- 15 Aralık 2009
- 8.459
- 19.246
- 773
Tatlım çaktırmadan delil bulmaya başlaYani vakti YÖK hep çalışıyor ama ne bileyim ilgili olsa atıyorum o gün erken geliyorsa 11 de filan telefonla oyun oynuyor
Yatırımının oldugun benden gizleyip ona anlatmış olması zoruma gitti. Fısır fısır konuşmaları da tuhaf.. cinsel ilişkiye gelince haftada bir yapıyor o da artık insana sanki mecburiyetten yapıyor hissi uyandırıyor.. hep Yorgun'um diyor , ya da geçiştiriyor gibi :/İşle ilgili bir şeyler konuşmuş olamazlar mı. Yada derdini anlatmıştır eşiniz bu sizi aldatıyor anlamına gelmez ki.Aralarında bir şey olsa zaten dışarıda konuşurlar yada ne yapacaklarsa yaparlar. Cinsel birliktelik sayısı da kişiden kişiye evlilikten evliliğe değişir. Buna da takılmayın bence.
Haklısınız. Sinir ya d stresten diyelim, fevri davranmaktan oldu. Peki , Yorumunuz nedir ?Konu sahibi Allah aşkına nokta(.) Virgül (,) kullan.
Hem bedava, hem konunu okuyanlar (daha doğrusu okuyamayanlar) daha iyi anlar.
Yeminle eziyet gibi şu yazı.
Delil işte Arkadaşım kadınla samimi ağzını arayacak başk türlü nasıl bulabilirim ki?Tatlım çaktırmadan delil bulmaya başla
Siz de mi şüphelendiniz?Tatlım çaktırmadan delil bulmaya başla
Neyse ki aldatma yokmuş . Birikimini sizden gizlemesi de hoş değil tabii.Cinsellik için belki özel olarak ilgilenmeniz gerekiyordur eşinizle çalışma saatşeri uzunmuş gerçekten yorgun olabilir.Yatırımının oldugun benden gizleyip ona anlatmış olması zoruma gitti. Fısır fısır konuşmaları da tuhaf.. cinsel ilişkiye gelince haftada bir yapıyor o da artık insana sanki mecburiyetten yapıyor hissi uyandırıyor.. hep Yorgun'um diyor , ya da geçiştiriyor gibi :/
Yok gibi ama o kadar güvenimi sarstı ki bilmiyorum.,, yorgun biliyorum da hep duşa giriyor istese yanaşabilir ki:/Neyse ki aldatma yokmuş . Birikimini sizden gizlemesi de hoş değil tabii.Cinsellik için belki özel olarak ilgilenmeniz gerekiyordur eşinizle çalışma saatşeri uzunmuş gerçekten yorgun olabilir.
Çaktırmadan eşini sürekli izleDelil işte Arkadaşım kadınla samimi ağzını arayacak başk türlü nasıl bulabilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?