuşuyorsa illa aldatması mi gerekiyor? O dinleyen kişiyi uyarırdım yerinizde olsam. Adamı resmen rahatsiz etmiş siz de izin vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…