Nasıl davranmalıyım,delil bulmam gerekmez mi?

size konuyu aktaran kişiden eşinizi izlemesini mi istediniz? ya da o kişi daha birşey bile duymamış iken kendi kendine size mi gelip anlattı? her iki durumda da sorun var. ne kendinizi ne eşinizi bu duruma düşürmeyin bence.

eşlerin dertleşebilmeleri için güven ortamı gerekir, onu sağlamaya çalışın. kuruntularınızı çevrenize yansıtırsanız, güven sağlamak bir yana, size olan saygıyı da zedelersiniz

Ku
Kbakma klavyem bozuk ;/

ya şu dertleşme olayına bi ben mi kılım, eşin dururken niye başkaları? eşinden saklayacak başka bir bayanla dertleşek ne sıkıntıları olabilir insanın? olay netleşmeden kendini üzme gereksiz yere...

Ay Allah razı olsun anlayan biri çıktı nasıl normalleşmiş ya . Tabi ki de olamaz o kadın kim ya onu yağına insandan ben şüphe duyuyüırum zaten afedersiniz de biz onu yapsak adımız nete çıkar...

Allah allah benim kocamı anlattınız sanki.
Öncelikle kendi işini yapan esnaflar, vücut olarak oldukça bitkin ve kafa olarak son derece yorgunlardır.
Günde 12 saatten fazla çalışmak her baba yiğidin harcı değil, tatil yok haftasonu yok, zor bir hayat.
Çünkü bir dahaki ayın asla garantisi yoktur.
İlişki sıklığı çiftlerin kendi dinamiğine bağlıdır.
Benim kocamın haftada toplam evde olduğu süre uyuduğu zamanlar hariç 5 6 saat.
Dolayısıyla haftada 1 bile iyi yani bu tempoya.
Ayrıca iş meselelerini kendi dillerinden ve durumlarından anlayacak insanlarla oaylaşmaları da çok normal.
Sizin kuşku duyduğunuz ya başka bir şeyler var ya da paranoyaksınız...

Emin'im param YÖK diyen birinin yatırımı vAr ve ben bunu bilmiyorum ama o sertleştiği biliyor.
Yanlış anlamayın ama o kadar takıntı haline getirmişsiniz ki kelimelere yansımış!

Yapmayın, böyle kendi kendinizi üzeceğinize geçin karşısina kocanızın " Ne konuşuyordun fısır fısır?" diye sorup tepkisini ölçün.

Yok Haklısınız da ama o üzülüyor da korkuyorsa evliliğim kızın yüzünden olur diye düşünüyor anlatmak istemiyor ben zorladım.. kuruntularım var ama onunda tuhaf hareketleri var birşey yapmıyorsa bile o kişiyle dertleşmesi normal davranış değil

Paronayakşık bardır bende dedim belki öyledir dedim ama yok konuştuğunu duyunca kafamda gördüklerim şahit olduklarım kelimeler beni kemiriyor suna bile ters psikolojiyle eşime sordum işte o kadınla ilgili hani şey babında dertleşiyorlar mı diye farklı seyler sordum yani sorduklarımı bilmesi konuştukları anlamı bile çıkıyor

Ken
kendim yakalasam hiç durmaz sorardım ki

Hayır o tesadüf olmuş onunkisi ama ben zaten davranışlarını beğenmiyorum eşimin

Valla ben sizi anlamadım.
Bence eşinizle başka sorunlarınız var ve başka bir kadınla detaylı sohbet etmesi tuz biber olmuş, kıskanmışsınız.
Böyle bir şüpheye düştüyseniz tetikte kalın.
Telefonunu gizler mi, işteyim deyip de ulaşamadığınız olur mu, sizden ayrı program yapar, habersiz bırakır mı, size davranışlaro değişti beraber zaman geçirmekten kaçıyor mu?
Önce bu soruları düşünün sonra karar verin derim.

Telefon gizlemez, ulaşırlık konuşu pek olmaz, evet genelde her konuda herseyini bana ilk anlatırmış gibi yapar ama ben duyarım ki en son ben duyarım ve de bir yere gidince haber verme huyu yık sonradan duyarım denk gelirse , davranışlarını en çok Doğumdan sonra sezdim vardı ilgisiz olması geç gelmesi ama en çok bu zamanlarda bana koymaya başladı. Beraber zaman geçirmek nerdeyse YÖK haftanın her günü çalışır ama istese zaman ayırabilir..

Isyeri arkadasligi farklidir cok uzun zaman gecirdigin biriyle dertlesirsin, ama sizi rahatsiz eden baska birsey var sanirim daha once aldatildigimi hissediyorum demissiniz.
Esinizi siz tanirsiniz yanlis yapma potansiyeli varsa bilemem ama is arkadasiyla dertlesmesi normal bence

Yani bana normal geliyor, eşimde yaşadığım için.
Özellikle son 1 senedir çok büyük sıkıntıları var, dükkanını kapattı öyle söyleyeyim.
Ve bu süreçte benim ruhum duymadı, herkes biliyormuş.
Eminimki dış kapının mandalından bile fikir almıştır ama bana yansıtmadı.
Bir gün maddi bir kavgamız sırasında söyledi, öyle öğrendim.
Eşiniz de biraz işkolik ve düz bir adam olabir, bunların hiçbiri aldatma emaresi değil.
Siz yine de tetikte olun, gözünüzü ayırmayın.
Ben de doğum sonrası takmıştım böyle bir konuya ama saçma sapan konuşan biri yüzündendi.
Ama bu kuruntuyla da hayat geçmez, söyleyeyim.

B
ana normal değil işte yan yana değiller sürekli siparişlerini alıyor o

Evet
evett aynı dediğin gibi ... evet geçmiyor da kafayı yerim

Eşin sana ilgili mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…