- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
Merhabalar, direkt konuya gireceğim ama, benim konuşmalarım ilişkilerim ters gitti hep. Karşıma bir türlü beni gerçekten seven değer veren biri çıkmadı. Acaba bende mi problem var diyorum kendi kendime. Ben öğretmenim , öğretmenler sayfası Telegram grubundan bir meslektaşım yazdı . Bir haftadır konuşuyoruz. Beğendim kendisini o da çok beğendiği dile getiriyor her fırsatta. Ama çok sık konuşmuyoruz. Fazla yazmıyor gün içersinde nadir konuşuyoruz. Sesimi duymayı çok istediğini söyledi. Bugün konuştuk telefonda . Sesimi beğendiğini düşünüyorum çünkü çok heyecanlandı eli ayağına dolaşmış gibiydi bilmiyorum belki karakteri öyledir heyecanlı birisidir tam tanımıyorum. Neyse fazla konuşmadık on dakika konuşmuşuzdur, akşam konuşuruz dedi. Ne aradı ne sordu ne mesaj hiçbir şey yok. Kendini ağırdan mı alıyor yoksa hoşlanmadı mı konuşmamdan bilmiyorum ama güzel konuşan birisiyimdir öyle bir şey olduğunu da sanmıyorum. Ben de mesaj atmadım ondan bekledim. Yani sorum şu erkeği nasıl peşinden koşturmak gereklidir ne yapsam arayıp görüşmek konuşmak ister daha fazla ilgilenmek ister?
Bir de şunu ekleyeyim. Benimle mesajda konuşurken canımlı konuşuyordu . Ben rahatsız olduğumu söyledim, özür diledi tekrarlanmayacağını söyledi ve sonra daha resmî konuşmaya başladı benimle
Bir de şunu ekleyeyim. Benimle mesajda konuşurken canımlı konuşuyordu . Ben rahatsız olduğumu söyledim, özür diledi tekrarlanmayacağını söyledi ve sonra daha resmî konuşmaya başladı benimle